Çare Mare Yok

Berkcan Yildirim

10 Numara!
Bu Ülkede basari tek günlük basaridir. Evet Sampion olmak güzel, ama olmayinca dünya mi batiyor ?

Ilk 3 yildizi kim aldi ? biz aldik, madalya mi taktiklar, iki Sampionluk arti bisey mi hediye ettiler ? Nedir bu büyük istek ?

Fener in gazina geliyorsunuz, onlarin tek basarisi zaten Edirneyi gecemicek, bunlari bildikleri icin bizi kendi sidik yarislarina sokma cabasina iyicene kaniyoruz.

Yeter demek istiyorum, ama her gecen gün, bu taraftar da sanki daha da deliriyormus gibisi geliyor bana.

Roberto Mancini gibi TD gelmis. Ilk günden burun kiviran oldu, bir kismi Fatih Terim pesinde agliyor, bir kisim bayram ediyordu gittigi icin, bir kisim destek olmaya calisiyordu, bir kisim da Manchester City takiminda Sampionlar Ligini kazanamis diye, kendiler ise Football Manager de ilk sezon City ile CL Kupasini kaldiklari icin, adamin TD lügünü hice sayiorlar. Bilmiyorlar ki, Manchester City nin o durum ki hali, tek istekleri 40 yildan fazla sonra Sampion olmak, bizim gibi en fazla 2 sene de bir olmuyorlar. Olup da tarih yazmistir kendisi.

Adam tek defans biliyor diyip, tarihimizde ne zaman 5-0 gollü 6 gol atarak maclar gördük bir sezonda kimse bilmiyordur.

Adam ayaga bile kalkmiyor, gol yedik gülüyor filan laf atan oldu, oysa kimimiz de baska care bulmayarak tek gülebildik bazi olaylara, oysa buda yalandi, okadar macta bagirdi cagirdi...

Bana göre cok da sevimli adam di, isine gelse Selcuk u taraftarin önüne de atabilirdi ve Selcuk in Kariyerini bitirebilirdi bazi olaylarin yüzünden, ama yapmadi.

Adam in transfe listesi gayet mantik liydi, genc oyuncular ve kanat oyuncular ile alternatif dolu bir liste sunmustu, ama neden Etoo yu istememis, baya belli idiki bu adam bizim Camiyayi bizden fazla düsündügü kesin dir. Etoo ya bos para basacagimza, yillik 5 Milyon, nekadar istekli belli olmayan bide imza parasi ile dengeleri cart cut edecek transfer istemiyordu.

Gitti iste adam, kovulmadi, kovdurmadi. Istifa etti ve o Paragöz dediginiz adam o parayi almayip gitti.

Takima alisip bi kez de ikinci sezon u normal bir transferler ile görecek bir Yabanci TD galiba görmicez. Illa kusur bulcaz, o adami da ilk geldigi günden beri kötü kivama sokmak icin bir neden aradik, yok su yok bu, yok city de cok para harcadi, ee tabi harcicak, para b.k gibi varsa, ve sunuluyorsa ne desin, hayir gerek yok mu ?

Lucescu cok güzel hoca, ama cok ta güzel gecirdi bizim taraftara tekmeyi, sattiniz piyango oynayarak adami yollamaya, piyango tutmayinca da görüsürüz mayis in sonunda 2015.

Haniminizla evlisiniz, baska bir kadin icin karinizi terk ediyorsunuz, ve bosaniyorsunuz, ondan sonra da o baska kadin size tekmeyi atmis gibi bir durumdayiz, simdi elde var hic.

Demek ki Baskan modern filan bisey demek degil, ne kadar deselerde, Galatasaray in okulundan gecen adam hep ayni oluyor, Galatasaray in en büyük düsmani Galatasarayli lar dir.

Güle Güle Mancini, biz ülke olarak sizin gibi adamlara hazir degiliz, burda Mancini önemli olan degil, Mancini gibi az adam yemedik. Bu ülke hic bir zaman kaliteli adamlara saygi duyulmicak, ancak belki yillar sonra vay be keske onun yolundan gitseydik denilcek. Kusura bakma Derwall, malesef bu kafalarda bisey degistiremedin... ama denedigin icin cok sagol.

mancini-turkiye-kupasi-ni-kazanarak-500-bin-e-5998988_o.jpg

Bahsi geçen hoca adaylarını gördükçe Mancini'den yana pişmanlık yaşayacağımızı ciddi ciddi hissetmeye başladım. Jol, Adriaanse, Löw gibi çöpler geleceğine keşke Mancini kalsaydı. Yönetim gerçekten ateşle oynuyor. Ünal Aysal ilk 2 senenin ekmeğini yiyor fakat bu da tükenmek üzere. Tulun hakkında transfer rivayetlerinden tutun, Terim ve Mancini'ye yapılan tezgâhlara kadar bir çok laf dönüyor. Bırakın transferi hocamız bile yok. Yeni sezona hazırlık çerçevesinde doğru bir planlama içinde de değiliz. Adnan Sezgin'den sonra Tulun azabı yaşıyoruz resmen. Allah yardımcımız olsun. Tutarlığından ve başından beri Mancini'ye olan değişmez tavrından dolayı ise tebrik ederim seni kardeş. Şu ana kadar yaşananlar seni haklı çıkardı.

Katılmadığım bir kaç şeyi de söyleyeceğim ama İlk paragrafa özellikle katılıyorum, 4. yıldız diye hırs yapmak sadece boykot diye debelenip başaramadığımız Ligtv'ye ve satılmış diye ağladığımız basına yarar hele ki senin de söylediğin gibi tek umudu lig olan Fb için ayrı bir motivasyon sağlar. 3. yıldızı taktığımız sezonu ve takınca çok da bir şeyin değişmediğini net hatırlayanlar zaten 4.yıldız kelimesini öyle sakız gibi ağızlarına bile dolamıyorlar neyse;

Katılmadığım noktalara gelirsek de bu kadro içerde 5 6 gol attı diye gurur duyacak değilim, takımı kendi haline bıraksan bundan azını yapmazdı.Kendisini sevsem de , takdir etsem de, diğer takımlarda çok kupalar almış olsa da bizim ülke ve taraftar zihniyetine pek uygun değildi ki her maça farklı ve enterasan kadrolarla çıkmasıyla ya da bize gol lazımken 93'te oyuncu sokmaya çalışıp sokamayıp maçı da kendi eliyle soğutmasıyla ya da deplasmanda oynadığımız rezil futbollardan sonra burada hepimizi çıldırttığını hala hatırlıyorum, Şu kadronun koca sezonu deplasman kazanamadan ve de her gün goygoy geçtiğimiz Bjk karşısında son hafta bile kabus yaşayarak bitirmesi büyük başarıdır.Tekrar ediyorum Gs maçı farklı kazandı ya da Türkiye kupası aldı diye ben mutlu olamıyorum. Eğer bundan mutlu olacaksanız ayrı bir parantez açayım içerde oynadığımız Kopenhag maçı hariç rezil bir Cl geçirdik, ve Kopenhag'a da dışarda yenildik ki kime sorsan Gs Avrupa'da farklı oynar derlerdi bu sene onu bile yapamadık. 6 yediğimiz Real maçının ilk yarım saati > diğer 4 grup maçıysa burada sıkıntı sadece taraftarda değildir. Kimse kusura bakmayacak.

Galatasaray takımı Kalli kaçınca TD'siz bile şu zorlu fikstürde eze eze 6'da 6 yaptı yeter ki şampiyonluğa inandırabilen biri çıksın.Biz bile sene başından beri kendimizle savaşmaktan şampiyonluğa inanamadık ki daha 4. 5. hafta bu maçı kazanamazsak şampiyonluk gider diyenlerden geçilmiyordu burası yani daha geride 30 maç 90 puan varken söyleniyorsa o şampiyonluğu beklemek zaten hayalden öteye gidemezdi.

Td'siz Galatasaray

29. Gençlerbirliği (D) 1-0

30. Trabzonspor 1-0

31. İstanbul BŞB (D) 3-0

32. febe 1-0

33. Sivasspor (D) 5-3

34. Oftaş 2-0

Özetle, rezil bir sezon geçirdik, tek suçlu Mancini diyeni zaten şimdiye kadar burada görmedim. Terim ile savaşa giren başkan, Mancini, bana göre bazı maçlarda hocaya kızıp oynamayan topçular, taraftar dahil herkes bundan sorumlu ve de görev sorumluluğu oranında suçludur. Mancini gitti ya da Luce gelmedi diye ağlamanın da manası yok bu takım ligin en kaliteli kadrosuna sahip ve eze eze şampiyon olacağız belki de Fb, ligde bile olmayacak.Çıldıran taraftar konusuna da katılıyorum. Bu konu özelinde olsa da genç arkadaşlara naçizane genel olarak şunu söylemek istiyorum, futbola da bu kadar çok kafa yormamak gerekir yani daha önemli meseleler olmalı hayatımızda.Sıkıntı yapmayın zaten tiyatrodan başka bir şey oynanmıyor.

Galiba bu sefer cidden fena çuvalladık. Mancini'yi çok eleştirenlerden biriyim. Yalnız Luce ile kesin anlaşılmadan, Mancini ile yolları ayırmak başa sarmak demekti. Şimdi gelecek yabancı bir teknik adamın bizim açımızdan bu Türkiye ortamında mucize yaratması lazım. Bu saatten sonra başarıya en yakın aday Denizli. Yabancı elbet gelebilir. Ama ülke futbol ortamına uyum sağlama, futbolcu ilişkileri ve kadro planlaması her şeyden önemli. En son şey teknik ve taktik. Başkan çok hata yapıyor çok, ortada ne kurumsallık var ne bir şey. Devre arası yapılan transferleri şu durumda kimse izah edemez. Telles harici çoğunun plan ve programsız, hocanın kadrosundaki yeri belirsiz bir şekilde getirilmesi, eski işleyişin devam ettiğini gösteriyor. Mesela bir futbolcu alacağız, görüş alınan adamlar belli. Onlar tamam desin, alalım ve teknik direktör oynatır nasıl olsa ( !! ) Aslında çok daha ağır konuşmak lazım, bize yakışmaz.

Yönetimde bence çaresiz durumda, artık bir zar atıp, bu kumara girecekler. Kazanılması efsane yapar, kaybedilmesinin sonu belli..

Berkcan Kardes... Iyi güzel bir kardesimizsin, gercekten sevdim seni. Ama biraz öz elestiri yap.

Eger Mancini bu takimi 2 sene üst üste Sampiyon yapip, CL´de ceyrek final oynattigindan sonra kovulsaydi aceba ne tepki verirdin ?

Evet, belki Mancini okadarda basarisiz sayilmaz, keza daha iyisini yapabilirdi. Ama eger Fatih Terim gelip bu takimi ikinci yapsaydi, burada yaygara koparanlar olurdu. Cahil kebabci Sneijder ve Drogba´li kadroyu idare edemiyor diye...

Eger mantikli bir degerlendirme yaparsak, hata Mancini´nin gitmesi degil, zaten gelmesidir. Sadece ismi dogrultusunda getirilen bir Hoca. Basarili bir teknik direktör varken bütun sistemi bozduk.

1. Yönetim dagildi

2. Fatih Hoca kovuldu

Biz zaten hem CL´de hemde Süperlig´de iyi gidiyorduk. Tam 5 kere üst üste, 6 kere üst üste Sampiyonluk gelecek derken, yikim sürecine yeniden girdik.

----------------------------------

Birde bunlari ekleyim.

1. Büyük takim olmak icin düzenli CL oynaman lazim, bunun icin sampiyonluk sart. (FB ceza almasaydi bu sene zor giderdik)

2. Senin hayalin tam olarak nedir ? Bir Teknik Adam´a dört sene sabredince CL mi gelecek ?

Biz bu ligin Dortmund´u, Atletico´su degiliz. Biz bu ligin Manchester United´i, Bayern Münih´iyiz. O takimlar 4 sene sonraki basari icin, belki 2-3 sene cöpe atabilirler, ama biz atamayiz. Biz sürekli basarili olmak zorundayiz. Kötü durumdaysan, eski Manchester United gibi 6-7 sene sabredebilirsin, ama yeni Manchester United rezil bir sene kaldiramaz. Iki dakikada kurban gitti Moyes.

Bizim standardimiz bu takimlar.

Son 22 Sene

Premier League = 13 Sampiyonluk

Bundesliga = Bayern Münih 12 Sampiyonluk

Süperlig = Galatasaray 11 Sampiyonluk

Ukraina = Donetzk 9 Sampiyonluk

Seria A= Juventus 8 Sampiyonluk

Bu takimlarda artik sadece sürekli basari getirecek hocalar calisabilir. Bu takimlar basarisizlik kaldirmaz.

Ferguson Manchester United ile belirli bir standart yakaladi, ve yükselisten sonra hic altina düsmedi sag olsun.

Bayern Münih devamli basariya zorluyor Teknik Direktör´leri. Basarili olamayan postalaniyor.

Galatasaray´da 6 Sampiyonluk üc dönem calisan Fatih Terim ile geldi. Fatih Terim´i son 22 senede koltukta 8 sene tutan devamli basarili olmasiydi. 2 döneminde kendisine yakisan sekilde olamadi ve gitti.

Lucescu 11 senede 9 sampiyonluk aldi. Ve oda oldugu mevkide basarilari sonucu kalabilidi.

Conte 3 sene üst üste sampiyon oldu, oda basarililari sayesinde kalan hocalardan...

Yani kardesim. Sen böyle bir takim olarak maximum 2 yil verebilirsin bir hoca´ya. Mancini´ye bir sene daha verebilirdi yönetim, ama o sene Sampiyon olmak zorundaydin. Cünkü vizyonsuz dedigin FB sampiyon olursa, gider onlar oynar CL´de gelecek sezon, sende dizi izlersin...

Cünkü biz zaten belirli bir standart yakaladik. Senin dedigini zaten BJK yapmaya calisiyor, ve Trabzon gibi bir takim yapabilir. Bizde ama öyle bir modell fayda getirmez, pilav diye bulgurdan da oluruz sonucta.

-----------------

Bizde eksik ne ?

1. Bizim bütcemiz 150 Milyon avro, avrupa´da rakiplerin bütcesi 400-600 Milyon avro...

2. Öbür Ülkeler´in alt yapisi bizimkinden cok üstün, ve yinede yabanci siniri onlarda yok bizde var.

Yani hem potansiyelimiz kisitli maddi acidan, hemde yabanci siniri sayesinde birde oyuncu secimi konusunda kisitlaniyoruz. Bunlar düzelmedikce sen istiyorsan bir Teknik Adam´a 20 sene ver, belirli yerde limitine vararsin.

Gecen seneler Dortmund, bu sene Atletico iyi cikis yakaladi. Ama bunlar yine zaman ile unutulacak. 4-5 sene sonra eskiye dönecek bu takimlar. (Gerci Dortmund eskiden büyük takimdi) Niye mi ? Para yok, öbür takimlarda ise bok gibi para var. Senin limitin zaten bütcen kadardir, ve bizde birde kisitlayan yabanci siniri var. PARAYLA ASLANIM PARAYLA.

Galiba bu sefer cidden fena çuvalladık. Mancini'yi çok eleştirenlerden biriyim. Yalnız Luce ile kesin anlaşılmadan, Mancini ile yolları ayırmak başa sarmak demekti. Şimdi gelecek yabancı bir teknik adamın bizim açımızdan bu Türkiye ortamında mucize yaratması lazım. Bu saatten sonra başarıya en yakın aday Denizli. Yabancı elbet gelebilir. Ama ülke futbol ortamına uyum sağlama, futbolcu ilişkileri ve kadro planlaması her şeyden önemli. En son şey teknik ve taktik. Başkan çok hata yapıyor çok, ortada ne kurumsallık var ne bir şey. Devre arası yapılan transferleri şu durumda kimse izah edemez. Telles harici çoğunun plan ve programsız, hocanın kadrosundaki yeri belirsiz bir şekilde getirilmesi, eski işleyişin devam ettiğini gösteriyor. Mesela bir futbolcu alacağız, görüş alınan adamlar belli. Onlar tamam desin, alalım ve teknik direktör oynatır nasıl olsa ( !! ) Aslında çok daha ağır konuşmak lazım, bize yakışmaz.

Yönetimde bence çaresiz durumda, artık bir zar atıp, bu kumara girecekler. Kazanılması efsane yapar, kaybedilmesinin sonu belli..

iste o kumarin adi tuchel olmali ve yonetim onun ne olursa olsun arkasinda oldugunu soylemeli ve arkasinda durmali.

ancak boyle birsey bu mantaliteyi degistirir.

yoksa yine ayni olay olucak. denizli veya kisa vadede biri gelicek. ilk basarili olamadigi sezon yine gonderilecek.

bizim ve turk futbolunun hocaya degil avrupa mantalitesine ihtiyac var ve bununda tuchel gibi biriyle olacagina ve bunuda bu avrupali baskanin yapabilecegine inaniyorum. inanmak istiyorum.

iste o kumarin adi tuchel olmali ve yonetim onun ne olursa olsun arkasinda oldugunu soylemeli ve arkasinda durmali.

ancak boyle birsey bu mantaliteyi degistirir.

yoksa yine ayni olay olucak. denizli veya kisa vadede biri gelicek. ilk basarili olamadigi sezon yine gonderilecek.

bizim ve turk futbolunun hocaya degil avrupa mantalitesine ihtiyac var ve bununda tuchel gibi biriyle olacagina ve bunuda bu avrupali baskanin yapabilecegine inaniyorum. inanmak istiyorum.

Ya bunlar Tuchel'ı nerden bilsinler. Tulun ve Erdal Keser, Jol ve Advocaat'ı önermiştir. Gidip onlardan birini getirecekler herhalde. Çıldırmamak elde değil. Bunların yerine Alman Hitzfeld'ı 100000000000 kere tercih ederim.

Yalnız şu var ki, kim gelirse gelsin bu taraftara şunu istiyor, taraftar bunu istiyor ile kulüp yönetilmez. Elinden avucundan kaçırırsın. Gerekiyorsa taraftarla ters düşüp, işinde ısrar edeceksin. Stadyumda istifa diye bağırıyorlar mı, bağırsınlar. İşte o sesi umursamadığın zaman bu ülkede biraz bir şeyler düzelir. Taraftar elbet bir kulüp için çok çok önemli, bir de işin ciddi kurumsal bir yönü var. Futbolcuyu 2 dakikalık oyunla veya teknik direktörü 2 haftalık yönetimi ile çok kolay harcıyoruz. Bunu belki bende yapıyorum ama, bunun sonu yok. Ultraslan falan genel olarak Galatasaray taraftarı kendini ciddi bir şekilde sorgulamalı.

Ya bunlar Tuchel'ı nerden bilsinler. Tulun ve Erdal Keser, Jol ve Advocaat'ı önermiştir. Gidip onlardan birini getirecekler herhalde. Çıldırmamak elde değil. Bunların yerine Alman Hitzfeld'ı 100000000000 kere tercih ederim.

Yalnız şu var ki, kim gelirse gelsin bu taraftara şunu istiyor, taraftar bunu istiyor ile kulüp yönetilmez. Elinden avucundan kaçırırsın. Gerekiyorsa taraftarla ters düşüp, işinde ısrar edeceksin. Stadyumda istifa diye bağırıyorlar mı, bağırsınlar. İşte o sesi umursamadığın zaman bu ülkede biraz bir şeyler düzelir. Taraftar elbet bir kulüp için çok çok önemli, bir de işin ciddi kurumsal bir yönü var. Futbolcuyu 2 dakikalık oyunla veya teknik direktörü 2 haftalık yönetimi ile çok kolay harcıyoruz. Bunu belki bende yapıyorum ama, bunun sonu yok. Ultraslan falan genel olarak Galatasaray taraftarı kendini ciddi bir şekilde sorgulamalı.

kesinlikle katiliyorum kardes. bende ayni dusuncedeyim.

bu arada bugun birkac defa bende yonetimin tuchelin kim oldugunu bildigini zannetmedigimi yazdim. :)

ama bazi arkadaslar tweetler filan atmis kulube tuchel hakkinda. belki ogrenmislerdir. :D

tuchel diye diye getirecem o adami. :D

Cok güzel yazi tebrik ederim kardes!

Bu tarafatar toplulugu ve bu yönetim caresizligi hak ediyor!

Mancini gitti diye bayram yapan var mi hala? Fener medyasi ile birlikte eserinizle övünün!!

Diger Akdeniz ulkelerindeki taraftarlar da bizim gibi. Bizde Ortadogululuk da var yani kimseyi begenmemiz, sabretmememiz, dusunmeden tepki vermemiz, destege degil elestiriye ve hizipcilige megilli olmamiz kulturel biraz da.

Bizim kadro da Turkiye icin kaliteli ama problemli bir kadro. Terim, Mancini problemi degil ikisi de bence bizim icin iyi teknik direktorlerdi. Ikisi de elestirilecek cok sey yaptilar ama gitmelerini istemegi gerektirecek bir basarisizliklari olmadi ikisinin de.

Heynckes gelecek, Lucescu gelecek diye gitmelerini istedi taraftar ikisi de gelmedi, ama farketmez bizim icin. Yeni gelecek antrenore de aynisini yapariz. Dedigin gibi care yok bizim icin.

Cok güzel yazi tebrik ederim kardes!

Bu tarafatar toplulugu ve bu yönetim caresizligi hak ediyor!

Mancini gitti diye bayram yapan var mi hala? Fener medyasi ile birlikte eserinizle övünün!!

Sen baskanin Mancini´yi tarftar yüzünden gönderdigini saniyorsun, saflik ediyorsun. Taraftar Terim´i seviyordu, ve restmen kiyamet koptu, ve bu kiyametin kopacagini zaten yönetim dahil herkez biliyordu. Yine de gönderilmedi mi Fatih Hoca ?

Mancini´yi kendileri istemediler, ve bunu hissetirdiler son birkac ay. Mancini´de kariyerini kurtarmak icin tazminatini birakip kacti...Niye ? Cünkü kararlari alan insanlar futboldan bir haberi olmayan insanlar. Bu Insanlar ortalama GSCIMBOM taraftari kadar bile futbol bilmiyorlar. (Bak ne kadar bir düsük seviye ile karsilastiriyorum birde)

Ben bastan itibaren söyledim. Eger Lucescu gelecekse gitsin, gelmicekse ozaman ligi 8-9 ay tanimis bir Mancini geri kalan yabanci hocalardan daha verimli olur diye.

Evet Fatih Terim olayi da yanlis di, ama burda Fatih Terim de cok fena kasinmisti, bana göre de hakksiz olarak. Baskan Eleman dedi diye, kücük kiz gibi küstü, baskan gönlünü almak icin demisti ki herkes burda eleman, ben dahil üstellik Drogba ile Wesleyi aldi, o yine begenmedi Kaka gelmedi dyie, her hafta giydirmeye calisti. Sonra da Hükümet sinyali verince o da dah azitti, ve Baskan tekmegi atti.

Fatih Terim kac aydir Baskan ile sidik yarisindaydi, cok gereksiz bir olay hele sen TD sen kendi isine bak, her hafta yok baskalari istiyor diye Imza atmam diyordu iki hafta sonra TFF ye imza atti ama... Fatih Terim kendisini bizden büyük görerek sustu ve ancak Fener Derbi si önce konusmaya kalkti, ben böyle olayda böyle zamanlamada art niyet araririm, TFF icin niye hala konusmadi ? Bana kalirsa dogru isdi, zamanlama yanlis di. Fatih Terim e okadar güvenildi ki istedikleri hepsi alindi, aldigi bir cok oyuncuyu oynatmadan yolladi yine, bu Terim in zaten cok büyük sorunu.

Bulabilcek en iyi TD getirdiler, her hafta güveniyoruz filan dedi, son iki hafta belli idi gitmesini istediler, adam da istenmedik yerde durmadi, baya efendice de gitti. Rijkaard b.k gibi transfler yüzünden sesini acmadi, sucsuz yerinde iken suclu yere düstü, Mancini öyle birisi degil, Kariyerini düsünüyor.

Rijkaard TD lige medya yüzünden gelmisti, kendisi aslinda hic TD olmak istememisti, ama HOllanda basina gelip, sansiz turnuvadan veda edince istifa etmisti, sonra Sparta Rotterdam da kisa bi macera ve Barcelona ya gelip Avrupa yi fet etmisti. Ondan sonra bizlen güzel bir Proje ye baslanmisti, Proje de 6 ay sonra yavas yavas silinmeye gecmisti, o da ozaman dan beri Futbolu kafasinda sildi, gitti Araplardan para topladi ve kariyerine nokta koydu.

Mancini ise Oyuncu iken bile TD cok ilgisi olan birisi idi, sizler begenmiyebilirsiniz, ama o caliskan birisi, ideal 11 ve taktigi arayan kisidir, eh peh le mutlu olmayan adamdir. Adam güzel anladi bizim Oyuncular cok fit degil, kendilerine pek iyi bakmiyorlar, zeminler de iyi degil böylece bir cok rotasyona gecti, cünkü fener den baya bi fazla maclarimiz vardi hemde cok daha zor mac. Hangi takim üc kulvar 15 kisi ile becermis bunu bana bi anlatsin. Gitti iste, acikta olan TD ler de hic birisi bana ümit vermiyor, Fener ve tayfasi istedigini becerdi. Herseyine karistilar, yok kagirt yaziyormus.... aman nede cok ayip bisey.

Adam devre arası gelmiş, 6 yiyen takımı gruptan çıkarmış ligde iyi ya da kötü 2. yapmış, Türkiye kupasını kaldırmış. Sen bu adama 1 sene daha şans vermiyorsun. İyi ya da kötü adam kaç sene sonra Gs ya genç futbolcu getirmiş.SOL BEK getirmiş. Sen bu adama burun kıvırıp İmparator ft diye bağırırsan adam da çeker gider. Şimdi gidip Daum falan gelir Denizli gelir biz de auuv 4. yıldız kesin deriz 1 sene sonra da vizyon vizyon der geleceğin takımı noldu deriz. Helal olsun manciniyi yönetim değil taraftar gönderdi. Başarıya aç adam gelmiş sen onu kovuyorsun yazık sizin gibi taraftarlara

ÇARE = peace up width TERİM

ve 2 sene daha rahat champion ol

Adam devre arası gelmiş, 6 yiyen takımı gruptan çıkarmış ligde iyi ya da kötü 2. yapmış, Türkiye kupasını kaldırmış. Sen bu adama 1 sene daha şans vermiyorsun. İyi ya da kötü adam kaç sene sonra Gs ya genç futbolcu getirmiş.SOL BEK getirmiş. Sen bu adama burun kıvırıp İmparator ft diye bağırırsan adam da çeker gider. Şimdi gidip Daum falan gelir Denizli gelir biz de auuv 4. yıldız kesin deriz 1 sene sonra da vizyon vizyon der geleceğin takımı noldu deriz. Helal olsun manciniyi yönetim değil taraftar gönderdi. Başarıya aç adam gelmiş sen onu kovuyorsun yazık sizin gibi taraftarlara

O bile degil, Galatasaray in gelecegini Terim ile diger taraftan bile daha fazla düsündü. Adam illa kaliteli genc kazandirmak pesindeydi, yasli 33 yasinda futbolu kafalarinda bitiren ve yinede fazla para isteyen adama hayir dedi, oda kolayina gelip evet bir iki sene yararlanabilirdi ama yapmadi.

Artik Internet dünya sinda yasiyoruz, öyle iki yüz bine brezilya nin köyünde adam bulcan ve 40 milyona satcan diye birsey yok, hele ki sende yabanci kisitlama varsa, o aldigin gencler de baya bi kalite olmali, bizim taraftar hala 1995 ler de yasiyor...

Terim ile Galatasaray in yas ortalamasi 31 yasini kolay ca gecmisti, Mancini ile 26 mi 27 ye mi ne indirmistik, oysa o aldiklarini da kendisine fazla vermiyorum cünkü istedikleri tipte adamlar degildi, daha fazla "Socut" ve bizim süper yerli bilim adamlarin isiydi.

Hayrovic türk olur diye aldirdilar, hoca da oynatir diye görüsü vardi. Koray icin erkendi, belki bu sezon baslar iyi bir yaz kampi gecirirse. Gelmis bizim taraftar diyorki salak mi Semih i sag bek oynattiyor, öyle oynatarak iki üc assist yapti. Göbekte alarm signali veriyordu, hele ki dünyanin en iyi sag bekleri sayilan Ramos defansa cekilerek dünyanin en iyi defans oyuncularindan olmustur, cok acaip birsey degildir bu avrupada, ama burda sag bek ya illa sag bek ölecek....

emin olun alacağımız t. direktör ne kadar kötü olursa olsun bu kadromuzla en kötü yine 2. oluruz. o yüzden mancini bana göre başarılı bir hoca değildir. ha bir sezon daha şans verilseydi bişey değişirmiydi bence bu kadroyla değişmezdi. mancini üst düzey oyuncular istiyor ve sadece bu şekilde başarılı olabilirim kafasında. kendince haklı olabilir ama şu şerefsiz şikecilerden daha çok para harcıyorsak ve daha pahalı bir kadroya sahipsek şampiyon bizim olmamız lazım.

emin olun alacağımız t. direktör ne kadar kötü olursa olsun bu kadromuzla en kötü yine 2. oluruz. o yüzden mancini bana göre başarılı bir hoca değildir. ha bir sezon daha şans verilseydi bişey değişirmiydi bence bu kadroyla değişmezdi. mancini üst düzey oyuncular istiyor ve sadece bu şekilde başarılı olabilirim kafasında. kendince haklı olabilir ama şu şerefsiz şikecilerden daha çok para harcıyorsak ve daha pahalı bir kadroya sahipsek şampiyon bizim olmamız lazım.

İşte bu konuda bildiklerin sadece basının ve yönetimin sana verdikleri.

Ben hiçbirine inanmıyorum ne basına ne bizim yönetime. Çünkü başkanın söyledikleri bile çok defa yalan çıktı. Yani her söylenene inanma.

Adam senden mantıklı bir liste istemiştir ama sen işine gelmediği için abartıyorsundur ve basına öyle servis ediyorsun.

Bu ülkenin bu yalan dolanından nefret ediyorum arkadaş...

Geri
Üst Alt