Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

lincoln-palmeiras-436.jpg

(reis)

Onemli bilgiler:

Palmeiras Brezilya Serie A'da oynuyor, lig Mayis'ta basliyor, fakat Ocak-Nisan arasi Campeonato Paulista diye Sao Paulo yerel ligi var, maclar da devam ediyor hala.

2010 Campeonato Paulista - Wikipedia, the free encyclopedia (lig tablosu falan)

Federação Paulista de Futebol (figstur)

Yani lig baslayana kadar illaki form tutacaktir ocagimizin onursal basghani...

Hayır hayri okadar lincoln meraklısıysan git Brezilya'ya... Tut Palmeiras'ı... burası Galatasaray Forumu!!!

Tamam bende Lincoln'ü beğeniyordumda abartmamak lazım hele bu kadar sevmeyeninin olduğu bir yerde... Giden adamı savunacağına koruyacağına.. Galatasaray'da halen görev yapan adamlardan bir kaçını savunsan daha iyi olmaz mı? En azından o adamlarında aynı şekilde gönderilmemesi için ;)

onursal felan değil bana göre bu kadar duygusal olmayın bence ekmek yediği yere pisledi :mad:

Elano lincoln'ün asla oynamadığı(oynayamayacağı) bir oyun oynuyor. Lincoln gibi adamların günümüz futbolunda yeri hiç ama hiç yok. Sabri çok daha komple futbolcudur Lincoln'den. Avrupada oynama şansı daha yüksektir. Aynı şekilde Mehmet Topal'ın. Bunlara teklif edilen bonservisleri lincoln hiç bir zaman alamamıştır(Lincoln-4,5 milyon, Topal-8 milyon(satılmadı...). Bundan sonra da alamayacağı malumdur. Hem de Brezilya piyasasından çıkmıştır bu adam...

Hayır hayri okadar lincoln meraklısıysan git Brezilya'ya... Tut Palmeiras'ı... burası Galatasaray Forumu!!!

Tamam bende Lincoln'ü beğeniyordumda abartmamak lazım hele bu kadar sevmeyeninin olduğu bir yerde... Giden adamı savunacağına koruyacağına.. Galatasaray'da halen görev yapan adamlardan bir kaçını savunsan daha iyi olmaz mı? En azından o adamlarında aynı şekilde gönderilmemesi için ;)

Gonusma leyn

Ahmet Özgün Güven ve Orkun Akyıldız beni çok yanlış anlamışsınız ben Ronaldo ile Lincoln'ü asla kıyaslamadım.

Ancak şunu kabul edin Ronaldo Milan'da niye tutunamadı?

Göbeği davul gibi olan futbolu bırakması gündeme gelen bir adam çok mu disiplinli ve özel yaşamına dikkat ediyor?

Futbolculuk anlamında asla bu ikisini kıyaslamam!

Lincooooooooooln! Lincoooooooooooooln! :o

Elano lincoln'ün asla oynamadığı(oynayamayacağı) bir oyun oynuyor. Lincoln gibi adamların günümüz futbolunda yeri hiç ama hiç yok. Sabri çok daha komple futbolcudur Lincoln'den. Avrupada oynama şansı daha yüksektir. Aynı şekilde Mehmet Topal'ın. Bunlara teklif edilen bonservisleri lincoln hiç bir zaman alamamıştır(Lincoln-4,5 milyon, Topal-8 milyon(satılmadı...). Bundan sonra da alamayacağı malumdur. Hem de Brezilya piyasasından çıkmıştır bu adam...

Lincoln Schalke'de Bundesliga'nın en iyi futbolcusu seçilmedi tabii..

Lincoln Schalke ile Şampiyonlar Ligi'nde, Uefa'da boy göstermedi tabii..

Topal ile Sabri Avrupa'dan geldiler Galatasaray'a tabii..

Zaten Almanya da Asya'da.

Diego? Misimovic? Riquelme? Bunlar neci aga, badmintoncu mu?

Arkadaşlar Lincoln'ün futbolculuğuna kimsenin birşey dediği yok.Hele bir de gününde oldu mu rakip takım için tutulamaz bir oyuncu moduna giriveriyor.Fakat bir futbolcuda olması gereken en önemli özellik istikrar malesef Lincoln'de yok.Bu istikrarın olmayışının nedeni ise karakterinin düzgün olmayışından kaynaklanıyor.Zaten medya bir şekilde insanları yönlendirmeyi başarabiliyor,Lincoln ülkesinden geç döndüğü zamanları hatırlayalım,medyamız olayları o kadar çok dillendirdi ki diğer Türk oyuncular rahatsız oldu,bırakın Türk oyuncuları yönetim de rahatsız olup sözleşmesini tek taraflı feshetti,antremana almadı vs.Ekmek yediğin kaba pislemiceksin,eğer pislersen samimiyetinden şüphe ederler.Gayriciddi olarak anılırsınız.Lincoln bireysel yetenekleri ile bize birçok maç kazandırmış olabilir ama bizim takım olmaya ihtiyacımız var,artık günümüz futbolunda takım ruhunu sahaya yansıtan takımlar başarıyı yakalıyor.Malesef Lincoln takım ruhuna uyabilecek bir oyuncu değil.Büyütmeye gerek yok Lincolnü.Brezilyada 2 ay kalsam en az 5 tane Lincoln bulurum.

Sportif mantalite olarak disiplini ve kisiligi tartisilir. Ama gercek hayat'daki, yani futbol disindaki kisiligine hic kimse laf edemez.

İmzayı attı ve mesajı gönderdi!

Palmeiras'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Lincoln, kendisi için düzenlenen törende yaptığı açıklamada Galatasaray'a mesaj gönderdi.

fft1mm878587.jpg

Brezilyalı oyuncu, “Türkiye’de mutluydum ama forma bulamayınca ayrılmak istedim” derken, Rijkaard takımın başına getirildikten sonra Hollandalı hoca ile bir kez bile görüşmeden kampı boykot ettiği düşünüldüğünde, bu sözlerinin ne kadar yersiz olduğu Galatasaray taraftarları arasında tartışılmaya başlandı.

https://fanatik.ekolay.net/Imzayi-atti-ve-mesaji-gonderdi_3_Detail_32_163943.htm

Forma bulamayinca dedigi Bulent Lippi'nin oynattigi mukemmel futbola uyum saglayamayip Skibbe takima Lincoln onderliginde tikir tikir top oynatirken sacma sapan yorumlariyla ekranlari susleyen Bulent efendinin ettigi "Ben olsam Lincoln'u oynatmam" lafinin da katkilariyla Skibbe'nin gitmesinden sonra adam gibi oynama sansi bulamamasidir.

Avrupada oynamak farklıdır. Komple pro olmak gerekir.

Frankfurt ve Schalke'nin onu istemesinden mi vardin bu sonuca reyis?

Frankfurt ve Schalke'nin onu istemesinden mi vardin bu sonuca reyis?

Hayri herkesin futbola bir bakış açısı vardır. Sen diyorsunki lincoln iyi futbolcu ve iyi idare edilirse çok güzel verim alınır. Ama benim görüşüme göre idare etme olayları takımın yapısını çok bozdu. Özellikle Bülent Korkmaz döneminde. Şimdi olaylar dışarıdan baktığımız gibi değil. Daha detayları bilmiyoruz kulüp içinde ama demekki sorunlar varmış ve o sorunları aşmak istememiş yönetim veya aşmak istemiş lincoln aşmak istememiş. Böyle bir karar alındı saygı duymak lazım. Büyük kulüplerde lincoln gibi futbolcularla kimse uğraşmaz ve ekmek yedirmez.

Hayri herkesin futbola bir bakış açısı vardır. Sen diyorsunki lincoln iyi futbolcu ve iyi idare edilirse çok güzel verim alınır. Ama benim görüşüme göre idare etme olayları takımın yapısını çok bozdu. Özellikle Bülent Korkmaz döneminde. Şimdi olaylar dışarıdan baktığımız gibi değil. Daha detayları bilmiyoruz kulüp içinde ama demekki sorunlar varmış ve o sorunları aşmak istememiş yönetim veya aşmak istemiş lincoln aşmak istememiş. Böyle bir karar alındı saygı duymak lazım. Büyük kulüplerde lincoln gibi futbolcularla kimse uğraşmaz ve ekmek yedirmez.

Sen diyorsun ben diyorsun yok bu konuda, dogru oldugu besbelli. Takimin yapisi bozulmus olabilir. Takimin icinde egosu bol olan bir suru adam var. Oturdugu yerden 100 kilo olup da hala takimin icine fesat sokup 33 yasinda futbolu sessiz sedasiz birakip TV'den sallayanlar, adam sanki kaptanligi GASP etmiscesine zirlayanlar varken bu takimin yapisi tabii ki bozulur. Bulent gibi Kewell'i 90. dakikada oyuna almayi marifet sanan, ilk antremanda Alpaslan'a herkesin ortasinda kameralarin onunde bagiran ruh hastalari olursa bu adam tabii ki bozulur, Skibbe gibi sevecen, dost canlisi Rijkaard tarzinda degil herkes. Bu adami Magath da istedi, Skibbe de. Bulent Korkmaz halt etmis.

Geri
Üst Alt