Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.235
- 58.362
- 3.383
messi alınmalı mı
sanki endonezya 2. liginden adam önerior
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Delikanli gibi söyle bakalım, bu zor süreçte elinde Berkanı Yusuf'u Kaanı Kutucuyu mu isterdin yoksa Cuestayı mı?? İki şıktan birini seçmen gerekse ne yapardın?Mahmut Polat fenerli ajan ismine benziyor
2 sene önce Osimhen lafı söylense yine aynı cevabı vereceğinden adım gibi eminim!!messi alınmalı mı
dostum zırvalamayı sonlandırmanı öneririm2 sene önce Osimhen lafı söylense yine aynı cevabı vereceğinden adım gibi eminim!!
Kendimi denize atardım böyle seçime sokayım afedersin mahmutDelikanli gibi söyle bakalım, bu zor süreçte elinde Berkanı Yusuf'u Kaanı Kutucuyu mu isterdin yoksa Cuestayı mı?? İki şıktan birini seçmen gerekse ne yapardın?
Dostum ben 45 yaşında, 7 yaşından beri de Gs taraftarı biriyim, çevremde de gayet saygın biriyim, hasbelkader profesyonel olmasa da birçok maçım, turnuvalarım ve kupam var! Bugüne kadar yaptığım ve tutan yorumlarımı dinlemiş olsaydın o zırvalama kelimesini kullanmazdın!! Çok basit 2 konudan bahsettim, 1, Cuesta benim gözümde iyi bir topçudur, gönderilmeseydi şimdi işimize çok yarayacaktı, artı madem gönderdin neden yerine daha kaliteli birini almadın?? 2, Messi ismi neden bu kadar imkansiz, bak ben aylar önce söylemiştim ve bir dönem ciddi ciddi haber de çıktı, bence halâ daha şansımız var, imkansiz gibi görülen isimler şu an formamızı giyiyor hatırlatırım. Ya hepsini geçtim şu an Salah ismi telaffuz edilmiyor mu??? Salah Patagonyaspor da mı oynuyor???dostum zırvalamayı sonlandırmanı öneririm
dostum ben de 54 yaşında bir gs neferiyim, umarım messiyi alırızDostum ben 45 yaşında, 7 yaşından beri de Gs taraftarı biriyim, çevremde de gayet saygın biriyim, hasbelkader profesyonel olmasa da birçok maçım, turnuvalarım ve kupam var! Bugüne kadar yaptığım ve tutan yorumlarımı dinlemiş olsaydın o zırvalama kelimesini kullanmazdın!! Çok basit 2 konudan bahsettim, 1, Cuesta benim gözümde iyi bir topçudur, gönderilmeseydi şimdi işimize çok yarayacaktı, artı madem gönderdin neden yerine daha kaliteli birini almadın?? 2, Messi ismi neden bu kadar imkansiz, bak ben aylar önce söylemiştim ve bir dönem ciddi ciddi haber de çıktı, bence halâ daha şansımız var, imkansiz gibi görülen isimler şu an formamızı giyiyor hatırlatırım. Ya hepsini geçtim şu an Salah ismi telaffuz edilmiyor mu??? Salah Patagonyaspor da mı oynuyor???
E işte ben de bundan bahsediyorum ama anlamıyosunuz malesef, ya Cuestayı tutacaktın, ya da daha kaliteli bir isim alacaktın! Tam 5 kulvarda oyuncuların oynuyor ve stoperin yokKendimi denize atardım böyle seçime sokayım afedersin mahmut
54 mu yuhdostum ben de 54 yaşında bir gs neferiyim, umarım messiyi alırız
Eyvallah abi saygılar, alamasak bile artık seviyemiz yukarılara çıktı, daha büyük düşünebiliyoruz ki bunu Türkiye de yapabilecek bir takım varsa o da Galatasaraydır zaten! Diğer kulüplerin malesef felsefesi bir yere kadar. Bu ülkede Avrupa'da yine büyük başarılar, kupalar gelecekse onu da bizden başkası yapamaz! Benim eleştirilerim bu yüzden biraz sert çünkü kızgınım! Yani şu vizyon şu takım şu camia, transfer edilemeyen, ya da elinde tutulamayan, ya da elindekileri verim alacak kıvama getiremeyen bir sistem yüzünden , topu topu 2 ya da 3 transfer yüzünden ne fırsatı tepme noktasına geldi. Yine söylüyorum pek umudum kalmadı ama inşallah Monacoyu yeneriz.dostum ben de 54 yaşında bir gs neferiyim, umarım messiyi alırız
şubatta 55e basacağız allahın izniyle54 mu yuh
Allah daha nice saglıklı ömür nasip etsin, bir de yeni bir Avrupa kupası nasip etsinşubatta 55e basacağız allahın izniyle
Cafer abim sen kemale ermissin saygılar abicimşubatta 55e basacağız allahın izniyle
5'e alsınlar.kimse yazmamış biz yazalım Vasco ligde kaldı
biraz çingen pazarlığı usulü ile alcaklardır imho
yaman tüccarsın Snorlax ağabey5'e alsınlar.