# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Renkdaslar adam bi mac oynasaydi asdasdads adam oynamadan sovdunuz, 30 dk durdu simdi sampiyon yaptiniz adasds

Renkdaslar adam bi mac oynasaydi asdasdads adam oynamadan sovdunuz, 30 dk durdu simdi sampiyon yaptiniz adasds
Ben topçudan anlarım arkadaş. Bu çocuğu kumaşı çok çok iyi. Öyle ki çok yakında kulüp efsanesi olacak. Carlosa çok güveniyorum. Boyu küçük kalbi büyük insan

Mükemmel oynadı Liverpool scoutlari maçı takip ettiyse sezon sonu van dijk'in yerine alabilir.

Fiziği görüntüsü ben futbolcuyum diyor.artık yavaşlamis beli dönmeyen skiniar yerine ben kesinlikle cuestayi tercih ederim.Iyi kötü bilmem daha degerlendirecek bir maçını izlemedim ama skiniar yerine cuesta aldığımız için memnunum.

Benim gözlemim, ilk müdahaleleri fena değildi fakat rakip ADS bu nedenle bu konuda çok erken konuşmayalım. Hava toplarında birşey yapamadığı ortada, bunu sadece boya bağlayamakta ne kadar doğru bilemiyorum sanki havadan gelen toplarda birazcık "zamanlama" sıkıntısı var gibi. Hızlı mı? epey hızlı, 2'li stoperde 2. olarak tercih edilir mi? ilerleyen dönemde göreceğiz ama Apo ve Shancez'in yanında 3lüye olur gibi, hızlı dönüşleri sayesinde Apo ve Shancez'in ağır geri dönüşlerini veya arkada bıraktığı boşlukları doldurabilir, çünkü stoperler dahil önde basan bir takımız özellikle 3-5-2 oynarken. Boyuna falan takılmayın arkadaşlar Puyol'unda boyu 1,78 falandı, önemli olan ne yapabildiği ve ne yapamadığı. Önümüzdeki günlerde çözeriz, ama şöyle de bir istatistiği var milli takımda Shancez ile birlikte sadece Arjantinden 1 adet gol yediler.

galatasaray formasıyla izlediğim en atletik oyuncuydu.. bu herif bize çok para kazandıracak

üçlü için biçilmiş kaftan bence. Hızı ve çabukluğu ile bizim gibi önde oynayan oyuncuların aradığı profil biraz daha agresif olabilirse nefis olur

evet hava topunda eksik olabilir ama biz geride kapanıp yandan orta yiyen takım değiliz

Kendisiyle üçlüyüzgüçlüyüz.

Geri
Üst Alt