# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Semih kaya ile aynı numarayı mı giyiyor? Öyleyse gerçekten biz bir simülasyonun içerisinde yaşıyoruz. 🫤

daha bitirmedim 80e geldim de, genel olarak forvet geriye gelip top aldığında takip eden bu, davinson geriyi kolaçan ederken bu forvetle dolaşıyor. temaslı ve önde oynamayı sevmesi iyi. ama müdaheleleri o kadar iyi değil kolay feyk yiyebiliyor. bir de bazen uyuyor pozisyonlarda ve izlemeye dalıyor mesela arjantinin 75te attığı ama ofsayt olan gol gibi. zıplaması da iyi o golden bi kaç dk sonra ilerde frikikte romero üzerinden kafa vurdu baya yükseğe çıktı. havadan sorun yaşatacağını sanmıyorum. maçın kalanına bakacam şimdi.
Hayrettin Cund Demirbaş'dan daha detaylı bir report card bekliyoruz.

400k maaştan 1.5 milyon maaşa mı yükseldi şimdi bu arkadaş?

Bu elemanın ben başarılı olacağını dusunuyorum.Oyuncu kıyası normal de çok sevdiğim işler değil ama Lucimi 1 yaş buyuk 26 kez milli olmuş Oscar Cuesta 21 kez milli olmuş Mesela Davinson Sanchez 68 kez milli olmuş Lucimiden 2 yaş Cuesta dan 3 yaş büyük.Burdan su sonucu çıkarabiliriz Cuesta ve Lucimi arasinda milli takimda forma rekabeti yasanmis Genkde yedeğe düşünce formayi Lucimiye kaptırmış.Bu oyuncunun başarılı olacağına inanıyorum.

Bizim ligde bu kadar faullü oynarsa kart müptelası yaparlar, TFF zaten fırsat kolluyor.

devre arası transferlerimiz kutucu ve morata iyi başladı. inşallah kendisi de iyi başlar. futbol şansı da önemli.

lemina zaten bildiğimiz bir oyuncuydu, onu saymıyorum.

tüm gsc yi susturacak bir performans verip "puyol'dan hızlısını almışız" dedirtecek o efsane akşam geldi.

Geri
Üst Alt