Talha Aslan
Cezalı
- 22 Kasım 2011
- 1.269
- 2
- 858
Cevap: Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı
bi cacık olmaz bunlardan.
bi cacık olmaz bunlardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oportünistin önde gidenisin Ersin. Beni rahatsız etmiyor, sadece dikkatimi çekti. Her mesajında "asarım, keserim, bicerim, süper mega psikopat fanatigim" görünümü cizmeye çalışıyorsun. Çarşıyı fanboy degilim ve önceki mesajlarimi okuyan herkes bilir. Ama Fener yalakaligi sanan bir zahmet Inönüdeki Maccabi maçını açsın.
Rahatsız ediyor ki yazıyorsun. Çarşı fb yalakalığında çığır açmıştır. Her yıl fb taraftarları ile dostluk maçı yapmaları, başkanlarının icraatları, 2007 yılında açılan pankart, forumlarındaki Galatasaray düşmanlığı vs. vs.
Ersin;
Icin rahat olsun, ben cabucak alinan bir insan degilim. Laid back bir karakterim vardir, her vizirtiyi kafama takmam.
Dedigim gibi, rahatsiz edicek seviyede degil. Daha fazla dikkat cekici. Bence senin Besiktas-Fenerbahce nefretin Galatasaray sevginden buyuk. Taraftar olmak nedir, anlayamis olanlardansin. Taraftar olmak rakip takima kufur etmek, kin kusmak degil. Kendi takima destek olmak. Senin cizmeye calistigin asiri fanatik goruntusu komik geliyor. Futbolla alakasi olmayan, argo fiskiran mesajlar. Her mesajin, actigin her baslik anti-FB/BJK basligi. Dogru durust, adam akilli Galatasaray icerikli yazini bulmak cok zor.
Yukardaki arkadas sivilceli, liseli ergenlerin yazdigi mesajlardan bahsetmis. Dogru, bende sevmem bu tur konusmalari. Ama bunlar cocuk. Sen 21 yasinda olmana ragmen yazdigin yazilarin onlardan farki yok.
Yukarda yazdigina bir bak "Taraftarlari birlikte futbol oynuyor". Ne yapsin kardesim ? Sen hangi gezegendensin ? Baska takim tutuyor diye insanoglu birbiriyle mac yapamazmi ? Gordugu yerde biri diyerinin bogazinami saldirmali ? Sen hayatinda "Biz Galatasaray'iz, siz Besiktas, siz Fener" deyip mac yapmadinmi ? Dedigim gibi, senin nefretin Galatasaray sevginden buyuk. Benim Galatasaray sevgim ise seninkinden buyuktur.
Carsi'ya Fener yalakasi deyip, arguman olarak Demiroren'in tavirini yazmak akla mantiga siniyormu ? Carsi'ya kalsa Demiroren 1 dakika bile o koltukta oturamazken, senin bu yazdiklarina bir bak. O pankarttaki yazani Adnan Polat Galatasaray baskani olarak kac kez soyledi ?
Bu tur basliklari cok aciyorsun. Rahatsiz etmiyor. Sadece dikkat cekici. Populer olmak, like almak amacli. Biraz Amerikan style coolio "im gangsta, b.tch tarzi yazilar.
Rahatsız etmesi veya dikkat çekmesi umrumda değil. Zaten yıllardır yazmıyorum buraya. Ayrıca, benimle Çarşı yüzünden bir tartışmaya girmeye çalışma. Çarşı=Fb yalakası köpek topluluğu.
Zoruna gidiyor biliyorum. Gitmesin, gerçek bu. Hadi şimdi git "Dia" başlığına.
Carsi isterse ebesinin bilmem nesi olsun. Konu Carsi'dan fazla senin Galatasaray sevgin Besiktas/Fenerbahce nefretinden kucuk olmasi. Net ve acik ortada.
Ben armaya aşığım. Ayrıca evet o dediğin kulüplerden de nefret ederim. Problem?
Bence daha armaya asik olma kavramini anlamis degilsin. Futbol bilgin bir yana, adam akilli Galatasaray icerikli bir mesajina rastlamak samanlikta igneyi bulmaktan zor.
Hayatimda ilk kez taraftarlarin birbiriyle futbol oynadigi icin "yalaka" yakistirmasi yapani gordum.
Beğenmiyorsan gidip herhangi bir Bjk forumunda yazabilirsin. Veyahutta yazdıklarımı yok sayarsın. Zorla mı tutuyorlar seni burada?
Niye, senmi rahatsiz oluyon Ersin ? Sonucta birsey yaziyorsan, insanlarin yazdiklarinla ilgili dusuncelerini yazma ihtimalini goz onunde bulunduracaksin.
Hayır, rahatsız olmuyorum tabi ki. Ama senin o mide bulandırıcı takımın ve yalaka taraftarın hakkındaki düşüncelerim sabit.
Ne diyim. Ingilzilerin ata sozu vardir, opinions are like *******s, everybodes got one.
Önce Türkçe kelimeleri düzgün yaz da; ondan sonra İngilizlerin atasözlerini burada paylaş.![]()
Edebiyat dersine hos geldin desene.
Önce Türkçe kelimeleri düzgün yaz da; ondan sonra İngilizlerin atasözlerini burada paylaş.![]()
İngilizce dersinden sonra iyi olur diye düşündüm.
Benimde gördüğüm bir konu 12. sayfaya gelince merak ettim baktım ve 12 sayfayı okudum ama bu konuyu açmandaki amaçı hala anlayamadım.