Üye Görüşü Çare Ersun Yanal

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Prandelli'yle olmayacağı gün gibi aşikar. Ersun Yanal'ı getirerek , fbye psikolojik bir darbe yapabiliriz. Şu an twitter'dan biliyorum Ersun Yanalcı bir çok fbli var. Kesinlikle Ersun Yanal gelmeli. Hem yerli hem ligi tanıyor hem psikolojik etmenlerden dolayı Ersun hocamı isterim :(

B0oy2njCAAAJiJr.jpg

FB'den BJK'den kovulan adamlardan başka teknik direktör yok mu piyasada. Bunlarla uğraşacağına Tugay'a şans ver daha iyi...

Fenerbahçe'den intikamını da alır bu şekilde.

bence Alex de souza futbolu t.d olarak galatasaraya gelsin olmadı aykut kocaman gelsin eski fblileri istemiyoruz kulübümüzde görmeyi ama azize ye nispet olsun diye alex in teknik direktörümüz olmasını isterdim kudururdu ama olmaz feneve gider alex azize gidince teknik direktör olarak

o ps twiti niye koydun ki bişi var sandık

Çeptalk

Önceki sezon FB ye gidişinde, çevremde kendisine dudak büken FB li dostlarıma 'Yanılıyorsunuz, bugün Terim' in yerine Galatasaray TD ü olmasını isterdim' demiştim...FB li olarak bilinmesi handikapıyla, camia ve taraftarın benimsemesi zor görünüyor; iyi bir başlangıçla bu zorluk aşılabilir ancak mevcut kadro ve oyun yapısıyla kötü bir başlangıç da ihtimal dahilindedir, göreve getirilip sabredilse orta ve uzun vadede başarılı olacağından eminim...

Aslında ''Duruş'' itibariyle FB den çok bize uygun yapıda bir TD olduğunu düşünmüşümdür hep...

İyi bir hoca olduğuna inanıyorum.

Futbolcu çiftliğine son verip, bilimsel çalışmalarını devam ettirecekse buyursun gelsin.

Ersun Yanal ne yapmış da bizim taraftar bu adamı istiyor?

Beyler bu adama "Xelçuk ile Burak'ın kankası" diyorlar...Prandelli kesmediyse Ersun hiç kesmez...

Albayrak Ersun'la görüşmüş diyorlar.

Albayrak Ersun'la görüşmüş diyorlar.

Kim diyor mübarek söyle de bir umutlanalım.

Ama tabi bir yandan da kimseyi gelmeden övmeyelim. Gelir bu da Bruma ve Olcan takıntılı filan çıkarsa yandık.

Nedense bizim iki yönetim adayının da kendi yaş ortalamarına yakın kadayıf Mustafa Denizli'yi tercih edeceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım.

-Yerli futbolcuları gaza getirir.
-Hakedene forma verir.
-Kanatlı sistemden vazgecmez.
-Devre arasındada muhakkak kalite bir santrafor aldırır.
-Analizleri sağlamdır.

Twitter Ersun iddialarıyla kaynıyor.Bu adam iyi bir antrenör bence ama ben sevmiyorum bu herifi.Tolunay,Ertuğrul gibi adamlara şans verelim.

Başkan olarak da Ali Şen'i getirelim madem... :)

Prandelli için bir kez daha altını çizerek yazayım; yeni gelecek yönetim hangisi olursa olsun Prandelli gönderilmeyecek. Bunu defaten çeşitli şekillerde söylediler.

Ersun' un yada başka birisini sezon sonuna kadar unutun. Kaldı ki Mayıs ayındaki kongrede kim seçilir ve yeni sezona kimle anlaşır şu aşamada bunu bilmek zor. Bence sezon ortasında Halilodziç gider Ersun' da muhtemelen Trabzon' a gider. Kısa vadede TD değişimini unutun.

GT-I9300 Tapatalk

Ersun Yanal o futbol mantalitesi ile bu ligde 3 büyük takımın 3'ünü de şampiyon yapar. Yapabilir demiyorum, yapar.

Prandelli için bir kez daha altını çizerek yazayım; yeni gelecek yönetim hangisi olursa olsun Prandelli gönderilmeyecek. Bunu defaten çeşitli şekillerde söylediler.

Ersun' un yada başka birisini sezon sonuna kadar unutun. Kaldı ki Mayıs ayındaki kongrede kim seçilir ve yeni sezona kimle anlaşır şu aşamada bunu bilmek zor. Bence sezon ortasında Halilodziç gider Ersun' da muhtemelen Trabzon' a gider. Kısa vadede TD değişimini unutun.

GT-I9300 Tapatalk

Görevdeki adama "göndereceğiz" diyemezler ya.

GT-I9300 Tapatalk

Unutun munutun yok,bu herif gidecek.Kendisi gitmezse biz kovduracağız.Bu kadar çapsız,vizyonsuz,geri kafalı bir adam olamaz.Skibbe'den bile kötü td.Gitsin İtalya'da köyünde Lecce'yi Verona'yı felan çalıştırsın.

Geri
Üst Alt