Canlı Yavru Aslan Almayı Düşünüyorum

Daha cok evinin müstakil olusu, her gün 5 kg et alacak durumda olusunu göstermek icin acilmis sacma sapan bi konu. Gesendet von iPhone mit Tapatalk

günde 5 kg et derken burda etin kg 3 dolar da yazdım turkıyedeki gibi kilosu 80 lira pirzola demedim ki bunun nesini belirtmek isteyeyim ? günde 5 kg et 3 dolardan 40 tl yapıyor sende yokmu gunuk 40 tl ?? bunda ozel olan ne ?

Aynen. Bunda özel olan ne? Ben sana soruyorum.

diyorsunki günlük 5 kg et alabilme gücümü belirtmek için bu konuyu açmışım bende bunun ozel bişey olmadığını soylediğimde bende sana soruyorum diyorsun ... iyi bi psikolog tavsiye ediyorum :asd: :asd: :asd:

Son düzenleme:
Adını sneijder koy.
Şaka maka bi yana hadi birgün oldu et almayı unuttun vallah acımaz parçalar seni

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aslan beslemenin amacı nedir. Ego tatminimi. Kendini güçlü göstermekmi. Aslan gibi evcil olmayan vahşi bir hayvan evde beslenmez. Madem arazin var, bunun yerine at beslemeni tavsiye ederim. Hem arada bir binersin.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diyorsunki günlük 5 kg et alabilme gücümü belirtmek için bu konuyu açmışım bende bunun ozel bişey olmadığını soylediğimde bende sana soruyorum diyorsun ... iyi bi psikolog tavsiye ediyorum :asd: :asd: :asd:

Beyaz pantolonlu ve kundurali tanidigin bi psikolog var mi aleks

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aldın mı rekkaş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaw bu alex le yasin bu tiplerle kız kaldırıyorlar ya bende buna tutuluyorum arkaDASH xd xd

:d sende para ve yakışıklılık var mı varsa anında kaparsın.hatta dünyanın en çirkin insanı ol paran varsa hatunlar bol.

çirkin kime gore neye gore ?? turk kızlarının erkek kriterini baz alıyorsanız zaten kaybettiniz ..

burdaki kızlara kıvanç tatlıtuğun resmini gosterdik bu ne lan boyle top gibi erkek mi olur ... sapsarı adam burdada var ... peh deyip geçtiler

esmer olucan .. uzun boylu olucan ( benim boy 1.90 ) cebinde de en azından haftada harcayacak 1000-1500 doların olacak .. gerisi kolay

çirkin kime gore neye gore ?? turk kızlarının erkek kriterini baz alıyorsanız zaten kaybettiniz ..

burdaki kızlara kıvanç tatlıtuğun resmini gosterdik bu ne lan boyle top gibi erkek mi olur ... sapsarı adam burdada var ... peh deyip geçtiler

esmer olucan .. uzun boylu olucan ( benim boy 1.90 ) cebinde de en azından haftada harcayacak 1000-1500 doların olacak .. gerisi kolay
vay lan beni beğenmezler herhalde şarışınım lan.

Geri
Üst Alt