Çare Lucescu!

Shaktar doneski hiç izledinmi son yılarda?

Hele italiadaki juventus maclarını izlemeni tafsiye ede bilirim gecen senedeki şampionlar liginde

Luce eski lucescu değil ki eskisinide beğenmiyordum değil tabiki.

kesinlikle doğru zaten tvde ukrayna ligi yayınlanıyor ve her hafta shaktarın maçlarını izlemeye çalışıyorum luceden dolayı.shaktar çoğu maçı daha ilk yarıdan bitiriyor.deplasman maçını izledim aynı şekilde daha dk 20-25 ama 3-4 net pozisyon buluyor takım yani defansif oynatmıyor ama bu defans sağlam değil anlamına gelmiyor tabiki

Benim Manciniye olan saygim sonsuz. Adam masallah 40 macta farkli 11le basladi

Ne gerets'i lan? :asd: bir de 3 yiyek 5 atak oh mis demişler. :asd: hey allahım ya.. Mümkünse şu arkadaşlar, şöyle büyük takımız, böyle büyük takımız demesinler. Büyük takımlar 3 yiyek, 5 atak oh mis, devam kazım devam kazım, adımı söyle adımı söyle deyip tokat atmaz. :asd:

Umarım ama sanmam manchester cityden 17 milyon euro alan adam bizemi koydurmiyacak ayrica kap a sozlesmedeki butun detaylarin girilmesi gibi birsey yok. Tazminat gibi bagzi ozel maddelerin kap bildirimi yapilmayabiliyor

Hah işte bende tam onu diyorum. Tazminat olup olmadığı bile garanti değilken biz nasıl öderiz tazminatını diyoruz. Elbette bunu getiren adamlarında bir bildiği vardır ki 120 milyon TL vergi borcu çıkmış bize 3 5 milyon da Mancini'den gelsin vurun ağalar vurun bize birşey olmaz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RK5WxHyglY8[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XabJa3E1_og[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=M4qRlxxCCME[/media]

Alemin kralı geliyorrrrrrrrr.

Gelse bile en fazla 2 sene kalır çünkü yaşı 70 oldu ayrıca sağlık sorunları var tıpkı Kalli gibi olabilir.Gelecekse her ne kadar zorda olsa Ottmar Hitzfeld gelsin D.Kupasından sonra İsviçreden ayrılıp boşta kalacak yardımcılığada potansiyelli bir yerli isim koyup 2-3 sene çalıştıktan sonra devredebilir.Hem garantili hemde gelecek adına iyi seçim olur.

Gelse bile en fazla 2 sene kalır çünkü yaşı 70 oldu ayrıca sağlık sorunları var tıpkı Kalli gibi olabilir.Gelecekse her ne kadar zorda olsa Ottmar Hitzfeld gelsin D.Kupasından sonra İsviçreden ayrılıp boşta kalacak yardımcılığada potansiyelli bir yerli isim koyup 2-3 sene çalıştıktan sonra devredebilir.Hem garantili hemde gelecek adına iyi seçim olur.

önce bir lucescu gelsin ondan sonra düşünürüz adam gelmeden alternatifini belirledin :D

En azından sabri'den bir sol bek yaratmaz :)

Gerçi sol bekte de iyi oynamıştı :P

Ben anlayamiyorum bu Lucescu sevdasini o_O Bide sanki gelince garanti basarili olacakmis gibi hava estiriliyor, nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamiyorum...

Adam gelecek sezon basinda 69 yasinda olcak! Kac yil kalabilir burada? Ileriyi dönük ne gerceklestirebilir? Hep günlük yasamaya mahküm miyiz?

Bakın beyler bu ülke proje ülkesi değil maalesef.

Maalesef diyorum çünkü Ünal Aysal'ın bunu anlaması gerekiyor.

Siz çalışıp didinirken kokuşmuş insanların bulunduğu TFF yolunuza taşlar koyarken yine kokuşmuş insanların bulunduğu devlet maç öncesi twitter formaları ile çıktıktan sonra apar topar denetçi gönderip 120 milyon TL vergi cezası kesiyor. Tamamen gündelik menfaatlerin ve anlık hesapların yapıldığı bir ülkeyiz.

Bu yüzden Mancini gitmiş, Lucescu gelmiş hatta Mourinho gelmiş... Biz 2 sene sonra "Abi bu takıma forvet lazım yeeeeaaa" diye konuşuruz.

Maalesef bu işin çıkar yolu Galatasaray sisteme direnmek yerine sisteme ayak uydurup devlet ile olan ilişkilerini çözecek. Zaten geri kalan Anadolu klüpleri başkanı kendi şehirlerinde yaşayan iş adamları olduğu için devlete biat etmek zorundalar. Bugüne kadar da Türkiye'de hangi takım devlet ile ilişkilerini iyi tuttu, onun istedikleri oldu.

Bu 2000'e kadar Galatasaray'da öyleydi.

Dünyanın hangi yerinde katkısının ne olacağı belli olmayan bir teknik direktöre bu kadar tazminat bağlayan bir takım var ?

Dünyanın hangi yerinde katkısının ne olacağı belli olmayan bir teknik direktöre bu kadar tazminat bağlayan bir takım var ?

İngiltere de var adı Manchester City hem de aynı kişiye çok yüksek bir tazminat ödedi.

Gerets zamanı oynanan futbol iyiydi tamam ama hatırlarsanız iki sezondaki dört Fenerbahçe maçının dördünü de kaybetmiştik. Üçünde gol bile atamadık , birinde 4-0 yenildik. Sulu derbide zaten son damla oldu. Avrupa da ise iki sezonda da çok başarısız oldu. Türkiye Kupası da yok.

Yani Gerets'in futbolu şampiyonluk küçük takımları yenmekten geçere bakıyor. Büyük ve önemli maçların hemen hemen hepsini kaybetmiş.

Lucescu'nun iki takımdaki özellikle de bizde Fatih Terim varken ki Beşiktaş derbi karnesine bakın. Avrupa karnesine bakın. Tamam oynattığı futbol daha defansa dayalı ama bizim gibi başarı odaklı takımlar için tek isim Lucescu'dur.

Gerets yapı olarak Beşiktaş'ta , Trabzonspor da ve Bursaspor da efsane olabilir. İyi bir sinerjiyle herkesin keyifle izlediği bir takım kurar. Ligin Borussia Mönchengladbach'ı gibi olurlar ama bizim Bayern Münih olmamız lazım Dortmund bile değil.

İngiltere de var adı Manchester City hem de aynı kişiye çok yüksek bir tazminat ödedi.

Gerets zamanı oynanan futbol iyiydi tamam ama hatırlarsanız iki sezondaki dört Fenerbahçe maçının dördünü de kaybetmiştik. Üçünde gol bile atamadık , birinde 4-0 yenildik. Sulu derbide zaten son damla oldu. Avrupa da ise iki sezonda da çok başarısız oldu. Türkiye Kupası da yok.

Yani Gerets'in futbolu şampiyonluk küçük takımları yenmekten geçere bakıyor. Büyük ve önemli maçların hemen hemen hepsini kaybetmiş.

Lucescu'nun iki takımdaki özellikle de bizde Fatih Terim varken ki Beşiktaş derbi karnesine bakın. Avrupa karnesine bakın. Tamam oynattığı futbol daha defansa dayalı ama bizim gibi başarı odaklı takımlar için tek isim Lucescu'dur.

Gerets yapı olarak Beşiktaş'ta , Trabzonspor da ve Bursaspor da efsane olabilir. İyi bir sinerjiyle herkesin keyifle izlediği bir takım kurar. Ligin Borussia Mönchengladbach'ı gibi olurlar ama bizim Bayern Münih olmamız lazım Dortmund bile deil.

Yani demek istediğim bizim city gibi paramız yokken bu yönetim neye dayanarak manciniyle 10 yıllık sözleşme yapıp 10 milyon euro tazminat bağlıyor ???

Ülkemizde 3 büyüklerin(sözde) bu kadar ağzı yanmışken Aysal yönetimi ne yapacağı belli olmayan bir yabancı hocaya bu kadar tazminat ödeme riskini göze alabiliyor ?

Yani demek istediğim bizim city gibi paramız yokken bu yönetim neye dayanarak manciniyle 10 yıllık sözleşme yapıp 10 milyon euro tazminat bağlıyor ???

Ülkemizde 3 büyüklerin(sözde) bu kadar ağzı yanmışken Aysal yönetimi ne yapacağı belli olmayan bir yabancı hocaya bu kadar tazminat ödeme riskini göze alabiliyor ?

Belki CV'sinde hep kupalar var diye bizde de kazanır diye düşündüler. Alırken sadece kupaya bakarsan adam başarılı ama CV'sinde başka bir ayrıntı daha var ne ? Yüklü bir tazminat alması.

Geri
Üst Alt