Çareler Başlamış Bakıyorum

Ömer Faruk Ulu

Kırmızı Üye
Kimse kusura bakmasin zamanında var olan hocamızın gitmesi için bir taraflarını yirtanlara derdimizi anlatamadik.ne oldu şimdi mutlular mi acaba.mancini efendi de utanmadan brn geldiğimde bu takım kacinci sıradaydi diye saçmalamaya başlamış. Yazıklar olsun. Insan utanir ya.saga sola b.k atarak iyi hoca olunmaz.aslinda söylenecek çok şey varda ama işte içimize atmaktan başka çare gelmiyor.

Temkinli olmak lazım böyle kaos günlerinde.

Olsun atkılı, karizmatik bir hocamız var kazanmasak da olur. Kebapçıymış zaten diğer hocamız.

Varolanın kötü olması bir öncekini iyi yapmaz ki ne alaka.

Ha ben Fatih hocayı futbol yönünden eleştirmedim hiç o ayrı ama Mancini saçmaladıkça, işte Terim olaydı yazdıkça insanları ister istemez savunma refleksine sokuyorsunuz.

Varolanın kötü olması bir öncekini iyi yapmaz ki ne alaka.

Ha ben Fatih hocayı futbol yönünden eleştirmedim hiç o ayrı ama Mancini saçmaladıkça, işte Terim olaydı yazdıkça insanları ister istemez savunma refleksine sokuyorsunuz.

Biz ömür boyu fatih hoca ile mi çalışalım dedik o zaman da.ama dedik ki yapmayın etmeyin sene sonuna kadar sabredin.ama kimse kusura bakmasin başkan korktu.3. Yildizi alırken hoca aynıydı birde 4. Yıldızı alırsa çok on plana çıkar diye korktu.kendi çıkarı için kendi nefreti için Galatasaray imizi bu durumu dusurenlere yazıklar olsun diyorum

her kötü dönemde bütün teknik/yönetim kadroyu degistirmeye gerek yok

Baskan futboldan hıc anlamadıgı ıcın gozunu karartıp aldı bu kararı. Sandı kı fatıh hoca degıl bu kadro basarılı. Hangı hoca gelırse gelsın sampıyon oluruz dıye dusundu.

En azında çare aramayı calışan taraftarlar var.

En azında çare aramayı calışan taraftarlar var.

Fatih çare aramaya gerek yok.bizi bu duruma getirenlerin hesap vermesi gerekir. Ayrıca 2 sene üstüste tıkır tıkır işleyen takıma ne diye çomak sokulur bir kişi de bana bunun cevabını versin Allah rızası için. Yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten

Fatih çare aramaya gerek yok.bizi bu duruma getirenlerin hesap vermesi gerekir. Ayrıca 2 sene üstüste tıkır tıkır işleyen takıma ne diye çomak sokulur bir kişi de bana bunun cevabını versin Allah rızası için. Yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten

Bunun cevabını yazmışdım çok daha öncelerden. Giraz uzun olduğu için tekrar etmek istemiyorum.

Inan kırac amcamıza sor o anlatır sana belki. Herkez fatih terime veya başkana salıyor ama kilit isim kendileri.

Liseci imparatorumuz. Başkana ben işden alma cekoinde sadece eleştirdim baya hemde. Neyse bu hep oluyordu ve gecti.

Galatasaray olmanın tuhaf yönleri diyelim artık.

Bunun cevabını yazmışdım çok daha öncelerden. Giraz uzun olduğu için tekrar etmek istemiyorum.

Inan kırac amcamıza sor o anlatır sana belki. Herkez fatih terime veya başkana salıyor ama kilit isim kendileri.

Liseci imparatorumuz. Başkana ben işden alma cekoinde sadece eleştirdim baya hemde. Neyse bu hep oluyordu ve gecti.

Galatasaray olmanın tuhaf yönleri diyelim artık.

Maalesef ben bunu diyemiyorum fatih. Kendi ayagimiza kurşun sıkmayi yediremiyorum kendime

Terim fanı olarak "Kimsenin içi rahat etsin diye imza atmam" lafı aklıma gelince ona da kızıyorum.Aysal-Terim iletişimsizliği bizi bu günlere getirdi.İkisi de suçludur gözümde.

Fatih Terim'in bu kulübe onca yaşattığı şeye rağmen şb'liler gibi tartor kebabçı gibi isim takanları ise kæle almaya değmez kendi karaktersizlikleri.

Biz ömür boyu fatih hoca ile mi çalışalım dedik o zaman da.ama dedik ki yapmayın etmeyin sene sonuna kadar sabredin.ama kimse kusura bakmasin başkan korktu.3. Yildizi alırken hoca aynıydı birde 4. Yıldızı alırsa çok on plana çıkar diye korktu.kendi çıkarı için kendi nefreti için Galatasaray imizi bu durumu dusurenlere yazıklar olsun diyorum

Bildiğim kadarıyla Mancini'nin yerini aldığı hoca LUCESCU değildi

Maalesef ben bunu diyemiyorum fatih. Kendi ayagimiza kurşun sıkmayi yediremiyorum kendime

Konuya biraz acıklık getireyim belki anlarsın.

Inan kırac amcamız liseci dediğimiz kısmın başkanı. Kendileri için Galatasarayın değerleri yani kültürü, oturup kalkmasını bilinmesi ve saire her şeyden daha önemlidir. Fatih terim gecen 2 macda özelikle kendisini kaybetmesi sonu olmuşdur resmen.

Koparın kafası emri o noktada verildi başkana. Kimsede burda Galatasaray SK başkanıda olsa buna ne diyorsun diyemez.

Bizde düzen böyle işliyor bazı konularda maalesef. Bu durumu bilenler ve isyan edenlerde gitti aynı zamanda zaten.

Bu bisanz düzeni bir gün ayrılacakama ne senin nede benim ömrüm yeter buna galiba.

Dediğim gibi biraz tuhafız bazı konularda sıf taraftar gözüyle bakarsak. Parele moda oldu öyle yani.

500küsür yılık getiren güç var burda.

çare melo

burak selcuk tayfasina riera tarifesi

sonra manciniye

Geri
Üst Alt