Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Cevap: Çarşı'nın Fenerbahçe Yalakalığı

Yıllardır avrupa maçlarında bjk'yi tutardım, fener maçlarında ise tabiki rakibi.. :D

Ama bugün bjk'yi ve taraftarını gördükten sonra içimde sevgi, sempati kırıntısı dahi kalmadı, hepsi nefrete dönüştü. Bundan sonra fener neyse bjk de o'dur benim için..

Yıllardır avrupa maçlarında bjk'yi tutardım, fener maçlarında ise tabiki rakibi.. :D

Ama bugün bjk'yi ve taraftarını gördükten sonra içimde sevgi, sempati kırıntısı dahi kalmadı, hepsi nefrete dönüştü. Bundan sonra fener neyse bjk de o'dur benim için..

Ben kendimi bildim bileli Avrupa'da tinercilerin rakiplerini tutarım. Çünkü bu fesatlar ezelden beri Galatasaray düşmanı.

Ben kendimi bildim bileli Avrupa'da tinercilerin rakiplerini tutarım. Çünkü bu fesatlar ezelden beri Galatasaray düşmanı.

Haklısın, bizim bizden başka dostumuz yok. Bunu net olarak gördüm. İşim olmaz artık..

şiketaş olsun şikebahçe olsun yunan takımları rum takımlarıyla oynasın yunan ve rum takımlarını tutarım bu şerefsizleri gram desteklemem beter olsun hepsi

beşiktaş taraftarı kelimenin tam anlamıyla magandalar topluluğu, ne tribün şovu yaparlar ne bir kareografi yaparlar hepsi odun gibi maça gelip hayvani bağrışlarla tezahürat yapar tek yaptıkları bu, taşkınlıkları magandalıkları da cabası..

Tvuklar icin sadece bir sevgim var......o da izgarada pisirip,yemem:D :D

:sgr: :sgr:

carsi yi Göklere cikaran bazi arkadaslar da vardi carsi show yapyior sadece irkcilik yapiyorlar maymun sesleri yapiyorlar birde no racism diye pankart aciyorlar.

bunlarda fener taraftarına uydu kendi tavırlarını süreçte gösteremedi. sonuçta yakınlaştılar. fener bjk maçlarına bakın bjk hiç kasmadan direk arkadan veriyo maçı.

Aziz Yıldırımın Ali Şen'in olmadığı süleyman seba zamanları çok güzeldi.

Çarşı kadar rezil , pislik , mağlubiyeti yediremeyen , kıskanç , iğrenç , ortam gerici , huzur bozucu bir taraftar topluluğu görmedim! Dün maçta olur olmadık her karara küfürlü bir şekilde tezahürat yapıp ortamı gerdiler.Takımlarını zerre kadar destekledikleri yok varsa yoksa hakem , gs ve gs'li futbolculara küfretmek! Beşiktaş'lılar hep şöyle düşünürdü Fener olacağına Galatasaray şampiyon olsun ama şimdi işler tersine döndü , doğru yoldayız doğru! Kıskanılıyoruz bu yüzdende başarımızı çürütmek için aptal bahaneler üretiyorlar.

561172_3739320960404_1197563777_33577453_2117834482_n.jpg

Angry birds.

Çarşı duvara karşı.

Aziz Yıldırımın Ali Şen'in olmadığı süleyman seba zamanları çok güzeldi.

tabi ya bizim 8-0 lık ankaragücü maçından sonra çıkıp şerefli ikincilikler diyende süleyman seba değildi. yıllarca konuşuluyor bu konu herşey ortada olmasına rağmen.

bunların içinden efsane mefsane çıkmaz bunların hepsi Galatasaray düşmanı.

tabi ya bizim 8-0 lık ankaragücü maçından sonra çıkıp şerefli ikincilikler diyende süleyman seba değildi. yıllarca konuşuluyor bu konu herşey ortada olmasına rağmen.

Hem en pis dusmanimiz..........Sikebahcilere daha saygi duyuyorum bunlardan:D

:sgr: :sgr:

ezik takımın ezik taraftar grubu:D

Süleyman Seba dürüst olsaydı Gençlerbirliği oyuncularını satın almazdı son maçta. Galatasaray yönetimi olayı ortaya çıkarmasa kim bilir kaç tane atacaklardı GB'ye.

nede olsa şikeden kader arkadaşları..

aslında dunku maç bir bakıma bizim için çok iyi oldu bu çarşı iiki olay çıkardı artık yönetim TT arena konusunda beşiktaşın kullanmasıyla kesinlikle kabul edilmeyecektir. bir bakıma bize yardımcı oldu çarşı gerçek yuzunu tekrar gösterdi tinerci topluluğu saol çarşı.

Ya bırakın ne yaparlarsa yapsınlar bjk zaten bitmiş seneye daha beter olacaklar isterse kulüpleri birleştirip fenerşiktaş yapsınlar :D

Geri
Üst Alt