Çare Luce mi Ruh mu ?

Çare

fft104mm2264953.jpg

Lucescu efsanedir. Ünal aysalda o vizyon ve cesaret var mi? Sanmıyorum. Sezona Mancini yle başlayıp gelecek seneyi de yakarız sonra devre arasında 10m euro tazminatla manciniyi kovup takımın başına bulent korkmazi getiririz.

Lucescu tabikide. Gerisi zamanla gelir. En gec 2 sene içinde türkiyenin bayernı yapar. Avrupayı bilemem, biraz yabancı konusuna bağlı buda

he Lucesku.Mancinin oynatdigi futbolla Lucenin oynatiggi futbolun arasindsa gram fark yok.Ayrica bu taraftar ve Galatasaray yonetimi o Luceyi kovmadimi?

Care yönetimin aptal gibi davranmadan olaya müdahale etmesi. Soruna bi çözüm bulması.Hiç biri demiyo mu acaba yönetimde aga bu takımın durumu nedir deplasmanda niye maç kazanamıyo, niye bu kadar isteksiz ve bitse de gitse havasında oynuyo diye.Şampiyonluğu zaten hak etmiyoruz ona rağmen Fenerbahçe'nin saçma sapan puan kayıplarını bile değerlendirip başbaşa gelemedik deplasmandaki puan kayıplarıyla. Kadro dışı kalmalı bazı futbolcular.Adamlar her maç nasıl olsa oynarım deyip hiç bişey yapmadan oynuyolar hala.Şu Selçuk'tan sezon sonunda kurtuluruz inşallah.Şu adamı tanımasam nerden buldular diyecem de bu kadar tükenmez bi insan.Ronaldinho 2 oldu herif.Ontivero'lar Umut Gündoğan'lar Hayrovic'ler oynasın bari deplasmanlarda nasıl olsa bu adamlarla bişeyler olmuyo en azından gençler oynasın.Onlarla da 1 puan alırız heralde.

care biliyormusunuz nedir azicik sabirli olmak.bu kadar erken basariya kendinizi fazla endeksliyorsunuz.Her yil sampiyon olunacak diye bir kural yok.Ayrica halada sans var her puan kayb edilende forumdaki kidemli uyeden tutta yeni uyeye kadar her kes aglak konu aciyor.

Galatasaray sike yapmiyor maclarin 34/34 de kazansin.Puan kayplari elbette olucak.

azicik sabirli olalim.

Ne sabırı arkadaş deplasman galibiyetimiz erciyes den daha az ne sabırı? Sabriden sağ bek wes den sol açık mı olur ne sabırı akıl var mantık var yeter artık biz baya sabretrik zaten ama yeter artık...

Daha ne sabredecez ya ! Bir sabır diye tutturmuşsunuz Ben Ekimden beri Sabrediyorum. 3 Maç dısında (Kopenhag-Bursa-Akhisar) Harika oynayıp kazandığımız 1 tane maç yok. Sebebi kim tabiki hoca. !

Lucescu buraya gelirse Abdürrahim'i ile Ali Dürüst'ü de ne yapıp edip döndürmeleri lazım.

Gerçi o iki isim her halükarda dönmeli. Hamza Hoca'yı da isterim ama Avtupa için yeter mi tartışılır.

he Lucesku.Mancinin oynatdigi futbolla Lucenin oynatiggi futbolun arasindsa gram fark yok.Ayrica bu taraftar ve Galatasaray yonetimi o Luceyi kovmadimi?

Beni sayma kovanlar arasında. Shaktarı pek izlemedin galiba son yıllarda. Lucescu üstüne katarak ilerledi. 12 sene öncede iyi taktisyen hocaydı

ama şimdi çok daha iyi. Mancini gibi sacma değişikler yapmaz bir kere, ya ikisini kıyaslamak benim için futbola ihanetir vallahi.

Mancini iyi taksiyendir diyenler vardı burda. Lucescu herhalde o zaman taktisyen tanrısıdır.

Çok büyük kalite farkı mevcut bence

Lucescu gibi bir kaliteyi Mancini artisiyle kıyaslamak yersiz.

selçuk inan sabır taşını çatlattı sanırım tüm taraftarda... melo gibi yürekten oynayın puan kaybı olsa da bağrımıza basarız... burak benciline sabri'li sağ beke sabır mı dayanır ?

Selcuk Inan ve hatta Sabrinin oynadigi bu futbolu bende gram hazm etmiyorumda.Daha iki sen once burtda her herkes Selcuk Inan kafasina and icecekti nerdeyse.Xelcuk Xelcuk diye ortalikta dolaniyordu her kes.

Her bir oyuncunun dusus gosterceyi senelr ola bilir.

Yani 3 sezonda biz boyle her oyuncuyu harcarsak ohhooooooo.affedersin bizden bir bok olmaz.

bir ton para harcandi, halen takimda bisuru eksik var. sacma sapan transfer politika yuzunden bu hale geldik. sistemimize gore oyuncu almadik.

terimin ilk donemindeki cikisin ustune, oyunun sablonuna, sistemine uygun, kaliteli yerli oyuncularla doldurmamiz gerekirdi (gokhan tore, gokhan inler vs) kalan bosluklarida gene bu sablona, sisteme uygun kaliteli yabanci oyuncularla doldurmamiz lazimdi. galatasarayin geleneginde belli bi oyun tarzi kulturu vardir. biz en buyuk basarilari bu denli kazandik. sirf bu sacma sapan transfer politikasi yuzunden sneijderden bir kanat oyuncusu yaratmaya calisiyoruz.

Ne sabırı arkadaş deplasman galibiyetimiz erciyes den daha az ne sabırı? Sabriden sağ bek wes den sol açık mı olur ne sabırı akıl var mantık var yeter artık biz baya sabretrik zaten ama yeter artık...

sabirli olma seni Floryayayi basmaya davet ediyorum ;) ahahahaah

lucescu geldiği gün şampiyonluk sayımızı 20 yaparım kafamda.hatta sonraki yıllarda 21-22-23... adam shaktar ı uçurdu son 10 yılda 8 şampiyonluk ve neredeyse hepsi açık ara.lucescu gelmeden önce ağırlık d.kievdeydi diye biliyorum.sonra adamlar kupa yüzü zor gördü.

Daha ne sabredecez ya ! Bir sabır diye tutturmuşsunuz Ben Ekimden beri Sabrediyorum. 3 Maç dısında (Kopenhag-Bursa-Akhisar) Harika oynayıp kazandığımız 1 tane maç yok. Sebebi kim tabiki hoca. !

skor taraftari olmayin Akhisar macinda oynanan bir sey yoktu goller cok erken gelmisdi sadece ;)

Beni sayma kovanlar arasında. Shaktarı pek izlemedin galiba son yıllarda. Lucescu üstüne katarak ilerledi. 12 sene öncede iyi taktisyen hocaydı

ama şimdi çok daha iyi. Mancini gibi sacma değişikler yapmaz bir kere, ya ikisini kıyaslamak benim için futbola ihanetir vallahi.

Mancini iyi taksiyendir diyenler vardı burda. Lucescu herhalde o zaman taktisyen tanrısıdır.

Çok büyük kalite farkı mevcut bence

ahanda buraya yaziyorum.cok yok Luceskuda 1 sende tu kaka olur bu zihiniyyete.

Luce geliyorum desin İzmirden ilk uçağa atlarım İstanbula Luceyi karşılamaya giderim.! :)

Geri
Üst Alt