# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Şöyle bir penaltı verilmesi ve hiç gündem olmaması rezillik ya yorumcular deginmiyor bile ..önce can çekiyor sol eliyle cuestayi

Ekli dosyayı görüntüle 281377

Normal bir stoper işte burada elini değil vücudunu kullanarak düşerken rakibini bozar ama adamda stoper tipi olmadığı için ilk defa ikili mücadeleye girmiş biri davrandı burada.
Şansımız varsa 2-3 milyona birisine kitleyebiliriz bu elemanı ama büyük olasılıkla maaşını ödeyerek bedavaya küçük bir kulübe gider.
Ama ne olursa olsun bir daha forma şansı görmemeli.

Maaşının yarısını üstlendiğimiz senaryoda (brüt €4m ediyor 2028'e kadar)

€3-4m gibi bir bonservis koparabiliriz. Bu durumda kendisini bedelsiz feshetmiş gibi oluyoruz

Totalde giren de bu sezonki giren €9.1m yükümlülük oluyor

Yarım sezonluk Cuesta için €9.1m yani. Alabileceğimiz en iyi deal bu

luyindama 2 sezon falan sağlam performans verip 2-3 sene yatarak para kazanmıştı.

hani verdiğimiz maaşta bana baya koymuştu ama şu herif hiç oynamadan luyindamanın bitik haline erişmiş oldu.

Bir daha forma giyemez

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bu ... 5.3m euro para kazanacak bizden bonuslar primler hariç. Aklım hayalim almıyor nasıl böyle bir kötülük yapabildiniz?

Şu rezil herifi kim aldıysa Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kolombiyalı Samet Akaydın'a 8 milyon para veren kimse şayet onun Galatasaray üyeliği dahi askıya alınsın.

Şu adamı alırken hiç mi izlemediniz ya , taraftar kadar bilmiyor musunuz şu futbolu.

lan her şeyi geçtim aldığın parayı, verilen bonservisi. Hiç mi utanmadın maçı almak için götünü yırtan Osimhen den? Adam ileri tarafta tek başına giden maçı aldı getirdi önüne sen güreşçi gibi adamı kündeye getiriyorsun pozisyon bile olmayan pozisyonda.

Minibüse bindirilme olayı doğru mu? Doğruysa saçmalık. Oyuncunu cezalandırırsın da böyle dışarı kaos izlenimi vererek yapamazsın.

Ben de kızgınım da böyle aşağılamanın takıma faydası yok. Yalının takımı otobüse bindirmesi gibi sadece toshcak malzemesi olur bu hareket.
amatör futbolcunun yapmayacağı hareket o. Gerçi 8m veren herif piyasadan kaçıyor onu hiç bir alana sokmamak lazım ama başkan yok bizde.

Geri
Üst Alt