Çare Lucescu!

Mancini'nin hataları ayrı bir yerde ,

ama şunu bilinki yerli futbolcu mafyası yok edilmedikçe Mourinho'yu getirsen bir yerde patlar ,

Sorduk işde . Lucescu hariç nokta hoca kim ola bilir? Denizli? Öyle ülkemizin kimyasına her hoca olmuyor . Bu anlaşıldı herhalde

Valla bizim Türk takımlarımıza yabancı hoca pek tutmuyor. Olacaksa yerli olacak. Sence şöyle bir ekip oluşturulsa...

Td:Ertuğrul Sağlam

Yardımcı:Hamza Hamzaoğlu

Sportif Direktör:M.Denizli

Tabi Luce Shaktar'ı bırakıp gelmek isterse.

Valla bizim Türk takımlarımıza yabancı hoca pek tutmuyor. Olacaksa yerli olacak. Sence şöyle bir ekip oluşturulsa...

Td:Ertuğrul Sağlam

Yardımcı:Hamza Hamzaoğlu

Sportif Direktör:M.Denizli

Ola bilir de ertuğrulur hoca benim için soru işareti biraz. Motivasyon gücü sayıf gibi geliyor sanki.

önce teknik adam değişmeli sonra ünal aysal yönetimi baştan aşağı değiştirmeli liseli kavramı yok olmalı bunları say say bitmez

Yok renkdaş hiç gerek yok bence. Fb de Bjk de liseli kavramı yokta ne oluyor? Tam tersi dışarıdan gelen abuk sabuk adamlar kulübü ele geçirip oyuncak gibi oynuyor, bir de üstüne koca kulübü cümle aleme rezil ediyor. Benim de aklıma Adnan Polat falan geliyor da aman aman mazallah!! Allah yazdıysa bozsun. Hiç gerek yok böyle iyi...

gidin shaktar'ı tutun lan, çareymiş lucescuymuşmuşmuş

Şenol güneşe nasıl bakıyorsunuz belki Burak ve selcugu kendine getirir?

Yok renkdaş hiç gerek yok bence. Fb de Bjk de liseli kavramı yokta ne oluyor? Tam tersi dışarıdan gelen abuk sabuk adamlar kulübü ele geçirip oyuncak gibi oynuyor, bir de üstüne koca kulübü cümle aleme rezil ediyor. Benim de aklıma Adnan Polat falan geliyor da aman aman mazallah!! Allah yazdıysa bozsun. Hiç gerek yok böyle iyi...

yani inan kıraç diye gerçek var o istediğini başkan yapıyor bizdede durum pek farklı sayılmaz

Liseli kavramı bu camianın en büyük gücüdür. Beşiktaş ve Fener kongre üyeleri gibi at hırsızları ile mi dolsun istiyorsunuz kongre? Dünyanın belki de en elit kongre üyelerine sahip bir kulübüz. Sorunlar liselilerden veya liseli kavramından kaynaklanmıyor, emin olun. Ayrıca Ünal Aysal liseliler tarafından da çok eleştiriliyor son saçmalamaları sebebi ile.

yani inan kıraç diye gerçek var o istediğini başkan yapıyor bizdede durum pek farklı sayılmaz

Kulübün Başkanı saçmalamaya veya şirazesi kaymaya başladığı anda ipini çekecek biri var en azından renkdaş. Bizim dedeler iyidir iyi :D Güvenlik filtresi vazifesi görürler. Bak fb ye ne hale geldi, cümle aleme kepaze oldular şampiyon olsalar ne olur? Neden çünkü adam gelmiş kulübü öyle veya böyle komple bağlamış kendisine. Ali Şen gibi adam bile muhalefet yapmaya çekiniyor adama. İpini çekecek biri yok ve tamamen kontrolden çıkmış durumda...

Eskiden bende liseli tayfaya karşıydım ama türk futbolunun son yıllarına bakıyorum da iyi iyi böyle lisenin ağırlığı her daim olsun derim ben neme lazım...

Kulübün Başkanı saçmalamaya veya şirazesi kaymaya başladığı anda ipini çekecek biri var en azından renkdaş. Bizim dedeler iyidir iyi :D Güvenlik filtresi vazifesi görürler. Bak fb ye ne hale geldi, cümle aleme kepaze oldular şampiyon olsalar ne olur? Neden çünkü adam gelmiş kulübü öyle veya böyle komple bağlamış kendisine. Ali Şen gibi adam bile muhalefet yapmaya çekiniyor adama. İpini çekecek biri yok ve tamamen kontrolden çıkmış durumda...

Eskiden bende liseli tayfaya karşıydım ama türk futbolunun son yıllarına bakıyorum da iyi iyi böyle lisenin ağırlığı her daim olsun derim ben neme lazım...

olabilir renkdaş isteseler ünal aysalda şuan kulübün başında olmaz mayısta seçim olacakmı olmayacakmı belli değil ama tek gerçek var adnan nası kulüpten ihraç etmeliler

denizli_080413.jpg

Çare..

ays marka marka diye gider sacma sapan bir adam alır gelir elinede salih dursunu verir

Geri
Üst Alt