Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.093
- 6.850
- 1.738
Ben isterim mesele benim istemem değil neden istememeyeyim.yedek stoperine 12 istemeyı bılıyorsun
Ama adamlar vermiyor, biz veririz para bol bizde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben isterim mesele benim istemem değil neden istememeyeyim.yedek stoperine 12 istemeyı bılıyorsun
Lyuindama adamdı.Belçika liginin boss u luyindama değil miydi ondan ağzımız yandı buna neden koşarak gittik gene
Sıfır risk de direkten dönen topta Torreira ya verdiği pas nedir. Onu bile yapamadı.8 milyona alınması anasının nikahına kadar sorgulatır her maç.
3 milyona alınıp 4 lü de aponun yerine oynatsak iyiymiş lan baya denecek adam tam.
Şu an en büyük sıkıntısı özgüven hiç kalmamış adamda hata yapmamak için sıfır riskle oynuyor.
İnanılmaz kritik maçlar oynanacakken neden garanti performans stoper yerine bir tutarsa uçarız varyaa transferi yapıp sezonu apokerimle bitirme riski aldık bu kötü oldu.
Bu seviyede yani bizim gibi 250 milyon euroluk takımlarda o pas risk filan değil.torreira alışmış tabi koş babam koşa biraz teknik ve topçuluk gerektiğinde sıvadı.Sıfır risk de direkten dönen topta Torreira ya verdiği pas nedir. Onu bile yapamadı.