Ceyhun Kolos
Cezalı
- 31 Ekim 2014
- 2.526
- 3
- 288
Fenerbahçe harbi çok gerizekalı bir kulüp şöyle bir hoca gönderilir mi ?
Kalite kokuyor.
Kalite kokuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
care ersun yanal mi
takim duz kosu yaparken kariya giden adam neyin cozumu olacak Pimplerin kalkinmasinin mi
5 yillik mesajlara bile begeni atilmasini saglayan yine benim
saol5 yillik mesajlara bile begeni atilmasini saglayan yine benim
Şu adamı getirin dedik. Prandelliyle mutluluklar.
Yırtındık burada yırtındık. Şu dönemde ayağımıza müthiş bir fırsat gelmişti ama başımızdaki emanetçiler hiç bir iş yapmamak için geldiklerinden dolayı maalesef muhtemel bir şampiyonluktan olduk. Başımızdaki çapsız yönetim seçildikleri gün Ersun hocayı getirseydi güle oynaya şampiyon olurduk. Bu kadar da iddialıyım.
Ben askerdeyken hesabimi kuzenimin kullandigi donemler.
Nassın hacıYırtındık burada yırtındık. Şu dönemde ayağımıza müthiş bir fırsat gelmişti ama başımızdaki emanetçiler hiç bir iş yapmamak için geldiklerinden dolayı maalesef muhtemel bir şampiyonluktan olduk. Başımızdaki çapsız yönetim seçildikleri gün Ersun hocayı getirseydi güle oynaya şampiyon olurduk. Bu kadar da iddialıyım.
Bence suan en iyi alternatifler sunlar:
1. mancini
2. ft
3. yanal
Mancini'yi çok elestirdim fakat adam sezonun sonunda dogru takimi bulabildi gibiydi, puan topluyorduk, ruhlu oynuyorduk.
Fatih Terim tüm olaylar sonra geri gelecegini zannetmiyorum, gelse bile egosu takima zehir olur.
Avrupa da bizi rezil eder.
Ersun yanal sikeci, g. Töre mafya, Mehmet Ekici kazma.. Bu Galatasaray taraftarı niye böyle?