Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı
Beyler sakin olun biraz.Terbiye sınırları içinde tartışalım
Beyler sakin olun biraz.Terbiye sınırları içinde tartışalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftardan once INSAN ol.
tabiki etmez ama burası ortak kullanılan bir forum olmadıgı icin taraflı davranması normal degilmi.
Çarşı her zamanki gibi çıkara karşı d0malarak gerçek duruşunu gösteriyor
Hocam forzada Galatasaray düşmanlığı yapan yüzlerce mesaj var, ben ilk defa girdim forzaya ve inan inanılmaz derece de soğudum camianızdan...Samimi olarak söylüyorum, gez bu forumu ordaki mesajların onda birini bulamazsın burda...Onu da geçiyorum çarşının burda şikeye karşı durmuyor diye eleştirilmesine kızmaya kusura bakmayın ama hiç ama hiç hakkınız yok. Biz burda kendi grubumuzu, ultraslanı bile sessiz kaldığında eleştirmişiz, çarşıyı mı eleştirmicez..
Eleştirilmeli zaten,bende taraftar olarak eleştiriyorum.Ama bu eleştiri mi suçlama mı ? Bir önceki postta uzun uzun yazdım,oradakileri tekrar etmiyim şimdi.Konu kızıştı![]()
Abi normal tabii ki.Öncedende dedim burada dostluk kurulamaz diye.Hiçbir taraftar forumunda kurulamaz doğrusu.
Ha sen dersen ki madem öyle ne arıyorsun burada ? Futbol konusunda tartışmayı severim açıkçası.Özellikle milli takım konularında.Ama tartışmanın ortasına itler,şerefsizler tarzı şeyler girince kopuyor olay.Bu yüzden daldım konuya.Çarşıyla alakam yok,gidebilirsem maçlara giderim o kadar.Aşırı fanatikte sayılmam ki ailemin tamamı Galatasaraylıdır.
Sadece şunu anlamıyorum ben.Madem Ersin Forza'da o kadar dolanıyor,bize Çağrımızdır adlı başlığı açıklasın.3-4 gün önce açıldı.Şike olaylarını konu alıyordu ve konuda şikeden çok,tribün liderlerinin neden sustuğu tartışıldı.Nopost alanlar oldu,kavgalar çıktı.Sus payı verildi diyenler bile oldu ? ultraslanın açıklamasını konu alan başlıktaki saçma salak yorumlarda bile neden sessiz kalıyoruz diye sitem edildi.Madem Forza'yı baz alarak çarşıyı değerlendiriyor arkadaşlar,bu yorumlar foruma girdiklerinde yok mu oluyor ? Her taraftar grubu bir başkasından nefret ediyor,bu damsız girilmez misali bir kural neredeyse.E adam çıkıp diyor ki forumdakiler bizden nefret ediyor FB yalakası ? 2007'de açılan,Aurelio'nun Rico'ya daldığı olaydan sonra açılan pankartı gösteriyor,ki pankart gönderme içermekte,FB yalakası diyor.Mantıklı şeyler söylense gam yemeyeceğimde,çok saçma ve kalıp değil mi abi artık bunlar ? Ben burada yaşça büyük birine abi diyorum ama çarşının yaptığı birşey yüzünden küfür yiyorum.Benim gücüme gitmez ama bütün bu yazıya kısa bi örnek oluyor aslında.
Bak şimdi olay şu aslında.. Yıllardır etik futbol konusunda, ahlak, şeref konusunda en çok bjk camiası ahkam keser. Bu kadar ahkam kestikten sonra ortada delil ve kanıtlarla desteklenmiş böyle bir olay karşısında bu kadar suskun olursanız eleştiri de yersiniz suçlanırsınız da.. Buna sadece takım gözüyle bakmıyorum, bir nevi doğanın kanunudur bu... Mesela örnek verelim, bir adam var ki her olayda asarım keserim en güçlü benim diyor ama en küçük patırtı da çıtı bile çıkmıyor, trajikomik değil mi sence de..![]()
Yönetim bazında bakarsan sonuna kadar haklısın.O tüp kafalı ayıdan Türkiye'de ki kimse memnun değil.
Ama taraftar bazında yine benim dediğime denk gelmiyor muyuz ?Forumda birkaç kez daha bu tür konularda konuşmuştuk.Olay sürekli introya çıkıyor.Sitede intro yok,o zaman tepkide yok.Tribünde gösterilen tepkiler,ilk günlerde yapılan o kazma kürekli eylemler tepki olarak varsayılmıyor.
Başlık FB yalakası tüpçü olsaydı,Ersin'e bi like ben atar,ağırda bir yorum atardım ona destek vermek için.Ama laf yahut suçlama zaten tepki gösteren yere gidiyor ?![]()