Çarşı'dan Spiker Açıklaması: "Görevinden alınana kadar olayın takipçisi olacağız"

la adam takım ismi vermemiş ben beşiktaşı ima etmedim dese ne diyeceksiniz ezik çarşı

Ankaragücü maçını hala konuşan güruh, sekiz konusunda mı ağlamış yine. 😂😂 Biz altı attığımız halde kendilerine çoğu fb ile aynı ifadeyi kullanıyor. Allah'ın sopası yok işte, gelen geçen dalga geçiyor. 😂

hahahaha lan her mac 5-6-7 oldu mu ayni panigi ve travmayi tekrar tekrar yasiyorlar biz 6-0 i bu kadar iplemiyoruz

dunyanin en komik ve ufak camiasi hahahahahaahahahaha

Dk tarihinde en farklı skor Almanya 8-0 S.Arabistan değil miydi? Bu mallar neden üzerlerine alınmış?

Hee alınmaları net komik. :asd:

Mac konusunda yazmistim

Yine birilerinin ekmegiyle oynamak istiyorlar linc ediyorlar

Belki 8arcelona'dan bahsediyor niye hemen 8eşiktaş'ı anlamlandırıyorsunuz ki ezik tinerciler.

Bunların tineri bırakmaları lazım.
Toplumun huzuru ve sağlığı açısından.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aklıma nedense 2001 - 2002 sezonu geldi. İlk hafta İnönü Stadına Trabzon maçına giden BJK'lı arkadaşlarım 1 - 2 kaybettikleri maç sonrası Trabzon şöyle süper, böyle süper bu sene zirveyi kovalarlar iddiasında bulundulardı. Bize kimsenin şans vermediği ve şampiyon bitirdiğimiz sezonda BJK 16 puan gerimizde çok övdükleri 3. Trabzonspor'da 14. bitirmişti. Hey gibi hey BJK vizyonu.

Hayir direk soylemis olsa bile ben bejekeli olsam (evlerden irak :) ) guler gecerdim be birader. Haa bosuna ugrasmasinlar, bir cacik olmaz. Adamin orada niyetide belli, bol gollu gecen bir mac, daha da gol olur mu diyor :)

1669241045169.webp

Ezikliğin verdiği hisle aptallık ötesi bi hareket. 8 demek yasaklansın mı. Cidden travmatik bi durum, spiker bişey dememiş ki.

Tüm Türkiye bu 8 nasıl oluyor diye düşündü zaten.

Ulan ne değişik heriflersiniz siz ya ;D

Geri
Üst Alt