Çare Ottmar Hitzfeld

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Süleyman Yıldız

Ulubatlı Souness
Sevgili renkdaslarim,

malumunuz medyada cikan dedikodulara göre Lucescu olayi suya düstü. Yönetime Lucescu ile anlasmadan Mancini'yi yollamasina cok kizsam da, artik maalesef bu konuda geri dönüs yok.

Bize yaptigi ihanetten dolayi ne kadar cok kizsam da kendisine, en iyi secenek Fatih Terim'dir. Lakin baskan ile arasi bozuk oldugu icin, onu da listeden silebiliriz.

Denizli zaten saglik sorunlari nedeniyle 8jk'yi birakti. Bizdeki agir sartlarda (lig, kupa, cl) calisamayacagini düsünüyorum.

Senol Günes'te düsünülebilirdi. Lakin o da Bursa ile anlastigi icin imkansiz oldu.

Baskan alman veya hollanda ekolüne dönecegiz dediyse, bence en iyi secenek bir dönem Bayern Münih'i calistirip sayisiz basarilara imza atmis Ottmar Hitzfeld'dir (lig ve kupa sampiyonluklari, CL sampiyonlugu vs.). Bayern Münih ve Dortmund ile CL sampiyonu ve lig sampiyonluklari kazanmistir. Suan kendisi Isvicre milli takimini calistiriyor. Dünya kupasindan sonra milli takim hocaligini birakacagini acikladi. Hem kariyer hem tecrübesi ile bizim icin en uygun hocadir bence. Suan piyasadaki kayitsiz sartsiz en tecrübeli ve kariyerli hocadir. Baskanin "alman ekolü" tabirine de cuk oturuyor.

Ottmar Hitzfeld kimdir?

Ottmar Hitzfeld - Vikipedi

tvde almanya maçı olsa löw mü olacaktı çare

Çeptalk

Suanda isvicreye oynAttigi dandik futboldan dolayimi istiyorsun onu

Isvicre les gibi oynadı ilk yari, maci ceviremeyeceklerse hic gelmesin mümkünse, iddaa da 1 girdik, ilk mactan yatiriyorlar.

Onun disinda bence de gayet iyi hoca.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla on numara karakteri olan bi adamdir hitzfeld

ama bu kirli düzende care olurmu bilemedim dogrusu

Neyse hitzfelde kimse karsi cikmaz

Dünya kupasının bitmesini beklemek saçmalık.

Yeni teknik direktör gelip planını hazırlamalı bir an önce.

İsim iyi ama zamanlaması bizi felakete götürür.

+1905 diyorum.

Otorite-taktik-adaptasyon üçgeninde en verimli olabilecek isimlerden biri.

Denizli ise sağlık sorunu olsa da görev yapabilir bence.

En iyi seçeneğin Fatih Terim olduğu fikrine katılıyorum. Üstelik imkansız da bulmuyorum. Çünkü Ünal Aysal, Fatih Terim' in tam tersine egolarından arınmış birisi, Galatasaray' ın menfaatine olduğuna inanırsa geri getirebilir Terim' i, hiç de şaşırmam. Ama Terim geri gelir mi ama orasını bilmem.

En iyi seçeneğin Fatih Terim olduğu fikrine katılıyorum. Üstelik imkansız da bulmuyorum. Çünkü Ünal Aysal, Fatih Terim' in tam tersine egolarından arınmış birisi, Galatasaray' ın menfaatine olduğuna inanırsa geri getirebilir Terim' i, hiç de şaşırmam. Ama Terim geri gelir mi ama orasını bilmem.

İmkansız bence abi.

1 sezonda başarılı olabilecek bir isim olacağını sanmıyorum. Harika bir adamdır ama mantıklı olanı seçip zaman isteyecektir.

Bize bizi en kısa yolda, bu sezon şampiyon yapacak bir teknik direktör lazım, o da sanırım yok.

Mümkün değil.

yeminle İsviçre maçını izlerken benimde aklıma geldi anca hitzfeld gelir torun sevmeye

Isvicre boyle giderse haftaya eleniyor zaten, temmuzu görmeleri mümkün degil. Onun için dunya kupasi bahanelerini gecin Hitzfeld konusunda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

isvicre milli takimi en fazla gruptan cikar sonra elenir. sunun surasinda 1-2 hafta sürer isvicre'nin isi.

Bana kalırsa geç kalırız en fazla çarşambaya kadar hoca işi bitmeli.

Daha kamp nerde olucak transfer listemiz kocama bir soru işareti.

Dediğim gibi isim iyi ama geç kalma şansımız yok artık.

Paratorun kafaya yumurta atrız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1 sezonda başarılı olabilecek bir isim olacağını sanmıyorum. Harika bir adamdır ama mantıklı olanı seçip zaman isteyecektir.

Bize bizi en kısa yolda, bu sezon şampiyon yapacak bir teknik direktör lazım, o da sanırım yok.

luce-mancini-terim senin kriterine uyacak adamlar bence. lakin 3'ü de imkansiz (gibi).

luce gelmezse mancini'yi yollamak gercekten cok büyük sacmalikti. umarim ben yanilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt