CAS Cezaları Onadı!

17 Temmuz'da önemli bir şey olmayacak . Sadece yeni bir soruşturma açılacak mı açılmayacak mı o karar verilecek . Bazı renktaşlar 17 Temmuz'da küme düşme cezası falan verilecek diyorlar ama yanlış . Yeni bir soruşturma açarlarsa yeni bir süreç başlayacak . Yani bu süreç en az 1-2 sene daha sürecek . Bu yeni soruşturma kapsamında 2012-2014 sezonları arasındaki bazı maçlar da yeni soruşturmaya dahil edilebilecek . Yani fenerbahçenin 2012-2014 sezonundaki şüpheli maçları da yeni soruşturmaya alınabilir . Bana kalırsa fenerbahçenin Orduspor'la yaptığı maçta da şike var . Çünkü normal değil bana göre o maç. Geniş özetini izledim bana da mantıklı geldi .

Bahsettğim maçın haberi burada : Fenerbahçe Orduspor Maçında da Yine Şike Yaptı! - TIKLA - Ayrıntılı Bilgi >>>>>>

651163_htmansetyeni.jpg

Şikeden hüküm giyen tüm takımlar tez zamanda düşerler umarım. UEFA bir çipnelik yapmazsa olacağı da o zaten...

2010-2011 sezonunda yapılan şike 6. veya 7. defa tekrar tekrar onaylanmıştır.

Artık yeter. Gerekli cezalar verilsin.

Son olarak IFM kaldi. Onlarda Isviçre devletinin mahkemesi olarak tokadi basacak zaten. Sonrasinda Uefa geregini yapmak zorunda kalacaktir.

azizin uşakları alın size aziz yıldırım alın size korudugunuz yalakalıgını yaptıgınız marka degerini yukarlara taşıdıgını iddia ettiginiz adamla şimdi hepiniz ugrasin.Hepimiz biliyoruz aranızda neler döndüğünü ama döt korkunuzdan aziz amca diye yaladınız cok büyük paraları indiragandi ettiniz .Şimdi dava açıcaz açın açmazsanız adam değilsiniz türk futbolunun degerini yukseltmiş aziz ile tüpçü evet şimdi dünya kupasını tv izleyelim beter olun .Fenerliler haric herkesin bedduaları ahınıı almaya devam edın size bu küfürlerle yaşamaya devam edin ama insanda bi onur bi gurur olur dua edin başbakan sizi korudu yoksa avrupada olsaydınız şimdi bitmiştiniz bitmiş . Biz AB neden giremiyoruz işte sonucu hala şike yapanı koruyup kollayan pisliğe batmiş TFF varken böyle rezil rüsva olan ülke olurken nereye kadar elin avrupalısı gelir tekmeyi basar neredeyse fener için tüm takımların ceza almasına gidiyor hala umurunuzda değil pes be pes defolun gidin şu türk futbolundan

Otyakmaz yaptığı yazılı açıklamada, “Maç satan karısını satar.” dedi.Kaça gitti acaba.

Haydi Fener. Sen de daha fazla CASma kavra... Muhteşem son kaçınılmaz ! Zevk almaya bak. :coffee:

Onadi da ne yapti, ceza ceza degil ki, sanki umrundaydi sivasla esesin avrupaya gitmek.

Dusurecekseniz dusurun su sikecileri artik. Ya da cikin soyleyin biz de temiz degiliz, serefsiziz diye.

Geri
Üst Alt