caner erkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #88 Caner Erkin

Caner sahada elinden geleni yapmaya çalışan iyi niyetli bir futbolcu.3.5 milyon euro Elano'nun yıllık ücreti olduğuna göre,Canere 3.5 vermemek yönetim hatası olur.

GEÇMİŞ OLSUN CANER, SANA UZANAN ELLER KIRILSIN..

Aman bunun altında bir şey aramaya gerek yok. Şuanda gündemde Arda'nın canerin ağzını yüzünü patlaması var. Ama ben onu söylemiyorum. Sakın yanlış anlamayın. Tesadüf sadece.. Arda bizim kaptanımız. SAygı duyorum onaa.. Elinden geleni yapıyor...

Caner gitsin diyenlerin yerli olarak herhangi bir altenatifi var mı sol beke.Yabancı kontenjanımızı solbekte kullanılmasını istemeyiz herhalde.

Caner gitsin diyenlerin yerli olarak herhangi bir altenatifi var mı sol beke.Yabancı kontenjanımızı solbekte kullanılmasını istemeyiz herhalde.

var denizliden çağları alırsın, hatta gönderilen ferhat bile bu canerden daha iyi sol bek oynar..

sol beke 3.5 milyon euro verecek lüksümüz yok, ortasahamız yok daha çünkü!

Çağlar bırakın Galatasaray'ı Bursa'nın bile futbolcusu olamaz.

Olaydan sonra Canerin diyecegi laf budur Arda varsa ben yokum dicektir yada Arda tam tersini dicektir yakında yalan haberleri çıkarırlar basında.

Sabri'yle "gereksiz şut çekiyor yanlış orta açıyor" diye dalga geçenler,Caner'in yaptıklarına ne diyorlar Sabri'nin eski halinden bile beter.

Caner'in rezalet bir sol bek olduğunu biryerlerimizden sallıyoruz biz. 7-8 maçtır domine ediyor o kanadı. Tek kötü yanı tercih hataları. Doğru tercih yaptığı zaman çok güzel asistler yapıyor o kanattan. Son Manisa maçında 2. gol öncesi Arda'ya uzun-ara pası atan da oydu.

Çağlar bırakın Galatasaray'ı Bursa'nın bile futbolcusu olamaz.

Bu takımda Barış,Sarp,Ayhan,Mehmet,Uğur,Servet,Sabri gibi adamlar oynuyorsa sadece Çağlar değil Türkiye süper liginde oynayan her futbolcu oynar..Yerli oyuncu konusunda Türkiyenin en büyük klübünü iyice sıradanlaştırdılar...

Canerin iyi bek olması için ilk önce sakin olmayı öğrenicek dan dun vurmayacak topa.Birde mümkünse şut çekmesin.

Onun dışında bek için uygun bir oyuncu defansif beceriside artıyor yavaş yavaş.

Çağlar ın,V.Yaman ın sol bek oyunları Caner den iyidir ama Caner e sabredip mükemmel bir hücum beki kazanmak, ya da her zaman kadronda tutup sol bek sol iç sol açık oynayabilecek bir oyuncu olması bende Caner i ağır bastrıyor diğerlerine göre.

Caner'in rezalet bir sol bek olduğunu biryerlerimizden sallıyoruz biz. 7-8 maçtır domine ediyor o kanadı. Tek kötü yanı tercih hataları. Doğru tercih yaptığı zaman çok güzel asistler yapıyor o kanattan. Son Manisa maçında 2. gol öncesi Arda'ya uzun-ara pası atan da oydu.

Bu kadar top şişiriyor, arada bir asist de yapsın bir zahmet. Sabredersek bundan 2-3 yıl sonra iyi bir hücum-bek olabilir mi bilmem ama bu haliyle sol bekte iyi falan değil. Kendisini bunun için öncelikle mental olarak geliştirmesi, pozisyon almayı, kademeye girmeyi, nerde ne yapması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Denenebilir tabii ki, yerli iyi hücumcu bir sol bek şu an pek yok piyasada, ileride olabilecek olanlar da İsmail gibi el yakıyor işte ama daha öncelikli ihtiyaçlar varken 3.5 milyon euro verip sol açık oyuncusundan sol bek devşirmeye çalışmak da ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Kesinlikle alinmali yerli oyuncu kitligi cekiyoruz malum

Arda ile kavga ettiği için satın alınmama gibi bir durum olmamalı. Terbiyeli çocukmuş çok üstünde durmadı olayın geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt