Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 25.941
- 13.387
- 1.998
Yöneticiyle ne alakası var onay veren scout ekibine sorunbunu getiren yöneticiler istiklal mahkemelerinde yargılanmalı o derece bir hırsızlık işbilmezlik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yöneticiyle ne alakası var onay veren scout ekibine sorunbunu getiren yöneticiler istiklal mahkemelerinde yargılanmalı o derece bir hırsızlık işbilmezlik.
Asıl sen öyle takıntılısınki daha geçen anlatmama rağmen hala aynı boş iddianda devam ediyorsun.Sabah akşam hatip aldı deniyor. Evet adam gidip belçika ligini izledi beğendi aldı geldi. Scout ekibinin rezil işlerinden biri
Bulamıyorsa Böbrek falan satsın o zaman :dBulamaz.
Onu hala görevde tutan şahsa laf et edeceksen.
O zaman o işe yarama scout ekibini kovsunlar.Asıl sen öyle takıntılısınki daha geçen anlatmama rağmen hala aynı boş iddianda devam ediyorsun.
Aynen scout ekibi 8 bons 1.5 maaşa bu oyuncuyu önerdi, Hatip de öyle aldı.
Son gün menajer önerisiyle alınan adamı scout ekibine dünyada ittirecek tek kişisindir muht
Türkiyedeki hiyerarşinin scout ekibini dinleyip anladığını mı düşünüyorsun?O zaman o işe yarama scout ekibini kovsunlar.
Ben hatibi bu iş bilmez scout ekibi kovmadığı için yeni yapılanma yapmadığı için eleştiririm oyuncu aldığı için değil.
Burada alınan oyunculara scout ekibi ve teknik heyetin onay verdiğini söylüyor. İbrahim yerine sen ol, öbürü olsun fark etmez. Vermesinler onay o zaman
O zaman kovsunlar kardeşim, ne iş yapıyorlar. Adam çıkıp diyorki ben scout ekibinden ve teknik heyetten onay aldım.Türkiyedeki hiyerarşinin scout ekibini dinleyip anladığını mı düşünüyorsun?Sanırım daha Türkiyeyi tanımıyorsun. Bu sadece Galatasaray içinde geçerli değil ayrıca. Tüm Türkiye de öyle.
O zaman o işe yarama scout ekibini kovsunlar.
Ben hatibi bu iş bilmez scout ekibi kovmadığı için yeni yapılanma yapmadığı için eleştiririm oyuncu aldığı için değil.
Burada alınan oyunculara scout ekibi ve teknik heyetin onay verdiğini söylüyor. İbrahim yerine sen ol, öbürü olsun fark etmez. Vermesinler onay o zaman
Bence de hatip suçlu, hatip gidince kesin çok iyi tranferler gelecek. Ondan önce çok iyi transfer yapıyorduk.O kendini aklama çabası, ok verdi de ne şartlarda verdi. Muhakeme yapabiliyorsundur herhalde.
Neyse ya inanmaya devam et uğraşamayacağım, Skriniar, Pavlovic, Danso alıcam diye taraftarı oyalayıp hiçbirini alamayınca menajer önerisiyle Cueste sokan Hatip suçlu değil aynen.
Doue’yi bozarken de değildi, Tominay’i beceremezken de Zalewski’de de.
Akıl var mantık var şunu konuşuyoruz hala, komedi.
Evet Hatipten önce bütçe dahilinde istediğimiz oyuncuları alıyorduk.Bence de hatip suçlu, hatip gidince kesin çok iyi tranferler gelecek. Ondan önce çok iyi transfer yapıyorduk.
Ben o suçlu bu suçlu demiyorum, nasıl daha iyi daha isabetli transfer yapıcaz basit bir soru cevabına ona göre verin
Defolsun gitsin babamın oğlu değil. Yerine gelecek olan başarılı biri olsun, scout ekibi baştan sona yenilensin bunları söylüyoruz zaten.Evet Hatipten önce bütçe dahilinde istediğimiz oyuncuları alıyorduk.
Tarihin en büyük bütçesini Hatip kullandı, aldığı adamlar da belli.
O suçlu bu suçlu diyeceksin, bireylerin kulübü burası kurumsal bir yer değil. Hatip’in işi ikna etmek, minimum maliyete. Yapabiliyor mu hayır, o zaman defolup gidecek.
Ne alakası mı var transferi bunlar yapıyor neye güvenmişte 8m saymış hatipin ali efendi. Scout ekibi başlığına git bakalım ben orda ne yazmışım bu transferle ilgili.Yöneticiyle ne alakası var onay veren scout ekibine sorun
Hatip’in iyi seviyede İngilizce konulabildiğini sanmıyorum ki normalde bizim iki üç dil bilen yöneticilerimiz olurEvet Hatipten önce bütçe dahilinde istediğimiz oyuncuları alıyorduk.
Tarihin en büyük bütçesini Hatip kullandı, aldığı adamlar da belli.
O suçlu bu suçlu diyeceksin, bireylerin kulübü burası kurumsal bir yer değil. Hatip’in işi ikna etmek, minimum maliyete. Yapabiliyor mu hayır, o zaman defolup gidecek.
Hatip’in iyi seviyede İngilizce konulabildiğini sanmıyorum ki normalde bizim iki üç dil bilen yöneticilerimiz olur
Fransızca bilir en azından
Genk'e geri verelim bari maaşından kurtulalım
Acıyıp alabilirlerGenk bedavaya alır mı sanmam.