Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Cevap: Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Galatasaray konularında yazan bir yığın renktaş var zaten. Yeterlidir onlar. Ben "Galatasaray'ın düşmanları" bölümüne bakıyorum.

Ozaman sana iyi mesajlar kardesim. Bu tur kafadan olan bir "taraftar" ile daha ne konusuyum.

Beşiktaş taraftarı çarşı değil, yönetim değil, sivilceli ergenler değil. Kimmiş bu taraftar ?

Ersin bakiyorum kargalar ucusuyor etrafinda,alistirma bunlari yeme :))))

Ama her dedine imzami atarim bunlar hakkinda,son 2-3 aydir bu yalaka iki yüzlü igrenc davranislari mide bulandiriyor.Forza denen yer ikinci antu olmus,her üyede bir fener semptasi var,aralarinda hicbir fark yok.

Ayrica carsi besiktas deildir diyenlere,hangi yöneticileri,hangi besiktas yazari bu sürecte dogrunun yaninda oldu,shikeye karsi net bir tavir koya bildi?

Ersin bakiyorum kargalar ucusuyor etrafinda,alistirma bunlari yeme :))))

Ama her dedine imzami atarim bunlar hakkinda,son 2-3 aydir bu yalaka iki yüzlü igrenc davranislari mide bulandiriyor.Forza denen yer ikinci antu olmus,her üyede bir fener semptasi var,aralarinda hicbir fark yok.

Ayrica carsi besiktas deildir diyenlere,hangi yöneticileri,hangi besiktas yazari bu sürecte dogrunun yaninda oldu,shikeye karsi net bir tavir koya bildi?

Dostum, Galatasaray taraftarı bunların gerçek yüzünü görse, hepsi toz duman olur bu bjk'lilerin. Karşımızda duramazlar. Ciddiye almıyoruz bunları o yüzden bu kadar havalandılar.

Beşiktaş camiasını hiç sevmem,ama taraftarlarına aynı şeyi söyleyemem.Beşiktaş'lı arkadaşlarımla futbol konusunda tartışanda sinirlenmiyorum,hatta hoşuma gidiyor tartışmak.Beşiktaş taraftarını Çarşı olarak lanse etmemek gerek.Zira Türkiye'de taraftar grupları,normal taraftarlardan farklı. :)

Şimdi ben bjk'li arkadaşlarda şunu anlamıyorum, cevap verirlerse memnun olurum.

Yıllardır yok şerefli 2.lik yok gs şöyle yok böyle diyerek ortada delil ve kanıt olmadan sürekli bizim camiamızı töhmet altında bıraktınız. Şimdi içimizde bulunduğumuz duruma bakarsak ise tarihin en büyük ve rezil şike davası üstüne sepsessiz bir bjk camiası var. Başkanından en büyük taraftar grubuna kadar... Peki bizlerin siz hakkında ne düşünmenizi bekliyorsunuz merak ediyorum. Başkanınız şu anda fenerbahçeyi en hasta fenerliden daha çok savunan adam konumunda... Bireysel olarak şikeye, küme düşmenin kaldırılmasına karşısınız eyv ama bu muhalifliğinizi toplanıp grup altında camiaya duyuramadıktan sonra bunun bir anlamı var mı? Yada çarşı türkiyenin en büyük taraftar gruplarından biridir demeniz bu saatten sonra bi anlam ifade eder mi?

Bunlar Köpeklik yapmaya başladığından beri taraftarlığı unuttular...

Çarşı Azize'nin köpeği olduğunu bu kadar belli etme..

Çarşıcılar ve başkanları Y.D, fb'yi kurtarmak için hesap kitap yapıyorlar şu an.

Bugün forzaya girdim, bir bölümde galatasarayın açıklamasıyla ultraslanın açıklamasını konu olarak açmışlar, ordaki mesajları tek tek inceledim ve şu kanıya vardım ki yıllardır bjkliler, dosttur, kardeştir diye cidden bizi iyi uyutmuşlar.

Bugün forzaya girdim, bir bölümde galatasarayın açıklamasıyla ultraslanın açıklamasını konu olarak açmışlar, ordaki mesajları tek tek inceledim ve şu kanıya vardım ki yıllardır bjkliler, dosttur, kardeştir diye cidden bizi iyi uyutmuşlar.

Onlar hicbisey,bizim maclara yaptiklari yorumlari okumalisin,diger ezik kuslara karsi oynadimiz macta sanirsin yorumlar antu üyelerinden geliyor.

Kimse bizim kardeşimiz falan değil,beşiktaş taraftarı Galatasaraya karşı en hazımsız taraftardır ..Hiç unutmuyorum 1997 yılı istanbulspor maçı var hani o meshur vahap beyaz ın arife orta sahadan çaldığı penaltı ve haginin temdit penaltısıyla kazandığımız maç..O maçta 14 yasındaydım ve maç deplasmanda olmamız dolasıyla inönüdeydi basımıza bir iş gelmesin diye maç çıkışı babam gezi parkından çıkarmaya çalışırken üzerimdeki formayı gören ve uyaran bir taraftarın sayesinde iyi bir dayaktan kurtulmuştuk ,zira önümüzdeki bir kaç aileyi altını çiziyorum aileyi tartaklamış köpekler ...Şimdi gel bu itlerle dost ol ,şimdi 1600 kişi gezi parkından iniyoruz g.tünüz yiyorsa gelin saldırın üzerinden tam 15 yıl geçti aynı yerden formamla inönüye gelmeye devam ediyorum ,balici itler ...

Bu Besiktaslilara ayri bir gicik oluyorum zaten..

Bunlarda rakip takım taraftarından başka küçüklük psikolojisi var..

Siz Gelirken Cehennemin Ateşini Kısıyorduk Sonuna Kadar Açmasını da biliriz gargalar..

2 sene önce Ali Sami Yen'de bjk'ye 3-0 koyduğumuz maçta bu ezik kargalar Ali Sami Yen ve Metin Oktay'ın ölüsüne dakikalarca toplu halde tempolu şekilde küfür etmişlerdi. Kendim şahit oldum. Zaten bazı kaynaklarda beni doğruluyor. İnanmayan araştırsın internette. Bunlar bu şekil Galatasaray düşmanları. İnanın bana fb taraftarından aşağı kalmazlar. Galatasaray'ın dostu yok, düşmanı çoktur.

Bu Ersin bildiğimiz Ersin ise daha çok göreceğiz bu konulardan. :)

Bunlarda rakip takım taraftarından başka küçüklük psikolojisi var..

Kesinlikle iyi özetlemişsin, halk arasında da buna eziklik deniyor. Bakıyorum adamların mesajlarına adamlarla alakamız olmamasına rağmen açmışlar ağızlarını yummuşlar gözlerini... Öyle bi konuşuyolar ki zannedersin galatasaray şikeyi yaptı, delil ve kanıtlarıyla ortaya konmasına rağmen gene de üstü örtüldü. :) Yahu bu kadar zırlanmaz, ağlanmaz ve de hayal kurulmaz be kardeşim.. Biizim forumda bjk ile açılan başlıklarda, maç başlıklarında falan nadir gördüğüm mesajlar bunların her mesajında mevcut...

Kimse bizim kardeşimiz falan değil,beşiktaş taraftarı Galatasaraya karşı en hazımsız taraftardır ..Hiç unutmuyorum 1997 yılı istanbulspor maçı var hani o meshur vahap beyaz ın arife orta sahadan çaldığı penaltı ve haginin temdit penaltısıyla kazandığımız maç..O maçta 14 yasındaydım ve maç deplasmanda olmamız dolasıyla inönüdeydi basımıza bir iş gelmesin diye maç çıkışı babam gezi parkından çıkarmaya çalışırken üzerimdeki formayı gören ve uyaran bir taraftarın sayesinde iyi bir dayaktan kurtulmuştuk ,zira önümüzdeki bir kaç aileyi altını çiziyorum aileyi tartaklamış köpekler ...Şimdi gel bu itlerle dost ol ,şimdi 1600 kişi gezi parkından iniyoruz g.tünüz yiyorsa gelin saldırın üzerinden tam 15 yıl geçti aynı yerden formamla inönüye gelmeye devam ediyorum ,balici itler ...

Mühendis Oktay'ı bilir misin ?

Geri
Üst Alt