Üye Görüşü Çare Ersun Yanal

Görevdeki adama "göndereceğiz" diyemezler ya.
Bu durumun dediğinle ilgisi olabilir, mantıklı ve bir o kadarda düşük ihtimal bence. Emin ol ki mâli durumdan kaynaklanıyor. Yeni bir borç çıkarmazlar hemen. İlk senede kim gelirse gelsin kemer sıkacak bu aşikâr.
Unutun munutun yok,bu herif gidecek.Kendisi gitmezse biz kovduracağız.Bu kadar çapsız,vizyonsuz,geri kafalı bir adam olamaz.Skibbe'den bile kötü td.Gitsin İtalya'da köyünde Lecce'yi Verona'yı felan çalıştırsın.
Dediklerine katılıyorum. İnan gitmesini bende çok istiyorum. İnşallah gider ve kurtuluruz.

GT-I9300 Tapatalk

Pek sevdiğim bir tip olduğunu söyleyemem ama gelmesine karşı değilim. Dün dündür, bugün bugündür prensibi ile yaklaşıyorum kendisine.

Bu durumun dediğinle ilgisi olabilir, mantıklı ve bir o kadarda düşük ihtimal bence. Emin ol ki mâli durumdan kaynaklanıyor. Yeni bir borç çıkarmazlar hemen. İlk senede kim gelirse gelsin kemer sıkacak bu aşikâr.

Dediklerine katılıyorum. İnan gitmesini bende çok istiyorum. İnşallah gider ve kurtuluruz.

GT-I9300 Tapatalk

Aslında Ersun'un hem kendi maliyeti hem de talepleri yönetim için daha kolay karşılanabilir nitelikte olabilir.

Ancak Ersun ile beraber sağlam bir analiz ekibi de getirilmeli.

Beyler bu adama "Xelçuk ile Burak'ın kankası" diyorlar...Prandelli kesmediyse Ersun hiç kesmez...

Ersun Yanal' ın forma adaleti konusunda hiçbir defosunu hatırlamıyorum...Performans kriterlerine göre kadro belirleyen ve futbolcuya dayalı düzene izin vermeyen bir TD isteyenlerin tam da aradığı adamdır...FB den dışlanmasının sebebi de budur zaten, gerekçe diye ortaya koyduğu saçmalıklara kimseyi inandıramadı 'Şizo', başka konularda olduğu gibi yemiş görünüyor veya ses çıkaramıyor ezikler...

Aslında Ersun'un hem kendi maliyeti hem de talepleri yönetim için daha kolay karşılanabilir nitelikte olabilir.

Ancak Ersun ile beraber sağlam bir analiz ekibi de getirilmeli.
Olabilir evet. Bu arada bizim klüpte daha rahat çalışır ve daha rahat eder. Fenerbahçe gibi huzursuz bir ortamı olmaz. Ayrıca başarılı olursa taraftarıda, yönetimide arkasına alır. Ne Ersun ne de yönetim birbirine zorluk yaratır. Ersun' unda öyle uçuk istekleri olmaz zaten.

GT-I9300 Tapatalk

Ersun Yanal konusunda ligde bir soru işareti yok kafamda. Ama Avrupa'da, deplasman derbilerinde ne yapabilir, hücumcu sokmak dışında ikinci bir planı var mıdır açıkçası emin değilim.

Ersun yanal ile UEFA kupasini kazanmaya varmisiniz ?

Bırak Yanal' ı, Morinho' nun dahi bize gelmesi bizde çok şey değiştirmeyecektir. Balık baştan kokar. Bugün İsmail Kartal' ı Bayern' e, Madrid' e, Barcelona' ya teslim et, bu takımları Şl şampiyonu yapma ihtimali en az kendi teknik direktörleri kadardır. Çünkü adamlarda, sistem var, disiplin var, altyapı var, sadakat var, sevgi var, saygı var... Listeyi uzatabilirsiniz. Sadece kendi takımımı kastetmiyorum tabi ki. Bu ülkenin düzeni böyle malesef...

Son düzenleme:
Ersun yanal'da 3'lu orta saha oynatmayi seven bir hoca.
Genclerbirligi ve manisa'da 4-3-1-2(hucumda 3-5-2),eskisehir ve fener'de 4-3-3(hucumda 3-4-3) oynatti.

Burak ve Selcuku kesmeyen hocanin basarili olmasi mümkün degildir.
Burak ve Selcugun bu formayi haketmediklerini görüp keserse hemen gelsin.
Tabii takimin tek hizli ve gercek kanat oyunculari olan Olcan ve Bruma'nin üzerinde durmali

Ersun Yanal konusunda ligde bir soru işareti yok kafamda. Ama Avrupa'da, deplasman derbilerinde ne yapabilir, hücumcu sokmak dışında ikinci bir planı var mıdır açıkçası emin değilim.

'Avrupa da büyük hedeflere ulaşma garantisi' diye bir şey yok...İlk seneki Cluj-Braga lı grup bir daha zor gelir ki Braga deplasmanı mucize gibiydi; geçen sene Juve yerine herhangi bir İngiliz takımı olsa diş geçiremezdik...

Hiçbir Türk kulübünün yakın gelecekte CL gruplarına favori olarak başlayamayacak olduğu gerçeğinden hareket etmekte fayda var; kadro yapıları, bütçeleri ve yabancı futbolcuların ülke-lig bazında son tercih olarak görmelerine dayanarak söylüyorum bunu...Favori olmadığın bir yarışı kazandıramadı diye suçlamak, sözkonusu kişi kim olursa olsun haksızlık olmaz mı?...Tabi favori olmamanın da avantajı vardır ve bizim kulüplerde bunu kovalayacaktır her zaman olduğu gibi, başarılırsa ekstradır, başarılamazsa da normal gözüyle bakmak gerekir...Eline bizim kulüplerinkiyle karşılaştırılamayacak imkanlar sunulan Luce üstadın buyurduğu gibi: ''Bir Doğu Avrupa kulübünün CL de SF oynaması CL kupasını almak değerindedir, daha fazlası imkansız''...Diyelim o sezon CL finali oynayacak iki kulüple aynı gruba düştük, 3. lüğü başarısızlık mı sayacağız?...

'Avrupa da büyük hedeflere ulaşma garantisi' diye bir şey yok...İlk seneki Cluj-Braga lı grup bir daha zor gelir ki Braga deplasmanı mucize gibiydi; geçen sene Juve yerine herhangi bir İngiliz takımı olsa diş geçiremezdik...

Hiçbir Türk kulübünün yakın gelecekte CL gruplarına favori olarak başlayamayacak olduğu gerçeğinden hareket etmekte fayda var; kadro yapıları, bütçeleri ve yabancı futbolcuların ülke-lig bazında son tercih olarak görmelerine dayanarak söylüyorum bunu...Favori olmadığın bir yarışı kazandıramadı diye suçlamak, sözkonusu kişi kim olursa olsun haksızlık olmaz mı?...Tabi favori olmamanın da avantajı vardır ve bizim kulüplerde bunu kovalayacaktır her zaman olduğu gibi, başarılırsa ekstradır, başarılamazsa da normal gözüyle bakmak gerekir...Eline bizim kulüplerinkiyle karşılaştırılamayacak imkanlar sunulan Luce üstadın buyurduğu gibi: ''Bir Doğu Avrupa kulübünün CL de SF oynaması CL kupasını almak değerindedir, daha fazlası imkansız''...Diyelim o sezon CL finali oynayacak iki kulüple aynı gruba düştük, 3. lüğü başarısızlık mı sayacağız?...

Başarı beklentim CL'de muhakkak tur üstüne tur atlamak değil. Sadece Olympiakos kadar direnen, Son 2 sene gibi 3. torbadan Galatasaray gelmesin diye diğer takımlarda korku oluşturan oyun oynayan bir takım olmak. Yoksa bu sene ve geçen seneki gruptan çıkmamak başarısızlık değildi. Ama bu sene sahada Galatasaray yok. Hani Almanya-Brezilya maçından sonra internette, Brezilyalı oyuncuların aslında sahada olmadığını gösteren ve onları görüntüden silen fake videoalr vardıya, aynen onun gibiyiz:)

Yanal'dan beklentim sadece ne Terim gibi taktisksizliği, hücumu, kaosu iyi oyun sanması ne de son 2 itlyan gibi deplasmanlardan, CL maçlarından az farklı mağlubiyetleri başarı saymaması. Bu kadar.

Biliyorum, takim tutma meselesini coktan asmistir simdiye kadar ama Ersun Yanal'in Galatasarayli oldugu soyleniyor. Hic aciklamasi, roportaji falan var mi?

Biliyorum, takim tutma meselesini coktan asmistir simdiye kadar ama Ersun Yanal'in Galatasarayli oldugu soyleniyor. Hic aciklamasi, roportaji falan var mi?

Önceden de FB li olduğu hep söylenegelmiştir, Galatasaraylı olduğuna dair bir iddiaya ilk kez rastlıyorum, zannetmem...Oğuz-Aykut Galatasaraylıydı, Suat-Ergün FB liydi, benim açımdan mahzuru yok da genel taraftar profilinin benimsemesi zor olacaktır...

Hayırdır şike parası yemiş şerefsizi klüpten içeri mi sokacagız? Kendinize gelin bizim kanımız bozuk değil

Geri
Üst Alt