Üye Görüşü Çare Ersun Yanal

Fenerbahçe harbi çok gerizekalı bir kulüp şöyle bir hoca gönderilir mi ?
Kalite kokuyor.

Yırtındık burada yırtındık. Şu dönemde ayağımıza müthiş bir fırsat gelmişti ama başımızdaki emanetçiler hiç bir iş yapmamak için geldiklerinden dolayı maalesef muhtemel bir şampiyonluktan olduk. Başımızdaki çapsız yönetim seçildikleri gün Ersun hocayı getirseydi güle oynaya şampiyon olurduk. Bu kadar da iddialıyım.

GSCimbom forum tarihinin en kötü konusu olmaya aday.

Ersun u hoca olarak gorende kabahat.

konu başlığı olmamış. birde hortlatmışsınız konuyu :)

Yalnız ilginç bir şekilde fener taraftarı acayip umutlu karı profesorunden şampiyon yaptığı dönemi anlatıp duruyorlar
Sanki biz görmedik yaşamadık o dönemi

Şu adamı getirin dedik. Prandelliyle mutluluklar.
Yırtındık burada yırtındık. Şu dönemde ayağımıza müthiş bir fırsat gelmişti ama başımızdaki emanetçiler hiç bir iş yapmamak için geldiklerinden dolayı maalesef muhtemel bir şampiyonluktan olduk. Başımızdaki çapsız yönetim seçildikleri gün Ersun hocayı getirseydi güle oynaya şampiyon olurduk. Bu kadar da iddialıyım.
tumblr_nv2xstFBjk1srzv2zo2_250.gif

Nassın hacı

Bence suan en iyi alternatifler sunlar:

1. mancini
2. ft
3. yanal

Mancini'yi çok elestirdim fakat adam sezonun sonunda dogru takimi bulabildi gibiydi, puan topluyorduk, ruhlu oynuyorduk.

Fatih Terim tüm olaylar sonra geri gelecegini zannetmiyorum, gelse bile egosu takima zehir olur.

Avrupa da bizi rezil eder.

Ahmed Arif Kesen mi hacklemisti hesabini?

Geri
Üst Alt