# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

hocam adam 36.4 kmye çıkmış nasıl hızlı değil, net hızlı ve çabuk biri, başka birini izlemediğine emin misin?

Kardeşim hıza çıkma ayrı hızlı olma ayrı. Patlayıcı gücü olup hıza çıkmıştır devamlı yapamıyor bunu. Yakın zamanda bolca görecez zaten.

Bi futbolcunun patlayıcı gücüyle max hızına çıktığı evre performansının ve fiziğinin en iyi olduğu zamandır bunları her zaman yapamıyorlar.

668b01facfdf94ef973c9658d6662dfd.jpg

Bu dogrumu ya

daha bitirmedim 80e geldim de, genel olarak forvet geriye gelip top aldığında takip eden bu, davinson geriyi kolaçan ederken bu forvetle dolaşıyor. temaslı ve önde oynamayı sevmesi iyi. ama müdaheleleri o kadar iyi değil kolay feyk yiyebiliyor. bir de bazen uyuyor pozisyonlarda ve izlemeye dalıyor mesela arjantinin 75te attığı ama ofsayt olan gol gibi. zıplaması da iyi o golden bi kaç dk sonra ilerde frikikte romero üzerinden kafa vurdu baya yükseğe çıktı. havadan sorun yaşatacağını sanmıyorum. maçın kalanına bakacam şimdi.

hayri cund ve keramettin admin begendiyse iyidir

Analizler sonrası gözümden çok düştü. Pahalı olması bir yana, atletikliği dışında hiçbir özelliği yok gibi.

etüdize ettiğim müsabakada topu izleyip gerekli aksiyonu almadığı 3 posyon var 2si gol oluyor 1i ofseyt, birinde de tehlike oluyodu da gol olmuyodu. golde de boştaki adama doğru bi şekilde çıkıyor tehlike olabilir diye ama diğer adam bölgesine kayarken topu izlediği için geç kalıor ve gole sebebiyet veriyor. etüt bu kdr zaten yarın oynar bi 50-60 dk o zmn görürüz.

etüdize ettiğim müsabakada topu izleyip gerekli aksiyonu almadığı 3 posyon var 2si gol oluyor 1i ofseyt, birinde de tehlike oluyodu da gol olmuyodu. golde de boştaki adama doğru bi şekilde çıkıyor tehlike olabilir diye ama diğer adam bölgesine kayarken topu izlediği için geç kalıor ve gole sebebiyet veriyor. etüt bu kdr zaten yarın oynar bi 50-60 dk o zmn görürüz.
o zaman "pozisyon almasına 500 sayfa roman yazılır, sonuna da 'pozisyon alamazdı' deriz" gibi bir topçu bu galiba üstat.

Geri
Üst Alt