# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Amacım polemik değil, öncelikle bunu belirteyim. Hakikaten merak ediyorum, son kaç ay değil futbolcunun son 3 sezon, kaç maç oynamış, ne kadar süre almış biliyorsan yazın, yedek olup olmadığını görelim. Sezon ortasında ve transferin son günlerinde piyasa zaten bu değil mi? Yani ederinin 2 katı. Nerde bakarsan bak bir milli takım oyuncusu ve Belçika şampiyonunun topçusu da 4-5 milyon eder. Futbolcuya birşey demiyoruz ama gutbolcunun başlığı altında yangın yapıyoruz.. sosyal medyada adama hakaretler küfürler ediliyor maalesef.. alıntı yaptım ama özel olarak size değil yazdıklarım..
Futbolcuya yönelik tepki-hakaret tarzı şeyler terbiyesizlik zaten. Şu an tek problem yönetimin akıl dışı transfer politikası. Son güne bırakıp son gün bir futbolcuya ederinden fazla paralar gömmekten başka bir şey yapıldığı yok.

Oyuncunun tüm istatistikleri bu videoda var.

"8 milyon çok fazla" denmesi, yeteri kadar şaşkınlık içermiyor mu dersin?

Bu yüzden İngilizcesini istedim.

Biri "iyi oyuncu ama satılması normal, bu parayla yeni bir potansiyel alabiliriz" demiş.

Diğeri "Elimizde Sadick ve Smets varken Cuesta gibi iyi bir oyuncuyu yedek bırakamayız. 8'e satmak iki taraf için de iyi bir anlaşma" demeye çalışıyor burada.

Senin paylaştığın gibi "Yedek oyuncuya 8 milyon vermişler çok şaşırdım, hala inanamıyorum" gibi bir ifade göremedim.

Genk’in yedeği mi gerçekten, birincisi bu. Hadi doğru diyelim, yedek alınmaz mı? Üçüncüsü fahiş verilen para bu adamın suçu mu?
2019-20 sezonunda 25 maça çıkmış ve tamamı ilk 11,
2020-21 sezonunda 34 maça çıkmış ve tamamı ilk 11,
2021-22 sezonunda 26 maça çıkmış ve 19'u ilk 11,
2022-23 sezonunda 33 maça çıkmış ve tamamı ilk 11,
2023-24 sezonunda 40 maça çıkmış ve tamamı ilk 11,
2024-25 sezonundan yani bu sezonun ilk yarısında 13 maça çıkmış ve 9'u ilk 11.

Bu sezon başı 1 aylık sakatlık geçirmiş.

Sözlükten alıp paylaştım. Oyuncu iyi veya kötü bilemem ama üzerinden yalan dolan bir kara propaganda dönüyor.

Muslera da ilk geldigi zaman ntvspor sabanhtan askama fail videosunu yayinliyordu.
Sakin olalim, neler yapacagini izleyip gorecegiz. El Patron'la oynayacak olmasi pozitif etki edecektir.

El Patron ile oynaması avantaj uyum sürecini hızlı geçirecek ve birbirini tanıyan bir ikili bekleyip görelim performansı ne olacak

Sözlükten alıp paylaştım. Oyuncu iyi veya kötü bilemem ama üzerinden yalan dolan bir kara propaganda dönüyor.
senin bu sabah yazdığın "kötü olsada haklı çıksak" olayı çok iğrenç ve o kadar toksik ki yayıldıkça yayılıyor.

yönetimde sağolsun tuz biber ekti üstüne - habersiz getirmek etmek çok çok büyük saçmalık.

Teşekkürler.. Böyle yedeğe can kurban. Törenin paylaştığı videoda da bu veriler söyleniyor. Keşke izlemeden ezbere ve birilerinin gazı işe eleştirmesek topçumuzu. Tekrar hayırlı olsun..

Maalesef Galatasaray'da transfer işi magazinleşti. Medyada dolaşan isimlerin haddi hesabı yok. Bu kadar kirli bilgi içinde kim gelse zaten herkesin beklentisi karşılanmayıp yüzü düşecekti. Olması gerekeni yaşıyoruz.

Asparagas haberler yüzünden momentun manasız yere aşağı çekiliyor.

Sağ bacağından sol gözüne, kazandığı paradan bonservisine kadar adama ateş edilmedik yer kalmadı.

Her kurumun kendi dinamikleri var. Kimse az akıllı değil ki Okan hoca da öyle. Tüm dinamikleri gözeterek en doğrusunu yapmaya çalışıyor.

İki yıldır diz çöküp tövbe isteyenler şimdi maliyeti üzerinden vurmaya çalışıyor. Bırakalım Okan hoca hesap versin. Sonuçları üzerinden cezasını keser taraftar.

Kolay olan ahkam kesmek.

Bu yüzden İngilizcesini istedim.

Biri "iyi oyuncu ama satılması normal, bu parayla yeni bir potansiyel alabiliriz" demiş.

Diğeri "Elimizde Sadick ve Smets varken Cuesta gibi iyi bir oyuncuyu yedek bırakamayız. 8'e satmak iki taraf için de iyi bir anlaşma" demeye çalışıyor burada.

Senin paylaştığın gibi "Yedek oyuncuya 8 milyon vermişler çok şaşırdım, hala inanamıyorum" gibi bir ifade göremedim.
"lot of money" derken, oyuncu için ederinden fazla para ödendiğini vurgulamış olmuyor mu sence?

Oyuncu berbat falan demiyorum bu arada. Belki de iyi performans gösterecek ama ben bu oyuncunun bonservisine 8 milyon euro vermeyi mantıksız bulanlardanım.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun formayı giydikten sonra desteklemek düşer taraftara. İş disiplini saygısı olsun yeter gerisi gelir bir şekilde.

IMG_0740.webp

Adamlarda kutlama var …

Röportajda gördüğüm kadarıyla çok naif ve çekingen bir yapısı var, bu yüzden olası tepkilerden etkilenebilir.
Uyum süreci vs derken hatalar yapabilir, oyuncuya sahip çıkmalıyız, transferinde kendisinin gram sorumluluğu yok, umarım iyi çıkar ve herkesi utandırır.
Arkada çok açık veren oyunumuz olduğu için bize uyan bir yapısı olduğunu düşünüyorum. Statik bir oyuncu değil çok çalışıp kendini isteyenlerinin yüzünü kara çıkarmaz.
Haydi aslanım sana güveniyoruz!

Başarılı olacağını düşünmüyorum. Sokağa atılan para,gereksiz bi transfer oldu zaten bu konuda tepki çekiyordu üstüne bide maliyeti altında ezilecek. Nerden tutsan elinde kalıyor

G. S taraftarının gariban hunterlık yapması hiç iyi değil. Bunu saidouyu sevmedik consesao geldi oley, birlo tırt de jong geldi huloğ, cagneyi sevmedik falcao hua, dany kim chedjou ooooğğwfff gibi tarihimize bronz harflerle yazılan enstantanelerde görmüştük. Bu gariban da çoğunlukla iyi oynayıp arada 1-2 hata yapar sonra yazın fbnin aldığı gibi bi zombi alırız ouğwf sesleri arasında, zombi de 3 . hafta Bahokeni fln dürbünle takip eder kontralarda biz de yazarız way be bu herif bitmiş diye.
ağabey gariban fln dedim ben de dün ama bu adam da Davinson'dan sonra tarihimizin en pahalı 2. stoperi

o yüzden pek de low profile signing fln değil yani

baya kendine hayran birakacagini dusunuyorum. gelecek sene cok ucuza almisiz cift hanelere satariz denildigini gorur gibiyim

alintilarsiniz ..

Geri
Üst Alt