Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.445
- 1.473
- 533
en fazla 4-5 milyona gelecekse gelsin chedjou'nun yaninda iyi gider
birde sagbek aldikmi savunma tamamdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en fazla 4-5 milyona gelecekse gelsin chedjou'nun yaninda iyi gider
saydıkların gs seviyesinde stoper falan değilTamam zaten bende onu ima etmedim. Bana göre stopere gerek yok demek istiyorum. Koray+Hakan dahil 4 tane stoper var zaten.
Bize acil sol stoper lazım. Mümkünse sol ayaklı olmalı değilse kariyeri boyunca sol stoper oynamış bir adam lazım.
Bu arkadaş sol stoper oynayamaz. Videodan izlediğim kadarıyla rakiplerini karşılarken genelde sağ tarafını açık bırakıyor. Semih sağ tarafta iyidir zaten Semih'te de aynı sorun olduğu için eski formundan uzak. partner çok önemli. Semih sağ stoperdir fakat burda milletin ayılıp bayıldığı 90'lardan kalma stoper Chedjou için Semih'in gelişimini durdurduk.Yazık oldu.
kesinlikle istikrarlı bir şekilde bu savunma hamlelerini yapıyor. sezon başı sakatlanmasa şimdiye kadar çoktan biri almıştı. çok göze batmadan bitirmek lazım bonservissiz.Eğer videodaki görüntülerini istikrarlı bir şekilde uyguluyorsa; bizim kamyon gibi ağır, müdahale yapmaktan aciz, rakip hücumcuları sindiremeyen, çalım yeme üstadı stoperlerimizi düşününce, şu görüntüsü ile fark yaratmaması mucize olur gibi. Ama sonuçta video tabi ki, canlı izlemedikçe pek emin olamıyorum ben. Bu hafta sonu Frankfurt'un maçını bi izlemek lazım.
Yakın zamanda diz sakatlığı geçirmiş tehlikeli bir transfer olur.
Platin diyosun