# Carlos Zambrano

en fazla 4-5 milyona gelecekse gelsin chedjou'nun yaninda iyi gider

birde sagbek aldikmi savunma tamamdir

Hiç hayal kurmayalım bizim vizyoner teknik ekibimiz bu adamın yerine gider Ryan Donk'u alır...

Eğer videodaki görüntülerini istikrarlı bir şekilde uyguluyorsa; bizim kamyon gibi ağır, müdahale yapmaktan aciz, rakip hücumcuları sindiremeyen, çalım yeme üstadı stoperlerimizi düşününce, şu görüntüsü ile fark yaratmaması mucize olur gibi. Ama sonuçta video tabi ki, canlı izlemedikçe pek emin olamıyorum ben. Bu hafta sonu Frankfurt'un maçını bi izlemek lazım.

Bize acil sol stoper lazım. Mümkünse sol ayaklı olmalı değilse kariyeri boyunca sol stoper oynamış bir adam lazım.

Bu arkadaş sol stoper oynayamaz. Videodan izlediğim kadarıyla rakiplerini karşılarken genelde sağ tarafını açık bırakıyor. Semih sağ tarafta iyidir zaten Semih'te de aynı sorun olduğu için eski formundan uzak. partner çok önemli. Semih sağ stoperdir fakat burda milletin ayılıp bayıldığı 90'lardan kalma stoper Chedjou için Semih'in gelişimini durdurduk.Yazık oldu.

Davide Astori diye burda yırtınıp durmuştuk. Romada çok oynayamıyor bari bu yaz alsak.

Eğer videodaki görüntülerini istikrarlı bir şekilde uyguluyorsa; bizim kamyon gibi ağır, müdahale yapmaktan aciz, rakip hücumcuları sindiremeyen, çalım yeme üstadı stoperlerimizi düşününce, şu görüntüsü ile fark yaratmaması mucize olur gibi. Ama sonuçta video tabi ki, canlı izlemedikçe pek emin olamıyorum ben. Bu hafta sonu Frankfurt'un maçını bi izlemek lazım.
kesinlikle istikrarlı bir şekilde bu savunma hamlelerini yapıyor. sezon başı sakatlanmasa şimdiye kadar çoktan biri almıştı. çok göze batmadan bitirmek lazım bonservissiz.

Kedhira ayrılacağını açıklamış Ünal Başgan olsa alirdi Bayern arsenal e kaptirmazdi :D

Hayalim zambrano-vlaar 2'lisi..Cidden efsane olur bir lider vasıflı avrupalı stoper bir tane çirkef sert hızlı güney amerikalı off offf..

Gökmen Özdemir bizim gündemimizde olduğunu stoper adayların
dan biri olduğunu söyledi.

Enteresan bir hamle olur. Hamza Hoca mı önerdi, scout ekibi mi düşündü bilmiyorum ama kim düşündüyse iyi düşünmüş.

Çok sert bir adam, bizim ligde Lugano olabilir. O gaddarlık bunda da mevcut.

Yakın zamanda diz sakatlığı geçirmiş tehlikeli bir transfer olur.

Futbolcuları genelde takip ederim. Ama kendisi gözümden kaçmış. İzlemedim daha önce. Videolara baktım tabi belli olmaz onlardan ama sert bi arkadaşa benziyor hamleleri iyi gibi. Ancak Chedjouyla pek iyi 2li olamazlar gibi geldi bana

Milan ile anlaştı diye birkaç yerde görmüştüm 1 ay önce falandı galiba. Tabi doğruluğundan emin değilim ama Milan böyle beleş transferleri gördü mü affetmiyor son 1-2 senedir. Alınacaksa da bir an önce işin bitirilmesi lazım.

Edit : 179 maç 53 sarı, bu nedir arkadaş şaka mı bu ya? Valla hiç izlemedim de, şu istatistik hiç hayra alamet değil yani.

Son düzenleme:
Semih malum paketin içinde İnter'e satılacaksa yerini bu isimle doldurup yanına Alvaro Dominguez'i atmak mükemmel iş olur gibi.

Geri
Üst Alt