# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

kafan güzel herhalde 4milyon niye çöpe gitsin adamı oynatıyoruzz faydalanıyoruz ihtiyacımız olduğu anda satın aldık falan. bedava transfer diye bir şey yok.

üstelik takımdaki sorunlar öyle sürekli transfer ile çözülmez
Renktaş adam berbat neyini savunuyorsun,konya kaç defa geldi kalene ,konya yedeklerle oynuyordu dün,buna rağmen cuestanin kac tane saçma rakipe attığı top vardı.1 milyona alınacak adama 8 milyon verdiler üzerine bedava nelsonu yolladılar.tabiki insanlar haklı olarak eleştirecek.. kutucu ve cuesta 14 milyon para gitti,üstüne Nelson bedava gitti.

Renktaş adam berbat neyini savunuyorsun,konya kaç defa geldi kalene ,konya yedeklerle oynuyordu dün,buna rağmen cuestanin kac tane saçma rakipe attığı top vardı.1 milyona alınacak adama 8 milyon verdiler üzerine bedava nelsonu yolladılar.tabiki insanlar haklı olarak eleştirecek.. kutucu ve cuesta 14 milyon para gitti,üstüne Nelson bedava gitti.
yahu ciddi misiniz

genk zaten 4 milyona almış sen nasıl 1 milyona alacaksın devre arasında

Nellsonu yönetim mi gönderdi Okan hoca mı? nellsonu kim kullanılamaz hale getirdi yönetim mi okan hoca mı? önce ona karar verin sonra bu transfere kafayı takın.

süreci de herkes unutuyor gayet sağlam adamlara gittik ama adamlar bizi isemedi danso tuta falan sonra son çare bunu aldık. sanki lider as stoper diye geitrdik adamı. apokerimden çıkılınca seneye sağlam stoper alınacaktır.

fener maçında frankowski bile kötü gözüktü neden takım uyumsuz formsuz ve özgüvensiz diye.

yahu ciddi misiniz

genk zaten 4 milyona almış sen nasıl 1 milyona alacaksın devre arasında

Nellsonu yönetim mi gönderdi Okan hoca mı? nellsonu kim kullanılamaz hale getirdi yönetim mi okan hoca mı? önce ona karar verin sonra bu transfere kafayı takın.

süreci de herkes unutuyor gayet sağlam adamlara gittik ama adamlar bizi isemedi danso tuta falan sonra son çare bunu aldık. sanki lider as stoper diye geitrdik adamı. apokerimden çıkılınca seneye sağlam stoper alınacaktır.

fener maçında frankowski bile kötü gözüktü neden takım uyumsuz formsuz ve özgüvensiz diye.
Son çare nelsonu tutardım buna 8 milyon vermezdim..adamlar bunu 4 milyona almış 8 milyona satmış o zaman biz kutucuyu 6 milyona aldık 12 milyona satmaliyiz senin mantığınla.genki de kaziklamislar zaten orada da oynatmıyorlardı yedekti.2 milyona cuestadan iyi 50 tane stoper bulur kiralardim,8 milyona verilmesi akıl tutulmasıdır.

8 milyonluk stoper degil orasi kesinde, sezon basindan beri bizi ligme ligme dograyan Apo’dan kotu oldugunu dusunenle futbol konusmaya degmez. Hic dusunmeden sol stopere banko yazarim adam gibi bi sol stoper gelene kadar.
Yapma hocam. Bu adam apodan hallice. Ayrıca Abdülkerim en azından duran toptan skor yapma olasılığı çok fazla olan biri. Bu trnsferin elle tutulacak yani yok.

taraftar kafayı yemiş adam idare etti en azından sol stoperde hata yapmadı. bir kaç kere son adamdan 1-1 top çaldı.

bu maç gömen adam kafayı yemiştir psikolojisi bozuktur.

Ama asıl bu maçın kötüleri açık ara Ahmet sonra kaan *mertens yusuf metehan falan
sevgili ulas , acikcasi sahsen kaan ,mertens'e yorum yazmayi biraktim bu sezonun geri kalani baglaminda . mac basliklarinda yeterince degindim teknik ekibin kullanimi baglaminda . dogru rotasyon zamanli bu ikili kullanilmali idi. her mac nerdeyse oynatildilar. ozellikle mertens oynadigi konum itibariyle 4231de uzun suredir bitikligi kritike edildiginde ,ofansi bir yana, takim defansi adina bold aksayan dislilerdendi (ozellikle duble pivota destegi nin minumumda olmasindan dolayi).

.
*. bir cok yonden eksisi olan bir stoper. malesef bu takimda yedek bile olamayacak seviyede .
cok geriye gidersek sevgili @Murat Durmaz 'a metehan kiradayken bir yorum yazmistim ; kendisini bir cok yonden eksik buluyordum , tipoloji olarakta prototip uygunlugunun emin bayram'a kiyasla dogru profil olmadigini belirtmistim. ki, sayet iyi gelisirse serie a tarzi stopere evrilebilirdi... topla geliskenleri disinda , ''sarj ve sertlik olarak'' bariz yetersiz olmasi kendisini salt hamle oyuncusu olarak kalmasina yol acan etmenler arasinda... ki , hamle olarak da bariz yetersiz suan .

a takima ciktiginda semih 'i de benzer yetersiz ve eksik bulurdum. o donem ujfa sayesinde bold aciklari bi sekil kapandi. ujfa sonrasi zaten resim net goruldu .

kendisinin genel eksi artisi gelisim baglaminda nereye evrilir den bagimsiz-metehan 'in halbuki ^sanchez den mutlak bir seyler almasi gerekirdi . tecrubesin den faydalanmasi gerekirdi .
halen sahada asiri savruk, panik olmasi , stabil bolge konumlanmasi yapamamasi ,yanindaki/lerden ve kalecisinden bariz kopuk bir anlayista sahada yayilim yapmasi oyuna bu sekil entegre olmasi - nacizane gozlemim de buyuk eksi .

alt yas baglaminda cikanlar ozelinde , keza , metehan & emin karsilastirilmasinda da - o gunku dedigimle - ayni yerdeyim ;
bize uygun dogru prototip -> alt yas gruplarinda ^emin bayram di mutlak tutulmasini net vurguladigim .

dune gelirsek, metehan'in kanimca dunku genel performansi malesef vasatti . kac kez adamina gecildi ,yetisemedi .
bi pozisyonda saglam kontra yerken rakibe sarj bile yapamamasi buyuk eksi puan di kendisi adina . dogru konumlanma ,
geriden cikislarda pas tercih ve buna bagli gecis transitions da nerdeyse yok gibiydi . bu tur sekanslar her oynatildigi macta oluyor ve buna yonelik bir isik vermiyor olusu , <-> yeni sezon kadro yapilanmasi konusunda dikkatlerden kacmamali . .
yerli sayisi muhabbeti yuzunden bazi durumlar tolere edilmemeli . yedek bolgesi dogru prototip ve hazir isimlerden kurulmali .

kalan maclarda sanchez & abdul tandemi bozulmayacaksa , rotasyondan ilk girmesi gereken cuesta olmali . tarafim adina burasi net .
hatta , - coktan - ; gecen sezon 2.yarisindan bugune geriye giden ^ abdulkerim'in bi sekilde yedege cekilmesi gerekirdi .
( ki, devre arasi stopere adam bakilmasi da buna bir isik ti . iyi kotu cuesta alindi ) .

velhasil , her bolge de kadro muhendisligi problemi mevcut . her bolge de rotasyon poblemi mevcut . bunlar net teknik ekip ve yonetime yazar.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Su oyuncu CL oynayan hic bir takimda birakin 11 oynamayi yedege bile giremez

Adamda hiz yok duracagi yeri bilmiyor
Sertlik yok hava topu yok

Metehani tercih ederim

Dün Demirbaydan sonra takımın en iyisiydi devam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftar kafayı taktı bu adama bonservis yüzünden ama inan 4 milyona en az satarsın bu adamı ama Jacobs ve Ahmet para etmez direk zarar o transferler

tamam verilen rakam belki fazla ama adamı simdi taraftar tepki gösteriyor diye oynamasak sanki o parayı geri verecekler.

Kafayı yiyen sizlersiiniz.Yıllık ücretini verecek enayi bulursan verirsin 4 milyona..Hani 4 milyonda çöpe gitti onuda hiç konuşmuyoruz.
Nedir abi sizin iyi oynama kriteriniz.
Konya bu sezon oynadığımız en kötü takımlardan birisi. derbide 1 dakika bile görev veremediğin adam bu. Kaan falan giriyor oyuna.
Galatasaray oyuncusudur tabii ki destekleyeceğiz. Ama burada kalkıp Bu adamı eleştirenlere de kafayı yemiş falan demeyin arkadaş.
Kafayı yemiş çapsız yönetime verin tepkiyi.

sezon ortası şampiyonluğa giderken tepki verirsek ellimize ne geçecek?

sen şampiyon olmayalım ama Okan ve yönetim bugün gitsin diyorsan o zaman hâklisin, hem hoca hem yönetim be sene sınıfta kaldı.

Bizle çıktığı maçlarda Sacha Boey misali geçiş savunmasında top kesmek dışında bir şey göstermedi şimdiye kadar. AZ maçı öncesi benim bildiğim Okan Buruk bu oyuncuyu bek oynatır demiştim. Şaşırtmadı AZ maçında beke koydu. Sezon boyunca "caydırıcı sert stoper + bek de oynayabilen stoper lazım" diye yazanlardandım. Cuesta bek/stoper işini kotarır ama hala merkez stoper ihtiyacı var bu takımın. Lucumi ismi bol bol gündeme gelir yazın.

Ama Okan hoca sezonu şampiyon tamamlayamazsa sil baştan olacak bir çok şey tabi.

Son çare nelsonu tutardım buna 8 milyon vermezdim..adamlar bunu 4 milyona almış 8 milyona satmış o zaman biz kutucuyu 6 milyona aldık 12 milyona satmaliyiz senin mantığınla.genki de kaziklamislar zaten orada da oynatmıyorlardı yedekti.2 milyona cuestadan iyi 50 tane stoper bulur kiralardim,8 milyona verilmesi akıl tutulmasıdır.
nellsonn'u nereye tutuyorsun bitirdi okan hoca adamı

bulamazsın bizim takımın seviyesini küçümsüyorsun nellson apokerim tutunamıyor bu takımda davinsonun kötü gözüktüğü zamanlar oluyor.

taraftarın bu adama yüklenmesi hedef saptırmadan ibaret oynatan hoca nellsonu oynatırdı emin bayramı küstürmez tutardı sene başında adam gibi planlama yapardı.

Sürekli bu adama kafayı takıp yangın yapan adamda problem vardır. devre arasında öyle adam gibi biri alman kolay değil

hatasız oynadıgı için günah keçisi oluyor

Dün bir pozisyonda top Kramerdeyken Kramerle birebir kaldı çok temiz bir şekilde adama dokunmadan sert bir müdahaleyle topu uzaklaştırdı.

O kadar yerin dibine sokulacak bir stoper değil yani Metehan kadar kötü değil benzeri pozisyonlarda Metehan patates oluyor mesela ama büyük takım stoperi de değil Konya’da hiç sırıtmazdı mesela.

Vah vahhhhhhh

Bir pozisyonda topu uzaklaştırdığı için yerin dibine sokulacak stoper değilmiş

Vah ki ne vah

oglum sen Hala niye uefa'ya gitmiyon. jose bana söyle dedi felan de. de ki 8 milyonu cikaralim

taraftarın bu adama takması cidden komik. eğer para çok zarar diyorlarsa Ahmet ve Jacobs direk çöpe giden para bundan biraz geri alma şanın var hala

aynen.

yaşı henüz 25, Kolombiya milli takımında oynuyor.

söyle bir sezon sonuna kadar sabret, sonra yine tepkini verebilirsin, göndermek için.

Geri
Üst Alt