# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Yorum yapmak icin dogru mac degil.

Soyleyebilecegim tek sey yuksek ozguvenle oynuyor
Bunu diyecektim. O sayede uyum sorunu da yaşamayacak gibi. Ancak rakip 'pivot' ların bunun üstünden yapacağı muhtemel kafa vuruşlarını aklımdan uzak tutamıyorum. Hele dörtlüdeki iki stoperden biri rolü ayrıca ürkütücü.

adam çok sakin oynuyor yangın yapıldı ama karşıda da liverpoollar city ler yokki biraz aklı olan adam zaten oynar

Daha çok erken bir şey söylemek için ama bir olayını çok beğendim, ön tarafla sürekli konuşuyor sürekli uyarılarda bulunuyor sanki daha önce takımda oynamış gibi hemen adapte olmuş gibi bir görüntüsü vardı. İletişim konusunda iyi olucak o belli oldu. Herifte bir uni ortamına hemen girip adapte olup herkesle muhabbeti ilerletmiş bir genç havası var.

Yürekten oynayan bir kardeşimiz sahada vücut dili iyiydi basit oynamaya devam ederse hata yapmaz diğer maçlarda görmek lazım tabi

skinarida izliyoz topu alınca saga sola bakıyo afallıyo

bide bu adama bakın

Bu maç ölçü olmaz ama dengeli oyuncuya benziyor. boyu yüzünden algı yapılması ise oyuncuya laf atmak için bulunan boş bir bahaneydi. az maçında daha çok tehlike yaşayacağımız için orada anlarız ne olup ne olmadığını.

Birşey anlamadık ama içsahada vs oyunu rakip sahaya yıkacağımız anadolu maçlarında işe yarayacak gibi görünüyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt