Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.894
- 4.411
- 1.788
sicak bakmasamda öyle gözüküyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorduk işde . Lucescu hariç nokta hoca kim ola bilir? Denizli? Öyle ülkemizin kimyasına her hoca olmuyor . Bu anlaşıldı herhalde
Tabi Luce Shaktar'ı bırakıp gelmek isterse.
niye gelmesinki ukraynanın hali ortada savaş var oda galatasaraydan teklif gelse koşarak gelir
Önümüzdeki dönemde bizim ülkemizde de savaş çıkmayacağının garantisi yok ki renkdaş halimiz ortada![]()
oda doğru renkdaş twittere girilemeyen bir ülkede herşey mümkün![]()
Valla bizim Türk takımlarımıza yabancı hoca pek tutmuyor. Olacaksa yerli olacak. Sence şöyle bir ekip oluşturulsa...
Td:Ertuğrul Sağlam
Yardımcı:Hamza Hamzaoğlu
Sportif Direktör:M.Denizli
önce teknik adam değişmeli sonra ünal aysal yönetimi baştan aşağı değiştirmeli liseli kavramı yok olmalı bunları say say bitmez
Yok renkdaş hiç gerek yok bence. Fb de Bjk de liseli kavramı yokta ne oluyor? Tam tersi dışarıdan gelen abuk sabuk adamlar kulübü ele geçirip oyuncak gibi oynuyor, bir de üstüne koca kulübü cümle aleme rezil ediyor. Benim de aklıma Adnan Polat falan geliyor da aman aman mazallah!! Allah yazdıysa bozsun. Hiç gerek yok böyle iyi...
yani inan kıraç diye gerçek var o istediğini başkan yapıyor bizdede durum pek farklı sayılmaz
Kulübün Başkanı saçmalamaya veya şirazesi kaymaya başladığı anda ipini çekecek biri var en azından renkdaş. Bizim dedeler iyidir iyiGüvenlik filtresi vazifesi görürler. Bak fb ye ne hale geldi, cümle aleme kepaze oldular şampiyon olsalar ne olur? Neden çünkü adam gelmiş kulübü öyle veya böyle komple bağlamış kendisine. Ali Şen gibi adam bile muhalefet yapmaya çekiniyor adama. İpini çekecek biri yok ve tamamen kontrolden çıkmış durumda...
Eskiden bende liseli tayfaya karşıydım ama türk futbolunun son yıllarına bakıyorum da iyi iyi böyle lisenin ağırlığı her daim olsun derim ben neme lazım...
ays marka marka diye gider sacma sapan bir adam alır gelir elinede salih dursunu verir
salihi mancini istedi başkan aldı