# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Giren girmiştir. Girmeden önce mücadele etmekti mesele, onu da elimizden geldiğince yaptık

Az daha iptal oluyordu ama Vecino Mecino diyip bir şekilde sapladılar. Sanki biz Vecino meselesinde o saflardaymışız gibi

Neyse. Artık olan oldu önümüze bakalım. Önünde Frankowski, Torreira, Lemina ve yanında Sanchez ile çok daha az sırıtır

Ciddi ciddi bunu kim izleyip önermiştir?veya izlemiş mi? Başakşehir'de oynayan eleman da 8'e gelirdi veya Göztepe. Ikisini de %5 filan biliyorum ama hiç olmazsa boyları uzun. Hızı da Kaan'dan hallice gibi

Topun ceza sahamıza gelmesi 2 saniye filan sürüyor, bu tip ya herro ya merro anlayışla Galatasaray'da stoper olmak dünyanın en zor mesleği olabilir.

Rizespor Maç'ında iyi oynarsa Fb bizi yenebilir.Rizespor Maç'ında iyi oynamamalı ve İy oyundan çıkmalı..

Tekrar ediyorum Metehan dan bile daha kötü Metehan girince savunma biraz toparlandı. Emini alsaydık geri muhtemelen daha az maliyetle çok çok daha iyi bir oyuncumuz olacaktı hatta Apoyu bile keserdi Emin 4 lude sanchezle oynardi

Kısa boylu oluşu filan bir tarafa, bize savunmaya liderlik edecek, tercihen merkez stoper rolünü üstlenecek biri lazımdı; bunun alakası yok. Davinson üçlüde sağ stoper oynadığı maçlarda harika performans gösteriyordu, merkezdeki rol onu da tedirgin oynar hale getirdi.

Kısa boylu oluşu filan bir tarafa, bize savunmaya liderlik edecek, tercihen merkez stoper rolünü üstlenecek biri lazımdı; bunun alakası yok. Davinson üçlüde sağ stoper oynadığı maçlarda harika performans gösteriyordu, merkezdeki rol onu da tedirgin oynar hale getirdi.

kısa boylu olması sorun değil, az maçında gördüğüm kadarıyla bu arkadaş rakibe yapışan bir tip değil,kısa boylu olursun ama pitbull gibi olursun ben lemina gelince lemina sağ stoper oynar diyorum, bu arkadaş yedek kalır

Acaba bu yoneticiler kulubun gercek anlamda sahibi olsa, yani kendi paralarini harcasalar, bu adami alirlar miydi? Alirlarsa ne kadar bonservis verirlerdi? Resmen kulubun parasi soyuluyor, divan kurulundan ses seda yok.

berat luş kayseri maçında 10 dk bolu maçında da 9 10 dakika oynadı o çocuk acayip yetenekli bir futbolcu belli ediyor kendini ve çok faydalı olacaktır heh şimdi burdan yola çıkarak bu cuesta gösterdiki malesef jelert ile birlikte son dönem yaptığımız en kötü transferdir.1 maç olsa ne yazar adam olacak adam belli eder kendini

^az macinda , ^yanindaki (saginda solunda) yeterli bulmadigim isimlerle oynadigini goz onune bulundurup genel mac performansina yorum bile getirmedim o gun . nacizane , davinson ile izleme taraftariyim .

saygi ve selamlar .

Ben kolay kolay 1 maçta oyuncu eleştirmem ilk defa bu yil 2 transferde paramizin çöpe atıldığını düşünüyorum,1 bu arkadaş 2 kutucu..inanılmaz para harcadık ve 2 cok başarısız transfer.

Kaçıncı maçtan sonra eleştirebileceğimizi iletirseniz biz de o zaman eleştirilere başlayalım.

Bu heriften bir halt olmayacağını anlamak için izlemeye gerek yok zaten de neyse. Cris, Burdisso falan da böyle alındı ama total maliyetleri 1 milyon euro bile değildi buna 15 gömdük

Geri
Üst Alt