Çare Mustafa Denizli

şu durumdan bizi bi ft bi denizli çıkarır
ftyi kimse istemez
bu sebeple denizli lazım
onun için de ALP HOCA

Yine bir Ozan Kesgin klasiği yine müthiş öngörü

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

allah korusun adamı gömmeyi unutmuşlar antremanda kalpten gider yorumcu olarak devam etsin mustafa denizli prandelliye sahip çıkmalıyız tuchelin neden gelmediği belli oldu gördü rezil takım gelmedi haklı gelmemekte bielsada bozurulrdu bizim ülkede bir tuhaflık var gelen bozuluyor nedense mesela aragones,del bosque,rijkaard ,mancini,ve prandelli moyes gelseydi nasıl olurdu orasını bilemiyorum

Kadroyu Sneijdere göre kuracak,bruma ve olcaydan faydalanabilecek,furkan ve emre Colağa şans veverebileceherhangi bir hoca italyandan başarılı olur,iki hafta önce filan medyada toroğlu ve Sneijderin bir mekanda sohbet ettiği ortaya çıkmıştı,ne tesadüftür ki erman hoca geçen hafta futbolcuların italyanin oynattiğı sistemden memnun olmadıklarını ve bu bilgiyi içeriden aldiğını söyledi

allah korusun adamı gömmeyi unutmuşlar antremanda kalpten gider yorumcu olarak devam etsin mustafa denizli prandelliye sahip çıkmalıyız tuchelin neden gelmediği belli oldu gördü rezil takım gelmedi haklı gelmemekte bielsada bozurulrdu bizim ülkede bir tuhaflık var gelen bozuluyor nedense mesela aragones,del bosque,rijkaard ,mancini,ve prandelli moyes gelseydi nasıl olurdu orasını bilemiyorum
Futbolun başında basiretsiz, şike lobisinin kuklası ve taraflı Demirören; TFF'yi adeta dışarıdan yöneten ve futbolu geren Aziz; bir takımın uçmaması için futbola çomak sokan ve rantı kontrol etmeye çalışan Siyaset ve yayıncı kuruluş; bu paralelde 1950'lerin futbol anlayışıyla oluşturulan yabancı kuralı varken, pek de şaşırtıcı olmasa gerek. Aklı olan Türkiye'ye gelmez. Burada futbol değil, başka birşey oynanıyor...

Siz cidden saniyormusunuz Lucescu gelir diye, Prandelli yi bu sezon bitmeden önce yollarsak, yine gelecek TD belli, en fazla orta sinif TD ler. Lucescu bu ortama niye gelsin, savas yeri bile daha saglam, bari hemen asilmiyor, hele bu oyuncularin gruplasmasi bitmeden önce zaten hic bir yabanci basarili olamaz. Türk hoca lar da zaten ancak lig icin yeterli, herkes Terim efendi ye bayiliyor da, kac kere Sampionlar Ligi gruptan cikabilmis bi onu anlatin bana

1996-97 ikinci Uefa turunda (ozaman gruplar yoktu) 4-0 Paris e kaybettik.
1997-98 Gruplarda sonuncu olarak veda ettik
1998-99 Ikinci olduk grupta, ama ozaman da tek en iyi iki ikinciler tura devam ediyordu biz ise 3 mü 4 mü olmustuk.
1999-00 Ücüncü olduk, Uefa ya uzandik, ama o Kadro daha fazla isler de yapabilirdi.

Evet hep onlar suclu, ya adamlar geliyorlar, oyuncular penalti bile cekemiyor, napsin bu adamlar 25 yasi üstü bunlara futbol ögretmek imkansiz, o yüzden ancak daha alt seviyedki adamlar bunlari anlayabiliyor. Cidden burak filan iki metrelik pas veremiyor, topu kontrol edemiyor, selcuk desen ölmüs, bu tek bizim takim icin gecerli degil, nezaman yüksek TD gelse, saclari beyazliyip yolluyoruz.

ne denizlisi arkadaşlar ! inanın yılmaz vurala fitim allah korusun denizli filan korkmaya başladım yahu yine

hey sexy lady mustafa denizli,gelicek gönlümün efendisi.

Son düzenleme:
"GS'nin hücum hattında Burak dışında etkili yerli yok"

dedi az önce yanlış duymadıysam.

Şunu iki dk dinleyen uzak dursun diye dua eder. Sene başında gelse kötü olmaz diyordum da yok bu da uzak dursun.

Gelirse ilk iş Melo'yu yollayacak sanırım. Konuşmalarından anlaşılan bu.

eğer prandelli illa gönderilecekse en mantıklı alternatif mustafa hocadır bunun lamı cimi yok.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Geri
Üst Alt