Çare Defansif Futbol

Çare kompakt fussball a la atl. Msdrid style. Hem hucum hemde savunma anlamda blok halinde hareket etmeyi öğrete bilen hocaya hasretim

çare 4-2-3-1 e uygun futbolcular transfer etmek

3-1 dizilimindeki futbolcuların üstün yetenekli, adam eksiltebilen, top tutan, dikine kaleye gidebilen futbolculardan oluşması şart

göbekte 2 önliberonun da pas yetenekleri ve fiziksel güçleri yerinde olmalı

yav oda shart tabiki yani agresif olmadan defansif top olmaz

ama bu kadrodan hem hucum yapip hem agresif pres yapacak 11 cikacagini dusunuyonmu? elbet hayir

kopenhagen macinda oyle bir niyet olmustu ama tum sezona yaymak zor

geriye cekilip kaybetmemeye bakarsak yilda kac mac kaybederiz? max 3.

Aslında son haftaları saymazsak içerideki maçlarda bunu yapabiliyoruz. Ama deplasmanda oyun tarzımız çift yönlü olamıyor...Bana göre Melo-Selçuk ikilisi yerine Melo-X(daha dirençli) bir orta saha ve ileride yırtıcı bir santfor değiştirebilir bazı şeyleri. Bizimkiler matmazel gibi...

"Yarın şikeciler şampiyonluğu ilan ederlerse tebrik edelim" diye bir başlık beklerdim ben senden ;)

Fussball nedir? :D

deplasmanda defansin ortalama posyonuna bakin

LineUps.jpg

verdigimiz posyonlarda cabasi

sahamizda oynayip posyon vermedigimiz bursa maci

LineUps.jpg

stoperlerin onunde 3. stoper gibi oynayan bir ceyhun vede on libero melo

Aslında son haftaları saymazsak içerideki maçlarda bunu yapabiliyoruz. Ama deplasmanda oyun tarzımız çift yönlü olamıyor...Bana göre Melo-Selçuk ikilisi yerine Melo-X(daha dirençli) bir orta saha ve ileride yırtıcı bir santfor değiştirebilir bazı şeyleri. Bizimkiler matmazel gibi...

bence salih o pozisyonda denenmeli ceyhun o agirlik ve nezaketle oynuyorsa salih her turlu oynar

icerde yapiyoruz dedin de kayseri macinda geriyi bosladik pozisyon verdik vs sonrada golu yedik

kontraci takimlar kedi fare gibi oynuyo biznen

takimdaki sorun mental.net maclara kendilerini veremiyorlar.ha fiziksel acidanda bence zayiflar bir cok ikili mucadeleyi kayb ediyorlar.

türk halki begenmiyor cunddas, lucescuya yaptiklarini hatirla

wtf sahada futbol mu var ki defansifi olsun ... biz bu işi beceremiyoruz bırakalım ispanyollar ingilizler almanlar oynasın biz de izleyelim başka alanda yol çizelim kendimize baskette avrupanın nba yi olmak gibi falan ... ülkenin eğitimsiz en kaz kafalıları futbolcu oluyor ulan adam okulda 2 ile 2 yi çarpamadığı için futbolcu olmuş sen diziliş öğretmeye çalışıyosun ...

bence salih o pozisyonda denenmeli ceyhun o agirlik ve nezaketle oynuyorsa salih her turlu oynar

icerde yapiyoruz dedin de kayseri macinda geriyi bosladik pozisyon verdik vs sonrada golu yedik

Son haftaları saymazsak dedim; hani şampiyonluk için umudumuzun olduğu zamanlar. Biz biraz da mental bir takımız,psikolojik olarak kötüysek helva gibi dağılıyoruz.Mesela Fenerbahçe maçına bakın pozisyon vermedik pek, 1 hafta sonrasında verebiliyoruz. Takımın belirli bir standardı yok yani. Bunda 40-45 maça da değişik kadroyla çıkan Mancini'ni de etkisi büyük tabii...

ikiniz de cok ezik insanlarsiniz

ben sana hakaret etmeyeceğim ve senin seviyene düşmeyeceğim, adını google da aratınca bak ilk sayfada hakkında neler yazmışlar senin hemde kaç sene önce.

[attachment=9628:upload_2014-4-19_23-25-32.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-4-19_23-24-40.webp
    upload_2014-4-19_23-24-40.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 17
  • upload_2014-4-19_23-25-32.webp
    upload_2014-4-19_23-25-32.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 96

pekala yabanci siniri olmasa yada bu sorun kadro yapisiyla duzeltilse; salihin oynayacagi bolgede Chedjou'yu istermisin? Defansif ortasaha olarak kullanilsa mesela

pekala yabanci siniri olmasa yada bu sorun kadro yapisiyla duzeltilse; salihin oynayacagi bolgede Chedjou'yu istermisin? Defansif ortasaha olarak kullanilsa mesela

chedjouyu takima sokmaya calismaktan vazgec findikm8 adam takima - seyler katan biri

ayni zamandada agir

belki 3 defansin ortasinda oynayabilir ama onunde melo olmasi kaidesiynen

Senin hakkında söylenenlerle itham edileceğime aciz ve ezik ve acınası bir insan olmayı yeğlerim.

yeglersin tabi cunku eziksin

chedjouyu takima sokmaya calismaktan vazgec findikm8 adam takima - seyler katan biri

ayni zamandada agir

belki 3 defansin ortasinda oynayabilir ama onunde melo olmasi kaidesiynen

yeglersin tabi cunku eziksin

Ben lildeyken begeniyodum mesela ama burda baska bi hale evrilmis belki sakatliginin payida vardir. Ya da dedigin gibi bizim lige asla uymayacak bi profildede olabilir. Sonucta takim oyunu oynayabilecek bi futbol-lig yapimiz olmadigi icin nuri sahin, chedjou gibi oyunculardanda verim almak imkansiz

Ben lildeyken begeniyodum mesela ama burda baska bi hale evrilmis belki sakatliginin payida vardir. Ya da dedigin gibi bizim lige asla uymayacak bi profildede olabilir. Sonucta takim oyunu oynayabilecek bi futbol-lig yapimiz olmadigi icin nuri sahin, chedjou gibi oyunculardanda verim almak imkansiz

chedjou kotu bir oyuncu hic ligle falan alakasi yok

fransadan kotu topcu da cikabiliyor bilmem kabul edebilirmisin bu aci gercegi

Hayri'ye laf atma çarpılırsın tövbe est.

carpilmis zaten allah onu inci sozlukten millete kufur edip sonra capsini koyarak bak millet ne demis demeye mahkum etmis

bu dusuk testesteronlu zat gulucuk koymaktan ibaret aciz bir varliktir

Geri
Üst Alt