Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.491
- 2.917
- 2.313
sen gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki CV'sinde hep kupalar var diye bizde de kazanır diye düşündüler. Alırken sadece kupaya bakarsan adam başarılı ama CV'sinde başka bir ayrıntı daha var ne ? Yüklü bir tazminat alması.
Belki CV'sinde hep kupalar var diye bizde de kazanır diye düşündüler. Alırken sadece kupaya bakarsan adam başarılı ama CV'sinde başka bir ayrıntı daha var ne ? Yüklü bir tazminat alması.
Türkiye'de cv yabancı hocalarda geçmez bunu artık öğrenin
Mourinho olsa yıllık 5M€ verilse tazminatı 20M€ gelmesin mi dersin?
Mourinhoya derim ama başka kimseye demem
Bizler toplum olarak başarıya aşırı seviniyor başarısızlığa ise aşırı üzülüyoruz. Olabilir bu futbol her sene bir takım şampiyon olamaz bakmışsın aynı hoca ve birkaç takviyeyle biz şampiyon oluruz.
Başkan da belki aynısını Mancini için düşündü. Sonuçta adamla geldi yemek yedi , güvendi. Şuan demiyor ama sezon sonu sorumluluk benim demesini bekliyorum başkandan. Ayrıca Türkiye'de cv geçmez bunları artık geçin diyorsun. Ben onu kendim için demedim ki , yönetim öyle düşünmüş olabilir dedim. Ben Fatih Terim gittiğinde de sadece Lucescu dedim , şimdi de Lucescu diyorum.
Ben de diyorum k, başkanın çok çok üstün mou gibi birisi olmayan birine karşı bunu düşünmesi hata
Haklısın , özellikle Mancini gibi Türkiye'yi hiç takip etmediğini kendisi söylemiş birini sezon ortası getirmek çok büyük riskti. Ancak ben Mancini'nin de ligde böyle bir durumla karşılaşacağını düşündüğünü sanmıyorum. Kendisine güvenmiştir ve istediklerim olursa şampiyon oluruz demiş olabilir. Dediğim gibi sonuçta anlaşmadan önce başkanla yemek yediler. Ertesi gün Juventus maçı olmasına rağmen hemen takımla çalışmaya da başladı. Baktığın zaman buraya yatmaya da gelmemiş gibiydi ama uymayınca uymuyor. Artık önemli olan gelecek seneyi düşünmek , başkanın yapacağı Mancini'yle devam kararı daha büyük bir risk olur.
Ilginc bir sey var yalniz.
Simdi gittim Shakhtar forumlarini okudum, Lucescu'dan hic memnun degiller. "Ya bunlar lider degil miydi ligde?" diye actim baktim, liderler hem de ama taraftarlar adami begenmiyor. Onceki sene cok acik ara sampiyon olmuslardi, bu sene 4-5 hafta kala 3 puan farkla ondeler yalniz, ondan midir, bilmiyorum. Eskiye donuk okumadim butun hikayeyi, nedir hosnutsuzluklari diye. Takim iyi oynamiyor herhalde.
Bizim gazetelerde cikan dedikodulari onlar da duymuslar, yaziyordu zaten Rusca sitelerde Cumhuriyet'ten alintili, diyorlar ki aralarinda "Lucescu beni cok isteyen var diye kendisine piyasa yapiyor, zaten isi bitti artik, hic bir seyi kalmadi bir boyle ucuz kurnazliklari kaldi". Hic sevmiyorlar adami, bu kadar basariya ragmen, nankorluk mu yoksa ne bilmiyorum.
Seye bozuklar galiba biraz, "takimin yildizlarini satti, yerine bir suru yeni Brezilyali getirdi ama onlari da oynatmiyor hepsi yedekte oturuyorlar", falan gibi bir hikayeler. Adama bunak falan demisler resmen. Bir tane pozitif mesaj gormedim, hepsi gitsin istiyor, "bir sene daha kalirsa buyuk felaket olur" diyorlar.
yandık o zaman umarım yanlış çevirmişsindir![]()
Ilginc bir sey var yalniz.
Simdi gittim Shakhtar forumlarini okudum, Lucescu'dan hic memnun degiller. "Ya bunlar lider degil miydi ligde?" diye actim baktim, liderler hem de ama taraftarlar adami begenmiyor. Onceki sene cok acik ara sampiyon olmuslardi, bu sene 4-5 hafta kala 3 puan farkla ondeler yalniz, ondan midir, bilmiyorum. Eskiye donuk okumadim butun hikayeyi, nedir hosnutsuzluklari diye. Takim iyi oynamiyor herhalde.
Bizim gazetelerde cikan dedikodulari onlar da duymuslar, yaziyordu zaten Rusca sitelerde Cumhuriyet'ten alintili, diyorlar ki aralarinda "Lucescu beni cok isteyen var diye kendisine piyasa yapiyor, zaten isi bitti artik, hic bir seyi kalmadi bir boyle ucuz kurnazliklari kaldi". Hic sevmiyorlar adami, bu kadar basariya ragmen, nankorluk mu yoksa ne bilmiyorum.
Seye bozuklar galiba biraz, "takimin yildizlarini satti, yerine bir suru yeni Brezilyali getirdi ama onlari da oynatmiyor hepsi yedekte oturuyorlar", falan gibi bir hikayeler. Adama bunak falan demisler resmen. Bir tane pozitif mesaj gormedim, hepsi gitsin istiyor, "bir sene daha kalirsa buyuk felaket olur" diyorlar.
takviye makviye hikaye kadromuz kotu degil kotu olan hoca..
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi