# Carlos Cuesta | Vasco da Gama'da Kiralık

dostum zırvalamayı sonlandırmanı öneririm
Dostum ben 45 yaşında, 7 yaşından beri de Gs taraftarı biriyim, çevremde de gayet saygın biriyim, hasbelkader profesyonel olmasa da birçok maçım, turnuvalarım ve kupam var! Bugüne kadar yaptığım ve tutan yorumlarımı dinlemiş olsaydın o zırvalama kelimesini kullanmazdın!! Çok basit 2 konudan bahsettim, 1, Cuesta benim gözümde iyi bir topçudur, gönderilmeseydi şimdi işimize çok yarayacaktı, artı madem gönderdin neden yerine daha kaliteli birini almadın?? 2, Messi ismi neden bu kadar imkansiz, bak ben aylar önce söylemiştim ve bir dönem ciddi ciddi haber de çıktı, bence halâ daha şansımız var, imkansiz gibi görülen isimler şu an formamızı giyiyor hatırlatırım. Ya hepsini geçtim şu an Salah ismi telaffuz edilmiyor mu??? Salah Patagonyaspor da mı oynuyor???

Dostum ben 45 yaşında, 7 yaşından beri de Gs taraftarı biriyim, çevremde de gayet saygın biriyim, hasbelkader profesyonel olmasa da birçok maçım, turnuvalarım ve kupam var! Bugüne kadar yaptığım ve tutan yorumlarımı dinlemiş olsaydın o zırvalama kelimesini kullanmazdın!! Çok basit 2 konudan bahsettim, 1, Cuesta benim gözümde iyi bir topçudur, gönderilmeseydi şimdi işimize çok yarayacaktı, artı madem gönderdin neden yerine daha kaliteli birini almadın?? 2, Messi ismi neden bu kadar imkansiz, bak ben aylar önce söylemiştim ve bir dönem ciddi ciddi haber de çıktı, bence halâ daha şansımız var, imkansiz gibi görülen isimler şu an formamızı giyiyor hatırlatırım. Ya hepsini geçtim şu an Salah ismi telaffuz edilmiyor mu??? Salah Patagonyaspor da mı oynuyor???
dostum ben de 54 yaşında bir gs neferiyim, umarım messiyi alırız

dostum ben de 54 yaşında bir gs neferiyim, umarım messiyi alırız
Eyvallah abi saygılar, alamasak bile artık seviyemiz yukarılara çıktı, daha büyük düşünebiliyoruz ki bunu Türkiye de yapabilecek bir takım varsa o da Galatasaraydır zaten! Diğer kulüplerin malesef felsefesi bir yere kadar. Bu ülkede Avrupa'da yine büyük başarılar, kupalar gelecekse onu da bizden başkası yapamaz! Benim eleştirilerim bu yüzden biraz sert çünkü kızgınım! Yani şu vizyon şu takım şu camia, transfer edilemeyen, ya da elinde tutulamayan, ya da elindekileri verim alacak kıvama getiremeyen bir sistem yüzünden , topu topu 2 ya da 3 transfer yüzünden ne fırsatı tepme noktasına geldi. Yine söylüyorum pek umudum kalmadı ama inşallah Monacoyu yeneriz.

1000306750.webp

kimse yazmamış biz yazalım Vasco ligde kaldı

biraz çingen pazarlığı usulü ile alcaklardır imho

Geri
Üst Alt