Caner Erkin'den Mete Kalkavan'a Küfür!

Mete duymamak için, daha doğrusu sonradan duymadım diyebilmek için nasıl da kaçıyor? Ama yine de duymamasına imkan yok.

Neyse akşam Panda "Ben Caner'i dışarıda tanırım, çok iyi çocuktur, pırıl pırıl çocuktur" der konu kapanır.

Efendi Beşiktaş : Küfür, Uçan tekme, Boğaz sıkma, Hakeme dalmak, ne ararsan var maşallah

Sana içimden neler demek geçiyor nonoş caner ama söylemeyeceğim.

Takım arasında böyle kavgalar olur ne olacak

Cpp9O-JWAAAuV8R.jpg

olaya değişik açıdan baktım açık konuşayım tinerciler az bile yapıyor. TFF arkamda lobim sağlam hakemi oracıkta tekme tokat dövebilirdi de . herifler yuvadan torpilli. şenol da hakeme
"o. çocuğu dedi rapora " Allah belanı versin" yazıldı .

Bizde Belhanda dün Fransızca ve Arapça güzel küfürler etti ama yabancı dil olduğu için kimse bir şey diyemiyor

Tff Beşiktaş yuvası olmuş.

Ne cezası yav. Q7 çingenesi 2 senedir gelene gidene tekme savurdu hiç kırmızı görmedi sarı dahi görmedi çoğunda.

Bu sene ilk defa Derbi de ikinci sarıdan verdiler ona çok şaşırdım gerçekten inanamadım.

sent via GSC

ana avrad sövdü resmen şenola ceza verdiyseniz tutarlı olun canere de verin.

Tff Beşiktaş yuvası olmuş.

Ne cezası yav. Q7 çingenesi 2 senedir gelene gidene tekme savurdu hiç kırmızı görmedi sarı dahi görmedi çoğunda.

Bu sene ilk defa Derbi de ikinci sarıdan verdiler ona çok şaşırdım gerçekten inanamadım.

sent via GSC

Talisca falan o kadar alışmışki yaptığı kırmızı kartlık hareketlere bir şey verilmemesine bugün Emre'ye attığı tekmeye faul+sarı verilince çok şaşırdı.

umarım ceza almaz defansta içinden geçip duruyor rakipler

O zaman hoşuna gitti herhalde.

Ne hoşuma gidecek hepsi ahlaksızın önde gideni işte birileri sövüyor sayıyor ceza almıyor.Birileri talimatla şikecilere dokunulmazlıklarını ilan ettiriyor.Neresinden bakarsan bak rezalet pislik dolu.Söylediğim lafta güzel olan birşey yok.Kirli düzenleri bu

Ne hoşuma gidecek hepsi ahlaksızın önde gideni işte birileri sövüyor sayıyor ceza almıyor.Birileri talimatla şikecilere dokunulmazlıklarını ilan ettiriyor.Neresinden bakarsan bak rezalet pislik dolu.Söylediğim lafta güzel olan birşey yok.Kirli düzenleri bu
Yanlış anladın renktaşım, senin değil, Mete'nin.

Yanlış anladın renktaşım, senin değil, Mete'nin.

Anladım.Bir an algılayamadık.Hoşuna gider tabi cüneyt mete gibilerin yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek tipler.Onlara parayı ver yedi sülalesini sıraya diz.Arkalarını dönüp bakmazlar bile caner bu küfürleri hep ediyor ama kimse hop sen yapıyorsun demiyor.

Geri
Üst Alt