Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Lincoln resmen Palmeiras'ta...

Cogayib ettin reyis, Umut bu sezonu da 15 gol veya hut uzerinde bitirecek son 5 senede yaptigi gibi, saygilar Umud basghan... :tiphat:

Translate'in Cevirdiği Kadarıyla

Orta saha oyuncusu Lincoln, 31, ve iki Palmeiras ile yıllık sözleşme isabet önümüzdeki hafta College Football sunulacak. Yeni binada dokuz yıl sonra Avrupa futbol olarak Bundesliga tüm zamanların en iyi 20 imza ile Alman basın kazandıktan sonra bir çalışma eski kulübü Galatasaray, TUR, Brezilya ve döner ile fesih kabul etti.

Atletico ve bölünmeler de Revealed-MG, Lincoln kulüp madenci 2001, o Almanya taşındı kadar oldu. O dört yıl, iki yıl Kaiserslautern ve Schalke 04, bir vurgular ve bazı oyunlar iki takım da kaptan olarak oynadı. Galatasaray, Türkiye, 2007 yılının burada Fenerbahçe yerinden yardım ederek tarihe geçti başından, baş rakibi başlık engel oldu.

Birinci Lig Almanya, Lincoln, 25 gol 114 maç toplam düzenlenen ve 29 asist. Türk lig Zaten içinde, oyuncu, 42 oyun alıp 13 gol attı ve ne zaman da onun arkadaşı wiggle ağları rakiplerine 20 geçer verdi. Kariyeri boyunca, 10 gömlek 39 Avrupa müsabakaları ile 369 oyun oynadı (Şampiyonlar Ligi ve Avrupa). Atletico Mineiro, 186 oyunlar burada% 60 (93 kazanç, 53 beraberlik ve 40 mağlubiyet) iyi bir iyileşme elde edildi.

Başka bir ayrıntı oyuncunun kariyer vurgulamak için aslında onun son Copa America 2007 yılında Venezuela ön parçası Dunga listesi olmasıdır.

Verdão ve daha da güçlendirilmesi ülkede oynayacak ve gömlek giymek Palmeiras dönüş sevinç konuştu. "Ben görüşmeler ve Brezilya dönüş sonucuna göre, özellikle memnuniyet duyuyorum, çünkü Palmeiras olarak üst satırında bir kulüp. O, Avrupa'da olmak üzere diğer teklifler vardı, ama, kitlesel bir zaman ve Mano Menezes, bir ülkedeki en iyi antrenörlerin fırsat Sao Paulo işe aldı, "kim cast Palmeiras ve çaba övdü oyuncu, yaptığı açıklamada, tüm tarafların müzakerelerin sonucuna vardı.

"Ben açık ki kolay bir işlem olarak yapmak istiyorum. Yönetim kurulu olarak, ben de sert doğru almak için çalıştı. Her iki taraf, böylece sonunda mutlu bir şey vazgeçmek zorunda kaldı. Benim karar Doğum tartılan başka şey Bir takımda bazı oyuncular ve menkul iyi bir perspektif oynamaktan gerçek oldu. 2010 yılı Palmeiras hayranları için harika üzere her şeye sahiptir ve maksimum katkı umuyoruz. "

Palmeiras futbol, Toninho Cecilio bir yöneticisi, yeni bina övdü ve kulüp pazara dikkatli olduğunu söyledi. "Lincoln Brezilya önümüzdeki hafta gelir ve bu büyük bir donanımdır. Biz ve yeni anlaşmanın hala arkasında bizim Kadrosu tarif var," dedi.

Lincoln teknik oyuncuyu kontrol edin:

Tam adı Lincoln Cassio de Souza Soares

Doğum Yeri: São Brás Suaçuí do-MG

Boy ve Kilo: 1m75, 76kg

Kulüpler: Atletico-MG (1997-2001), Kaiserslautern / Almanya (2001-04), Schalke 04, Almanya (2005-06) ve Galatasaray-TUR (2007-2010).

Kupa: O Almanya (2005) yılında Yüzüncü Yıl Kupası Belo Horizonte (1997), madencilik Şampiyonluğu (1999 / 2000), Intertoto Kupası (2004), Lig Kupası kazanan ve taraftarları tarafından yılın oyuncusu seçildi Schalke 04 2004/05 sezonunda. Son iki kupa Türk Ligi (2007/08) yarısı ve Türk Süper Kupası (2008/09) tarafından yükseltildi.

Oyuncu olarak iyi ve kaliteliydi en azından izlerken zevk aldığım bir oyuncuydu showmendi.. Ama saha dışı davranışları Galatasaray Kulübü Futbolcusuna yakışmadı... 2 senedir takım için önemli katkıları var özellikle 2 sezon için 19 gol 29 asist fena bir rakam değil...Zararlarını bir kenara bırakalım...Sonuçta 1 sene Şampiyon olduk..Geçen sene 5. Ama geçen seneki başarısızlıkla lincoln pek pekiştirilmemeli bence sonuçta o sezonun asist kralıydı...Ne yaparsa yapsın yinede bence bir teşekkür almalı...

En azından Edu, R.C. gibi gittikten sonra arkamızdan çok fazla salladığını duymadım.. Umarım yaptıklarından pişmandır..

takım için eksilerin çok ama hatrı sayılır +'larınında olduğunu düşündüğümden

Tşkler Lincoln...Umarım Palmeiras'ta aynı sorunları yaşamaz başarılı olursun...

lincoln bir gün yine kapımız açık...

OOoOoOOoo Lincolllnnnnnnnn Lincooooolnnnnnnnnnn .........

Form tutsun, gelsin. Yeri hazır :D

Duyuru: Lincoln

Profesyonel futbolcu Cassio de Souza Soares Lincoln ve Brezilya’nın S. E. Palmeiras Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun bonservisi karşılığında 2 milyon 166 bin euro’nun tarafımıza ödenmesi ve gelecekteki olası bir transferinde futbolcunun bonservisinin yüzde 50’sinin Galatasaray Futbol A.Ş.’ye ait olacağı hususlarında anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.

%50 olayı iyi olmuş. Form tutar da 3-4 milyona başka bir takıma giderse schalkeden alırken verdiğimiz ücret hemen hemen çıkmış olur.

Duyuru : Lincoln

Duyuru: Lincoln

Profesyonel futbolcu Cassio de Souza Soares Lincoln ve Brezilya’nın S. E. Palmeiras Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun bonservisi karşılığında 2 milyon 166 bin euro’nun tarafımıza ödenmesi ve gelecekteki olası bir transferinde futbolcunun bonservisinin yüzde 50’sinin Galatasaray Futbol A.Ş.’ye ait olacağı hususlarında anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.

harikasiniz YÖNETIM helal valla :evilsmile:

Cevap: Duyuru : Lincoln

Bu saatten sonra lincoln bi yere transfer olmaz:D Zaten herif bize sözlesmemi tamamlayıp futbolu bırakıcam diyordu yani 32 falan süs o yuzde 50 ya olursa gibisinden:D

Süper olmuş helal.

Umarım yıllık ücretini bize ödetmemiştir.

Birde ilerde almanyaya satıldığını düşünsenize:D:D:D

Neyse 2 milyonda 2 milyondur :) Lincoln bir patlama yapıp tekrar avrupaya yüksek bedelle dönerse ne güzel olurdu :D %50 harika :p

:007:

Bu ezik ruhlu, yarım sezon top oynamamış adamdan 2.1 milyon gelir elde eden yönetimi tebrik ediyorum.

Ohhh beee helal olsun :D

Biz kac milyon vermisdik?

İyi bir iş başarmış yönetim. Bir çıkıntıyı daha düzleştirdiler.

Birde yüzde 50 he?:) Yönetime bak ya.:D Ne yaptılar ettiler bir şekilde iyi para aldılar. Haldun'un işidir bu.:D

Geri
Üst Alt