Üye Görüşü Çare Sensin Galatasaraylı

Rıfkı Karakülah

Ulubatlı Souness
arkadaşlar

çare konu enflasyon yapmışken isimler üzerinden gitmenin bize sağlayacağı fayda çok olmayacaktır

serdar burak renkdaşımızın dediğine göre 1 hocanın takımı şampiyon yapma kudreti max %30dur

geriye kalan 70lik kısım futbolcuların elinde. maalesef yerli oyuncularla şampiyon olmak zorundayız yabancı kuralından dolayı

yerli futbolcuların anladığı tek dil POHPOHLANMA

3 sene önce world class seviyesinde top oynayan selçuk kardeşim gibi hepimiz inanalım şlde 8 gol atan burak renkdaşım gibi yılmayalım

BUNDAN BÖYLE SELÇUK DA BİZİM BURAK DA BİZİM EN BÜYÜK KOZUMUZ [en azından köprüyü geçene kadar]
kötü günler geçirirken hangi hoca gelirse gelsin, şampiyonluktan kopmamışken bu futbolculara her köşe başında sövmeye devam edersek aziz yıldırımı kendimize güldürürüz

acımızı bal eylemek istiyorsak bundan sonra tam destek gerek

TAM DESTEK İÇİN ÇARE SENSİN GALATASARAYLI

Katılıyorum sen yoksan 1 kişi eksiğiz.
Çocuklarımızın yanında olmalıyız. Şampiyon Olursak bu çocuklarla olacağız çünkü.

TT

Bu sene taraftar da çok kötü performans gösteriyor.

Bu gerçek

Selçuğa kadar iyi gelmişsin rengdaş.

yönetim futbolcu taraftar şampiyonsun galatasaray

yönetimin allah belasını versin futbolcu taraftar bütünlüğü ile bu seneyi mutlu sonla bitirelim

pohpohlamam mi ? olm arbalarindan indirip agiz burun dalacaksin o herifler ondan anlar

Çok doğru bir tespit. Küfürle ıslıklamayla oyuncu kazanılmaz.

Çok doğru bir tespit. Küfürle ıslıklamayla oyuncu kazanılmaz.
Sıkıntı şurda

Takım oynar ve Öndeyse taraftar tezahürat yapıp destek veriyor

Ama takım durduysa ve destek verip takımı ayağa kaldırmak gerekiyorsa yuuuuuhhhhhh lar başlıyor.

Sizce taraftar tribünde ; sahadaki Selçuk'tan daha mı iyi bu sene

Sıkıntı şurda

Takım oynar ve Öndeyse taraftar tezahürat yapıp destek veriyor

Ama takım durduysa ve destek verip takımı ayağa kaldırmak gerekiyorsa yuuuuuhhhhhh lar başlıyor.

Sizce taraftar tribünde sahadaki Selçuk'tan daha mı iyi bu sene
cenin-benim-degil-mi-istersem-cope-atarim-513732.jpg

Konuda serdar burak geçtiğine göre kilit+çöp...

Bak buna katılıyorum işte, bu sene şampiyon olmak çok önemli, tam manasıyla dibe vurmuş durumdayız, ne gerekiyorsa yapılmalı..

çoğunuzun düşman oldugu ultrAslan dışındaki herkes sahada Selçuğu ıslıkladı. ultrAslan destek oldu.
çoğunuzun düşman oldugu ultrAslan PRANDELLİ İSTİFA diye bağırırken diğerleri bizi ıslıkladı. önce stadda birlik olmak gerekiyor. sahada ıslıkladıgın topçu asla tekrar kendine gelemez. düşene bir tekme vurmak bize özgü zaten . malesef iyi gün taraftarı dediğimiz insanların çoğu bizim renklerimize destek veriyor.

Bu sene şampiyonluk için düzelmesi gerekenlerin öncelik sırası bence

1 prandelli
2 taraftar
3 futbolcular

Geri
Üst Alt