Ya allah aşkına yeteneksiz,yetersiz adamları 2 senedir berbat oynamaların rağmen desteklemekten bıkmadınız mı?..Yanındakine pas atmaktan aciz adamları,belini kaldıramayan adamları neden destekleyeyim?...
Burak efendi top tutamaz,gol kaçırır,oyun aklı sıfırdır hemen hemen hiçbir özelliği yok buna rağmen bir kere bile yedek kalmıyor,80'de bile oyundan alınsa surat yapıyor,en kritik derbide 90'da atılan efsane gollere bile sevinmiyor ama ben yine bu adama destek vereceğim...Niye vereyim destek arkadaş,yerine umut oynasın,pandev oynasın,devre arası yabancı bir santrfor alınsın.Neden bu adamlar kesilemiyor?..Neden her gelen yabancı forvet burakı kesmeye değilde yardımcı olmaya geliyor.Bu adam bu kadar yeteneksizliğe rağmen neden bu takımda oynuyor? Bunu sorup isyan etmek gerekmez mi?
Selçuk efendi 2 senedir berbat durumda..İlk sezonunda melonun sezona geç başlaması bahane edildi.Melonun arkasını topluyor ondan dolayı yoruluyor dendi.Sonra devre arası sneijder gelince,sneijder geldi sistem bozuldu ondan oynamıyor dendi.Daha sonra frikikler elinden alındı ondan durguna bağlandı.Daha sonra mancini selçukun moraliniz bozdu dendi.Bu saçmalıkların çoğuna taraftar ses çıkarmadı.2 sene boyunca destek verdi.Ama yeter arkadaş ya.Belini kaldıramıyorsun,en kritik derbi maçında sahayı terkediyorsun,berbat performans gösteriyorsun ve ısrarla destek istiyorsun.
Yazın sözleşme yaparken son derece profesyonel olan bu adamların sıkıştıklarında bu kadar amatörce isteklerde bulunmaları da son derece ironik.
Ben bu adamlar varken bu takımı destekleyemiyorum.Bunu yaşayan çok sayıda insan var.Bıktık çünkü 2 buçuk senedir yaklaşık 100 maçtır bıktık usandık.Çünkü bunlar varken özellikle burak varken bu takımın başarılı olması mümkün değil.Bunu görnek bu kadar zor mu?..Çürük domates,patatesle aşçıdan güzel yemek yapmasını bekliyoruz ama olmayınca sürekli aşçıyı kovuyoruz.Sorun malzemede,artık bunlar değişmeli.Değişmeyecekse hakikaten geçmiş olsun.