# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Bu seviyede yani bizim gibi 250 milyon euroluk takımlarda o pas risk filan değil.torreira alışmış tabi koş babam koşa biraz teknik ve topçuluk gerektiğinde sıvadı.
Benim risk almıyor derken kastettiğim bilerek boş bırakıldığı anlar oldu önü bomboştu hemen yanına verip geri kaçtı özgüvenli topçu anasını anlatırdı pişman ederdi rakip teknik adamı.ben bu maç performansıyla gömmem kısaca.
Öne çıkan bir özelliği yok. Bu kadar para etmeyeceği ortada. Birkaç maç daha görelim ama hiç güven vermiyor.

Bence o pas riskli bir pastı. Bizim savunmadan top çıkarmadaki becerilerimizi de göz önüne alırsak hele çok riskli bir pastı. Savunmadan hızlı top çevirmeyi yapabilirsek bir gün dediğine katılıyorum. O seviye kilitli şuanda.

Ahmetten kötü değil, sürü psikolojisine kurban gidiyor kaderi daha gelmeden çizildi çünkü. bundan bile umudum var kutucudan yok o derece.

Benim umudum Copa America idi ona 3 sene varmış… bu adamdan yüzde yüz zarar edeceğiz gibi

Zamana ihtiyacı var gibi hatasız atlatırsa bu dönemi daha iyi olacaktır

yazın bunu ücretinin yüzde 80 ini karsilamak suretiyle(zira bizim disimizda kimse bu herife 1.7 milyon ücret wermez) göndermege calisip 15 e flan yine stoper bakariz

ekibimizde animsadigim kadari ile bu kadar berbat bi mudafaci en son burdisso idi heralde

rezalet

Kutucu ve buna 14 verdik galiba

Nasil ayıklayacaz bakalım

ya aslında öyle çok kötü oynamadı ama dörtlü ile devam edersek -ki etmeliyiz bence- boşa çıkacak

bir de öyle büyük fark yaratacak kadar hızlı değil. yavaş değil kesinlikle ama hızı ile fark yaratacak bir atletizmi yok.

netice olarak bonservisi girmiş olabilir. afiyet olsun.
Bende bunu anlamıyorum.
Gerçekten boyu kısa oyun kuramaz vsss eksikleri olur.Ama çok atlet olur bir şekilde bizim sistemde falan iş yapar.
Abi o boya göre hızıda ortalama..
Bu hataları her hangi bir iş yerinde yap kovmakla kalmazlar dava bile açılır.
Ama dursun özbeğin olduğu yerde herşey olur.

20 milyon euroya stoper alinmaz diyenleri hatirliyorum ki haklilik paylari da var bu konuda, ama Sanchez'in transferi de cok yanlis bir algi olusturdu hafizalarda. Yani 9.5 milyona son gun aldik diye her stoperi o fiyata bulunur diye bir dusunce hakimdi ki Sanchez'i 20 milyon euronun altina salmiyordu Tottenham.

Yani yasi basini almis degilse, acemi degilse, ust duzey liglerden birinde oynamaya alisik bir defans oyuncusu artik 20 milyon euro oldugunu kabul etmek lazim. Yani Medina'lar iste Lucumi'ler ya da Danso'lar hep ayni tarife. Demem su ki, iyi bir stoper iyi para eder. Sen 4-5 milyonluk adami 8'e alip sonra millete iyi stoper aldim diye yutturamazsin.
İhtiyacın varsa ve bütçende müsaitse mevki farketmeden her oyuncuya para verilir. Yani bir beke bir stopere 15-20 verilmez fikri günümüz futbolunda ki en sığ düşüncelerden biri.

Çok değil yaz başında awb konusunda bir beke 15-20 verilmez diye taraftar bir tarafını yırtıyordu. Bugün o mevkiye 6 ayda 30 milyon harcadık, 17 milyona zamanında awb’yi alsaydık bu takım 10-15 gol daha az yerdi.

Alma ihtimalimiz imkansız ama osimhen başlığında yazılanlar bu duruma en uygun örneklerden..gir bak yorumların %80’i osimhen bu parayı etmez şeklinde 😂 bu yönetim önümüzdeki 3 senede osimhenin yerini dolduracağız diye 100 milyon Euro’yu hiç edecek mesela.

Yemin ediyorum burada kırmızı görecek diye tansiyonum fırladı sarısı var ve direk adamın ayağına doğru hamle yapıyor dokunsa net 2. sarıdan kırmızı olacaktı zaten umut vaat eden atak düşürse yine kırmızı olurdu.

Kırmızı görse bu deplasmandan çıkma ihtimalimiz bile yok şu an puan farkı 3'e düşmüş ortalık yangın yerine dönmüştü.

Bu kadar kontrolsüz bu kadar pas özürlü uzun zamandır birini görmemiştim bu adamın Metehan'dan çok fazla bir farkı yok bir tek hızı olabilir ön tarafa çıkıp çıkıp topun üstüne basıp sürekli geriye oynadı.

Umarım bir daha oynamaz.
1739880610674.webp

şimdi 4lüye döneceğiz gibi duruyor. 4lüye dönünce direkt boşa düşüyor bu transfer. yedek stopere 8 milyon euro verecek bir bütçemiz yok. bu ödediğimiz paralarla eğer şampiyon olup şampiyonlar ligine gidemezsek fena çıkacak bizden.

şimdi 4lüye döneceğiz gibi duruyor. 4lüye dönünce direkt boşa düşüyor bu transfer. yedek stopere 8 milyon euro verecek bir bütçemiz yok. bu ödediğimiz paralarla eğer şampiyon olup şampiyonlar ligine gidemezsek fena çıkacak bizden.
Jelert 9 m euro - yedek
Cuesta 8 m euro - yedek
Jakobs 9 m euro - kronik

İbrahim Hatipoğlu imzasını güzelce çaktı ve halen görevinde devam ediyor.

tutmazsa mexicoya satarız bi kaç milyon zarar edip genç sonuçta
jelert de aynı şekil alman takımı fln çıkar illa ki

Geri
Üst Alt