Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Çare kompakt fussball a la atl. Msdrid style. Hem hucum hemde savunma anlamda blok halinde hareket etmeyi öğrete bilen hocaya hasretim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav oda shart tabiki yani agresif olmadan defansif top olmaz
ama bu kadrodan hem hucum yapip hem agresif pres yapacak 11 cikacagini dusunuyonmu? elbet hayir
kopenhagen macinda oyle bir niyet olmustu ama tum sezona yaymak zor
geriye cekilip kaybetmemeye bakarsak yilda kac mac kaybederiz? max 3.
Aslında son haftaları saymazsak içerideki maçlarda bunu yapabiliyoruz. Ama deplasmanda oyun tarzımız çift yönlü olamıyor...Bana göre Melo-Selçuk ikilisi yerine Melo-X(daha dirençli) bir orta saha ve ileride yırtıcı bir santfor değiştirebilir bazı şeyleri. Bizimkiler matmazel gibi...
bence salih o pozisyonda denenmeli ceyhun o agirlik ve nezaketle oynuyorsa salih her turlu oynar
icerde yapiyoruz dedin de kayseri macinda geriyi bosladik pozisyon verdik vs sonrada golu yedik
kontraci takimlar kedi fare gibi oynuyo biznen
ikiniz de cok ezik insanlarsiniz
ben sana hakaret etmeyeceğim ve senin seviyene düşmeyeceğim, adını google da aratınca bak ilk sayfada hakkında neler yazmışlar senin hemde kaç sene önce.
Ekli dosyayı görüntüle 13702
bence salih o pozisyonda denenmeli ceyhun o agirlik ve nezaketle oynuyorsa salih her turlu oynar
icerde yapiyoruz dedin de kayseri macinda geriyi bosladik pozisyon verdik vs sonrada golu yedik
kontraci takimlar kedi fare gibi oynuyo biznen
beni googleladin mi
dusundugumden de ezik aciz ve acinasi bir zatmissin
pekala yabanci siniri olmasa yada bu sorun kadro yapisiyla duzeltilse; salihin oynayacagi bolgede Chedjou'yu istermisin? Defansif ortasaha olarak kullanilsa mesela
Senin hakkında söylenenlerle itham edileceğime aciz ve ezik ve acınası bir insan olmayı yeğlerim.
chedjouyu takima sokmaya calismaktan vazgec findikm8 adam takima - seyler katan biri
ayni zamandada agir
belki 3 defansin ortasinda oynayabilir ama onunde melo olmasi kaidesiynen
yeglersin tabi cunku eziksin
chedjouyu takima sokmaya calismaktan vazgec findikm8 adam takima - seyler katan biri
ayni zamandada agir
belki 3 defansin ortasinda oynayabilir ama onunde melo olmasi kaidesiynen
yeglersin tabi cunku eziksin
Ben lildeyken begeniyodum mesela ama burda baska bi hale evrilmis belki sakatliginin payida vardir. Ya da dedigin gibi bizim lige asla uymayacak bi profildede olabilir. Sonucta takim oyunu oynayabilecek bi futbol-lig yapimiz olmadigi icin nuri sahin, chedjou gibi oyunculardanda verim almak imkansiz
ben sana hakaret etmeyeceğim ve senin seviyene düşmeyeceğim, adını google da aratınca bak ilk sayfada hakkında neler yazmışlar senin hemde kaç sene önce.
Ekli dosyayı görüntüle 13702
Hayri'ye laf atma çarpılırsın tövbe est.