Üye Görüşü Çare Sensin Galatasaraylı

çoğunuzun düşman oldugu ultrAslan dışındaki herkes sahada Selçuğu ıslıkladı. ultrAslan destek oldu.
çoğunuzun düşman oldugu ultrAslan PRANDELLİ İSTİFA diye bağırırken diğerleri bizi ıslıkladı. önce stadda birlik olmak gerekiyor. sahada ıslıkladıgın topçu asla tekrar kendine gelemez. düşene bir tekme vurmak bize özgü zaten . malesef iyi gün taraftarı dediğimiz insanların çoğu bizim renklerimize destek veriyor.

uA farkını her yerde belli eder zaten renktaş bunlar ii gün taraftrı oludğunda anlmaz.

çoğunuzun düşman oldugu ultrAslan dışındaki herkes sahada Selçuğu ıslıkladı. ultrAslan destek oldu.
çoğunuzun düşman oldugu ultrAslan PRANDELLİ İSTİFA diye bağırırken diğerleri bizi ıslıkladı. önce stadda birlik olmak gerekiyor. sahada ıslıkladıgın topçu asla tekrar kendine gelemez. düşene bir tekme vurmak bize özgü zaten . malesef iyi gün taraftarı dediğimiz insanların çoğu bizim renklerimize destek veriyor.
Selcugu ua önce yuhladi

Doğu üstte yer alan sanırım Tek yumruk grubu Selcuga destek oldu. Sonra Opel kale arkası desteğe katıldı.

Sonunda yuhlayan ua da selçuk diye bağırmaya başladı.

Halit abiye katılmamak elde değil. Selçuk kadar taraftar da kötü. Ne kadar çabuk unuttunuz Selçukun şampiyon yaptığı takımı. Bu çocuğun sadece özgüvene ihtiyaç var.

TT

Unal Aysal hakkinda yanildigini soyleyemeyiz
Aysal hakkında ne dediğini bilmiyorum da o zamanlar millet genelde Aysal'ı övdüğü için sırf genele muhalefet olmak baabında olumsuz konuşup şu anda haklı çıkmış gibi görünüyor olabilir.

bi şans daha öı verelim selçukla buraka. yani takıma. bişeylerin düzeleceğini bilsek zaten taraftar destek verir. Ama koşmaktan aciz adamları destekler miyiz bilmiyoruz. Farkındamısınız bilmiyorum ama hatalı pas atılır, ayağın kayar düşersin, çok saçmalarsın. Ama o kadar çok mücadele edersin ki yaptığın hatalar göze batmaz. Çabalıyor dersin. O çabayı görmek istiyorum ben. Yoksa gol kaçar, pas yerini bulmaz, şansın yaver gitmez kaybedersin. Bunlar önemli değil. Ben TAKIM görmek istiyorum. Birbirlerinin açığını kapatacak, biri defansa yardıma yetişemeynce diğerinin "Yetiştim ben" deyip yardıma gelecek TAKIM istiyorum. Gerisi teferruat.

Siz mactamiydiniz? ??

BEN YAŞANAN LARI HER SANIYE YASADIM.

ua önce yuhladi sonra destek verenlere katıldı beyler

abicim niye insanları yanlış yönlendiriyorsun ? sen her saniye yasadım diyorsun hangi tribündeydin ? umarım maç boyunca oturup futbolcuların hata yapmasını bekleyen grubun içinde değildin . önce yuhlamışız sonra destek vermişiz öyle diyorsun ayıp ediyorsun. stadda uA olmasa rerere rarara dan baska bir tezahurat olmaz buna adım gibi eminim. neyse burda derdimiz uA falan değil . sizin fikrinize sonuna kadar katılıyorum . ayrıca selçuğu sol açık oynatırsan tabiki oynayamaz(geçen yıl ) bu yıl içinse takım olarak kötüyüz sorumlu arayacaksak balık baştan kokar diyorum ben .

abicim niye insanları yanlış yönlendiriyorsun ? sen her saniye yasadım diyorsun hangi tribündeydin ? umarım maç boyunca oturup futbolcuların hata yapmasını bekleyen grubun içinde değildin . önce yuhlamışız sonra destek vermişiz öyle diyorsun ayıp ediyorsun. stadda uA olmasa rerere rarara dan baska bir tezahurat olmaz buna adım gibi eminim. neyse burda derdimiz uA falan değil . sizin fikrinize sonuna kadar katılıyorum . ayrıca selçuğu sol açık oynatırsan tabiki oynayamaz(geçen yıl ) bu yıl içinse takım olarak kötüyüz sorumlu arayacaksak balık baştan kokar diyorum ben .

Selçuk kalede oynamıyor mu renkdaş yanlışın var

Suçlu ve sorumlu taraftarmı oldu şimdi ,
bu taraftar 2,5 senedir yatan adamlara takımın ağzına edenlere iyi bile sabretti ,
Önce sahadaki canını dişine taksın taraftar layıkını verir onun !

Herifler 4. yildizimizi yedi. Kulübü asalak gibi sömürüyorlar. Bunlara sahip çikildigi için anlasmalari uzatildi. Bu tip taraftarlik zannetiginiz gibi takima fayda saglamaz.

Selçuk ve burak nefreti hayatımızı karartmışken neyin desteği?
bu adamların tek eksikleri özgüven değil ayrıca karakterleri ve çapları yetersiz..
selçuku ve burakı gözünüzü önüne getirin birde beşiktaşı izleyin demba ba ve atibayı filan..
adamlar iflahımızı kurutmuşlar hala şans mans verilsin deniyor
onlarla gelecek şampiyonluğu da istemem..
tek sevincim ve mutluluğum bu iki adamın takımdan kesilmesidir bundan sonra..

Herşey arma herşey renkler için olmalı, isimler gelir geçer ama çocukken aşık olduğumuz hala sevdamız olan takımımızın bizden başka dayanabileceği güven alabileceği bir dal yok. Bu demek değil ki kötü performans gösterenlere methiyeler dizelim. Oturur yedek kulübesinde cezasını çeker. Arma için forma için. Bizde cimbom için !!

Ya allah aşkına yeteneksiz,yetersiz adamları 2 senedir berbat oynamaların rağmen desteklemekten bıkmadınız mı?..Yanındakine pas atmaktan aciz adamları,belini kaldıramayan adamları neden destekleyeyim?...

Burak efendi top tutamaz,gol kaçırır,oyun aklı sıfırdır hemen hemen hiçbir özelliği yok buna rağmen bir kere bile yedek kalmıyor,80'de bile oyundan alınsa surat yapıyor,en kritik derbide 90'da atılan efsane gollere bile sevinmiyor ama ben yine bu adama destek vereceğim...Niye vereyim destek arkadaş,yerine umut oynasın,pandev oynasın,devre arası yabancı bir santrfor alınsın.Neden bu adamlar kesilemiyor?..Neden her gelen yabancı forvet burakı kesmeye değilde yardımcı olmaya geliyor.Bu adam bu kadar yeteneksizliğe rağmen neden bu takımda oynuyor? Bunu sorup isyan etmek gerekmez mi?

Selçuk efendi 2 senedir berbat durumda..İlk sezonunda melonun sezona geç başlaması bahane edildi.Melonun arkasını topluyor ondan dolayı yoruluyor dendi.Sonra devre arası sneijder gelince,sneijder geldi sistem bozuldu ondan oynamıyor dendi.Daha sonra frikikler elinden alındı ondan durguna bağlandı.Daha sonra mancini selçukun moraliniz bozdu dendi.Bu saçmalıkların çoğuna taraftar ses çıkarmadı.2 sene boyunca destek verdi.Ama yeter arkadaş ya.Belini kaldıramıyorsun,en kritik derbi maçında sahayı terkediyorsun,berbat performans gösteriyorsun ve ısrarla destek istiyorsun.

Yazın sözleşme yaparken son derece profesyonel olan bu adamların sıkıştıklarında bu kadar amatörce isteklerde bulunmaları da son derece ironik.

Ben bu adamlar varken bu takımı destekleyemiyorum.Bunu yaşayan çok sayıda insan var.Bıktık çünkü 2 buçuk senedir yaklaşık 100 maçtır bıktık usandık.Çünkü bunlar varken özellikle burak varken bu takımın başarılı olması mümkün değil.Bunu görnek bu kadar zor mu?..Çürük domates,patatesle aşçıdan güzel yemek yapmasını bekliyoruz ama olmayınca sürekli aşçıyı kovuyoruz.Sorun malzemede,artık bunlar değişmeli.Değişmeyecekse hakikaten geçmiş olsun.

Ya allah aşkına yeteneksiz,yetersiz adamları 2 senedir berbat oynamaların rağmen desteklemekten bıkmadınız mı?..Yanındakine pas atmaktan aciz adamları,belini kaldıramayan adamları neden destekleyeyim?...

Burak efendi top tutamaz,gol kaçırır,oyun aklı sıfırdır hemen hemen hiçbir özelliği yok buna rağmen bir kere bile yedek kalmıyor,80'de bile oyundan alınsa surat yapıyor,en kritik derbide 90'da atılan efsane gollere bile sevinmiyor ama ben yine bu adama destek vereceğim...Niye vereyim destek arkadaş,yerine umut oynasın,pandev oynasın,devre arası yabancı bir santrfor alınsın.Neden bu adamlar kesilemiyor?..Neden her gelen yabancı forvet burakı kesmeye değilde yardımcı olmaya geliyor.Bu adam bu kadar yeteneksizliğe rağmen neden bu takımda oynuyor? Bunu sorup isyan etmek gerekmez mi?

Selçuk efendi 2 senedir berbat durumda..İlk sezonunda melonun sezona geç başlaması bahane edildi.Melonun arkasını topluyor ondan dolayı yoruluyor dendi.Sonra devre arası sneijder gelince,sneijder geldi sistem bozuldu ondan oynamıyor dendi.Daha sonra frikikler elinden alındı ondan durguna bağlandı.Daha sonra mancini selçukun moraliniz bozdu dendi.Bu saçmalıkların çoğuna taraftar ses çıkarmadı.2 sene boyunca destek verdi.Ama yeter arkadaş ya.Belini kaldıramıyorsun,en kritik derbi maçında sahayı terkediyorsun,berbat performans gösteriyorsun ve ısrarla destek istiyorsun.

Yazın sözleşme yaparken son derece profesyonel olan bu adamların sıkıştıklarında bu kadar amatörce isteklerde bulunmaları da son derece ironik.

Ben bu adamlar varken bu takımı destekleyemiyorum.Bunu yaşayan çok sayıda insan var.Bıktık çünkü 2 buçuk senedir yaklaşık 100 maçtır bıktık usandık.Çünkü bunlar varken özellikle burak varken bu takımın başarılı olması mümkün değil.Bunu görnek bu kadar zor mu?..Çürük domates,patatesle aşçıdan güzel yemek yapmasını bekliyoruz ama olmayınca sürekli aşçıyı kovuyoruz.Sorun malzemede,artık bunlar değişmeli.Değişmeyecekse hakikaten geçmiş olsun.

Klavyene sağlık Yener renktaş

Sorunun büyük kısmı hocada değil

Bugün Prandelli yarın bir başkası farketmiyor

kim gelirse gelsin sıkıntı devam edecek

valla ikna oldum renkdaş bi an gazla açtım bu konuyu herkesten özür dilerim

KONUYU KİLİDLEYİN SN.MODERASYON LÜTFEN

Adam gibi bir ikili mücadele kazanmaktan aciz orta saha oyuncusu ile zaten vasat üstü denebilecek tek bir meziyeti olmayan sözümona forveti, iki yıldır döküldükleri halde hala desteklemenin mantığı olamaz...

İngiliz yarış atına karşı, bir merkebe, yarışı kazanması için özel yemler, ilaçlar filan verilmesi gerektiğini söylemek gibi bir şey bu, özellikle de Burak için...

Ben bu sezondan umudu çoktan kesmiş durumdayım, bir tek ''Burak yerine adam gibi bir santrfor alınabilir, eldeki birkaç futbolcunun formu da yükselirse takım kendine gelir mi acaba?'' diye az olan umudumu canlı tutmaya çalışıyorum, burada destekten bahsediliyor, tövbe estağfurullah!:mad:...

Geri
Üst Alt