Çareler Başlamış Bakıyorum

Bu ülkede ,avrupadaki gibi kulüp yöneticileri , federasyon,hakem ler yoksa ne diye arupadan hoca getirilir ?

Bizim ülkemizin kendisine has özellikleri ve dengeleri vardır, bunları bilmeyen yönetemeyen tası tarağı toplar gider.

Uzatmayalım, fatih hocanın gönderilmesi ne kadar yanlış ise, mancinin gelmeside bir okadar yanlıştı.Bize hamza hoca , şenol güneş gibi adam lazım.

Eğer aysal futbolla alakalı bir şey öğrendiyse Şenol hocayı getirsin ondan sonra yerlilerdeki ve genç oyunculardaki performans artışını görsün.Şenol Hocanın bize , bizimde ona ihtiyacımız var.Ayrıca adam gibi adamdır, kebap değil hamsi yer mıhlama yer :)

kebap sevmeyenlerde rıza getişmiş olur.

Bu gibi durumlarda temkinli ve aklı selim hareket etmek en doğru olanıdır.Aksi bir durum yıpranmayı daha çok arttıracaktır.

Sanki Fatih Hoca olsa 10 puan fark attıydık.Devre arasında yine gidecekti.sene başında fark yemeye başlamıştı bile hoca.

saçma sapan başlıklara gerek yok fatih hoca yanlış kadro planlaması ile sezona girdi baktı olacak gibi değil dolgun maaş ile milli takıma kaçtı ünal aysal'da kovarak hocayı ihaleyi üstüne aldı bu kadar basit ihale aysal'a kalır artık

sorun teknik direktörde değil yönetimde.yönetim öncelikle yenilenmeli.adnan öztürk,ali dürüst gibi ilerde Galatasarayın başkanı olabilecek gücü ve karizması olan adamları yönetimden çıkartmak fatih terimi göndermek kadar büyük hatadır.başkan bu dönem çalışacağı kişileri doğru seçemedi.kimi tekniik direktör olarak getirirsen getir fark yaratmaz.hamza diyen arkadaşlar var.fatih hoca gittikten sonra takım antreman yaparken eller cepte küçük dağları ben yaratttım edesıyla floryada dolaşan adamlar varken hamza geldi mi merak etmeyin takımın transferi değil ilk onbirine kadar karışırlar.bazı üyelerin etik anlayışı değişik tabii.şampiyon olduktan sonra mektup yazıp bizim takımı şikeyle suçlamayı etik görüyorlar.o yüzden o adam Galatasaray bünyesinde çalışabilir.mühim olan teknik direktör karizması.herneyse konuşalacak çok konu var.benim kendi düşüncem bu yönetim kaldığı sürece başkan ne kadar uğraşırsa ugraşşın 4. yıldızı rakiplerimiz takar.

Abdullah Avcı diyen olmamış mı daha? ;)

resmen geçen sene fenerin durumuna düştük 3 kulvarda ilerliyoruz dedik

elde var ZTK

Geri
Üst Alt