Halim Yıldırım
Parçalı Üye
- 10 Haziran 2009
- 2.519
- 1
- 1.308
Çare
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucescu tabikide. Gerisi zamanla gelir. En gec 2 sene içinde türkiyenin bayernı yapar. Avrupayı bilemem, biraz yabancı konusuna bağlı buda
care biliyormusunuz nedir azicik sabirli olmak.bu kadar erken basariya kendinizi fazla endeksliyorsunuz.Her yil sampiyon olunacak diye bir kural yok.Ayrica halada sans var her puan kayb edilende forumdaki kidemli uyeden tutta yeni uyeye kadar her kes aglak konu aciyor.
Galatasaray sike yapmiyor maclarin 34/34 de kazansin.Puan kayplari elbette olucak.
azicik sabirli olalim.
selçuk inan sabır taşını çatlattı sanırım tüm taraftarda... melo gibi yürekten oynayın puan kaybı olsa da bağrımıza basarız... burak benciline sabri'li sağ beke sabır mı dayanır ?
he Lucesku.Mancinin oynatdigi futbolla Lucenin oynatiggi futbolun arasindsa gram fark yok.Ayrica bu taraftar ve Galatasaray yonetimi o Luceyi kovmadimi?
selçuk inan sabır taşını çatlattı sanırım tüm taraftarda... melo gibi yürekten oynayın puan kaybı olsa da bağrımıza basarız... burak benciline sabri'li sağ beke sabır mı dayanır ?
Ne sabırı arkadaş deplasman galibiyetimiz erciyes den daha az ne sabırı? Sabriden sağ bek wes den sol açık mı olur ne sabırı akıl var mantık var yeter artık biz baya sabretrik zaten ama yeter artık...
Daha ne sabredecez ya ! Bir sabır diye tutturmuşsunuz Ben Ekimden beri Sabrediyorum. 3 Maç dısında (Kopenhag-Bursa-Akhisar) Harika oynayıp kazandığımız 1 tane maç yok. Sebebi kim tabiki hoca. !
Beni sayma kovanlar arasında. Shaktarı pek izlemedin galiba son yıllarda. Lucescu üstüne katarak ilerledi. 12 sene öncede iyi taktisyen hocaydı
ama şimdi çok daha iyi. Mancini gibi sacma değişikler yapmaz bir kere, ya ikisini kıyaslamak benim için futbola ihanetir vallahi.
Mancini iyi taksiyendir diyenler vardı burda. Lucescu herhalde o zaman taktisyen tanrısıdır.
Çok büyük kalite farkı mevcut bence
skor taraftari olmayin Akhisar macinda oynanan bir sey yoktu goller cok erken gelmisdi sadece![]()