Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.957
- 5.667
- 883
Çakar dediŞöyle bir penaltı verilmesi ve hiç gündem olmaması rezillik ya yorumcular deginmiyor bile ..önce can çekiyor sol eliyle cuestayi
Ekli dosyayı görüntüle 281377
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çakar dediŞöyle bir penaltı verilmesi ve hiç gündem olmaması rezillik ya yorumcular deginmiyor bile ..önce can çekiyor sol eliyle cuestayi
Şöyle bir penaltı verilmesi ve hiç gündem olmaması rezillik ya yorumcular deginmiyor bile ..önce can çekiyor sol eliyle cuestayi
Bıyıklı herif aldırdı işte.Şu rezil herifi kim aldıysa Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kolombiyalı Samet Akaydın'a 8 milyon para veren kimse şayet onun Galatasaray üyeliği dahi askıya alınsın.
minibüse bindi ben hoca olsam yürüsün derdim yine insaflı davranmışMinibüse bindirilme olayı doğru mu? Doğruysa saçmalık. Oyuncunu cezalandırırsın da böyle dışarı kaos izlenimi vererek yapamazsın.
Minibüse bindirilme olayı doğru mu? Doğruysa saçmalık. Oyuncunu cezalandırırsın da böyle dışarı kaos izlenimi vererek yapamazsın.
minibüse bindi ben hoca olsam yürüsün derdim yine insaflı davranmış
haber ne ?
amatör futbolcunun yapmayacağı hareket o. Gerçi 8m veren herif piyasadan kaçıyor onu hiç bir alana sokmamak lazım ama başkan yok bizde.Ben de kızgınım da böyle aşağılamanın takıma faydası yok. Yalının takımı otobüse bindirmesi gibi sadece toshcak malzemesi olur bu hareket.
Herhangibiri kendisinden iyidir diye revize edelim. Bal ligi topçusu getirsen en az bu kadar oynar zatenDany Nounkeu Cuesta'dan daha iyiydi.