Cardozo Yaşlı, Demba Ba Bitmiş (!)

arkadaş ne bitmedi bu Burak derdiniz be adam gol atıyor mu atıyor daha ne istiyorsunuz bu yerli kıtlığında!!

arkadaş ne bitmedi bu Burak derdiniz be adam gol atıyor mu atıyor daha ne istiyorsunuz bu yerli kıtlığında!!

sen foruma aldırış etme. aynı rezil yorumları melo, muslera, elmander, ujfalusi içinde yaptılar.

bu adamların futboldan anladıkları tek şey futbol menajer oyunlarıdır.

Cardozo ve Demba Ba gelince bizim forvet hattının eksikleri daha çok ortaya çıktı.İkisi de bize uyar ama daha iyilerini de alabilirdik.

tapatalk

bize daha çok baros tipi golcü lazım ilk sezounda lincoln ile müthiş anlaşıyorlardı. Bazıları hala top tutmadan bahsediyor günümüzde artık hakan şükür tipi forvetler kalktı artık hızlı,top süren ve oyunu açan forvetler iş yapıyor mutlaka baros tipi forvet almalıyız hem wes daha iyi olur hemde takımı oynatır

Doumbia > Javier Hernandez > Bony > Podolski > Papiss Cisse > Demba Ba > Cardozo > Burak Yilmaz

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Burak CL'de 8 gol atarken, Umut ligde 15 gol atarken bile onları yerden yere vurmuş biri olarak bugün gelinen noktaya bakıyorum da, yine de forumda futbol bilgisinin biraz daha geliştiğini görüyorum. En azından santraforun tek görevinin gol atmak olmadığını bu süre zarfı içerisinde kavrayabildiler, artık sahada ki sistemin işleyişi ile ilgili biraz daha fikir sahibiler.

E tabi gönül ister ki her şey zamanında görülüp tepki koyulabilse. Ama işte o istatistikler yok mu, o göz boyayan istatistikler... Gerçekten de görülmesi gerekeni göstermeyen istatistikler... Bunlar yüzünden Burak'ı 35 yaşına kadar kambur gibi taşıyacak sırtında bu kulüp. Gomis'e laf edenler bugün Almeida'ya bile razı hale gelmişse sözün bittiği yerdeyiz demektir zaten.

Eskiden en azindan bitiriciligi iyiydi simdi oda kalmadi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Platin var platin :encouragement:

Takıma getirisi 1 golse, kabız futbolu sayesinde götürüsü 3 gol.

Adam gibi bir forvet olsa bu takım 15 puan farkla şampiyon olur.

Geçen sene umut-burak ikilisi kaçırdıkları gollerle şampiyonluğumuzu çaldılar. Tazminat davası açacağımıza ödül gibi sözleşme verdik.

4 büyükler içinde en kötü forvet hattı bizde, hatta bizde forvet hattı yok. Burak ve Umut'la yeni sezona girmek resmen skandaldır.

demba ba iki resmi maça çıkmış... cardozo bir resmi maça çıkmış ama biz herbişeyi anladık... gerçi geçen sene herkesten çok gol atmış herkesten çok asist yapmış burak tukaka, ötekiler süper...

citroen diyorum ben size... güzel araba...

Burak CL'de 8 gol atarken, Umut ligde 15 gol atarken bile onları yerden yere vurmuş biri olarak bugün gelinen noktaya bakıyorum da, yine de forumda futbol bilgisinin biraz daha geliştiğini görüyorum. En azından santraforun tek görevinin gol atmak olmadığını bu süre zarfı içerisinde kavrayabildiler, artık sahada ki sistemin işleyişi ile ilgili biraz daha fikir sahibiler.

E tabi gönül ister ki her şey zamanında görülüp tepki koyulabilse. Ama işte o istatistikler yok mu, o göz boyayan istatistikler... Gerçekten de görülmesi gerekeni göstermeyen istatistikler... Bunlar yüzünden Burak'ı 35 yaşına kadar kambur gibi taşıyacak sırtında bu kulüp. Gomis'e laf edenler bugün Almeida'ya bile razı hale gelmişse sözün bittiği yerdeyiz demektir zaten.

Oynadığın taktiğe göre değişir. Mesela bir İnzaghi'de toplu oyunda hiç olmamasına rağmen en iyi forvetlerden biriydi. Burak'ın yapabildikleri ve yapamadıklarını analiz edip o şekilde oynatmak gerek.

Buradaki algı bakımından konuşursak en kötü santrfor hattı bizdemidir değilmidir onu zaman gösterecek ama en kötü forvet hattı bizde demek takıma hakaret değil mi ?

Oynadığın taktiğe göre değişir. Mesela bir İnzaghi'de toplu oyunda hiç olmamasına rağmen en iyi forvetlerden biriydi. Burak'ın yapabildikleri ve yapamadıklarını analiz edip o şekilde oynatmak gerek.

Inzaghi ve Burak, elma ve armuttur. Inzaghi'nin en parıltılı dönemleri çağdaş futbolun henüz olgunlaşmadığı dönemler, yani 7-8 sene hatta 10 sene öncesi. Milan'ın efsane 4-1-2-1-2 sisteminin parçalarından biriydi. Bugün o sistemle oynayabilen takım bile kalmadı. Jardel bile 2000 başlarına damga vurmuştu, şimdi olsa adım attırmazlar öyle tip santraforlara. Kıyaslamayı yaparken döneme göre yaparsak daha iyi olur o yüzden.

Bu her futbol forumunda, her takım taraftarı için böyledir.Muslera ilk 10 kaleci arasındadır, veya Caner süperstardır filan.Aksini iddia eden topluluk tarafından şiddetli eleştiriye maruz kalır.Böyledir yani.

Demba Ba bitmiş diyen kim lan? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın nirvanası.

Geri
Üst Alt