# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Takım otobüsüne alınmadan ayrı bir minibüsle gitmiş tesislere diye gördüm. Doğru mu diye sordum buraya.

Sanmıyorum ya. Bizimkiler öyle bir şey yapmazlar.

Oyuncu da niye suçu arıyoruz? Malzeme bu zaten.

Alan ve aldıran suçlu. Ben hiç Cuesta'ya kızmadım.

İsmail Bouzidle birlikte gördüğüm en kötü Galatasaray stoperi o adam bedelsiz gelmisti bu adam 8m euroya geldi.

2-3 tane iş bilmez beceriksiz yüzünden Hayatı kurtulan adama istedigimizi söyleyebilmemiz gerek adamın suçu yok yazip durmayin yav durduk yere top oynamadan , etmeden zengin oldu burada 3 tane laf işitse ne olur. Her türlü dışlanma vs de yapılmali ayrica belkide takımın şampiyonlugunu bitirdi herif.

Öneren, teklif götüren ve onay verenler o paraları kendi cebinden versin.

Deliler gibi karşı çıktığım 2 transfer vardı. Biri bu diğeri jelert. 20 m bons girdi geçmiş olsun. Ne kadar erken yollasak kardır, maaşlardan kurtulalım

Ulan adam belki en kötü iyi bir yedek olacaktı, pahalı oldu ama iyi yedek falan diyecektik. Belki daha iyi olacak, zamanla 11 e girecekti.
Öyle kritik bir anda hatayı yaptın ki okan adamın kariyeri resmen bitti. Kim güvenecek bu adama şimdi, tekrar oynatsan tepki almadan nasıl olacak.
Zaten herkeste bi önyargı var adama sal biraz zaman geçsin, yavaş yavaş yedir adamı takıma.
Hiç mi hesap etmiyorsun bunları abi ya..

Eğer şampiyonluk hedefleniyosa Cuesta kadro dışı bırakılmalıdır.Maliyeti düşünülmeden bu yapılmalıdır.Oynasa da şampiyon olma ihtimalimiz az.Maç'ta olduğu an taraftarlar tarafından ıslıklanma ihtimali çok fazla ki bence de ıslıklanmalı.Yazın da ne teklif varsa satılmalı..

Oynatılırsa iç sahada tepki görecek birkaç hatasına bakar ki bu hatalara çok yakın bir oyuncu

henüz 25 yaşında aslında türkiye şartlarında genç bile sayılır. türk genci ile kıyas edersek, askerlik çağı yeni geldi diyebiliriz.

Medyada okanla scout istemedi diye algı çalışmaları yapılmaya başlanmış

Okan yalancı o zaman herkesi ben aldım dedi (lemina hariç)

Geri
Üst Alt