# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

Gram umudum yok önde baskıya çıkıp çalım yiyip alanını acayip kaybediyor. Önde baskıya çıktıysan alacaksın o topu 2 yıldır apokerim yapıyordu önde baskıyı kazanamıyınca çok yedik şimdi bir de bunu başımıza bela ettiler. Bu huyunu düzeltmediği sürece hiç bir zaman elit stoper olamaz. Göztepe defansında ki zenci oyuncuyu tercih ederdim kesinlikle yerine.

Ak mı kara mı biraz belli olur bu maçta. Kaan ve berlan olunca bu ve apo arada kaynıyor ne oynadıkları anlaşılmıyor

Gomuldugu kadar kotu adam degil ama bizim ihtiyacimiz profil yok vede ederi maksimum toplam maliyetinin yarisi olmaliydi. Apo ile oynayan tum stoperlerin les ilan edilmemesi mumkun degil.

Vah Galatasaray'ımın havaya uçan paralarına....

Begenmiyom saçma bir savunma anlayışı var bazen çok riskli giriyor penaltı yaptırabilir

Sivasspor 400 bin euroya alsa anadolu takımı için iyi transfer dersin.

rezalet,, şu herife 8 milyon veren yöneticinin telefon kayıtları incelenmeli

Bu adamın 8 milyon olayını şöyle özetleyim

Ali Koç ve Acun bu transferi bizim için yapacak olsa utançlarından en fazla 5 verirlerdi

Bunun için 3lüye dönmeye gerek yok

Bildiğimiz 4231e dönelim

Ads maçında şu adam için yorum yapıldı ya hahahahahhaha. Şu durumda bile gülüyorum bu duruma.

Forumda hala tete morata diyenler var. Siz niye böylesiniz ya

Biz basketbolcu aramıyoruz. (İbrahim Hatipoğlu)
İyi de bu adam da stoper değil ki!

Adı çıkınca sövmüştümde göztepedeki bokele 3 milyona alsak hem daha iyi olurdu hem 5 milyon cebimize kalırdı

o bıyıklıdan çatır çatır çıkarmak lazım bu parayı

Çok çok kötü. İnşallah inat edip kadroda çok tutmaz Okan Hoca.

Geri
Üst Alt