Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Lincoln Palmeiras'ta...

Başarılar Cassio Lincoln. Şahsen seni unutmayacağım..

Cevap: Lincoln Palmeiras'ta

Biraz karakterli olsan biz sonuna kadar sana kucak açardık ama bize ihanet ettin ve kendini de yaktın.

Cevap: Lincoln resmen Palmeiras'ta...

Duyuru: Lincoln

Profesyonel futbolcu Cassio de Souza Soares Lincoln ve Brezilya’nın S. E. Palmeiras Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun bonservisi karşılığında 2 milyon 166 bin euro’nun tarafımıza ödenmesi ve gelecekteki olası bir transferinde futbolcunun bonservisinin yüzde 50’sinin Galatasaray Futbol A.Ş.’ye ait olacağı hususlarında anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.

:2_thumbs_up_-_anima:ciftetelli::catsmiley:

Cevap: Lincoln Palmeiras'ta

Vay anasını medya ne doldurmuş bizleri yok kampa 10 gün geçgeldi yok hiç gelmedi. Bulent hocanında sayesınde futbol üstadından mahrum kaldık :o

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

İyi para almışız bir yıl olacak boşta adam.

Zaten Palmeriasta Barçanın Realin elinden kapıp yüzyılın transfer ustalığını yaptı.

1) Hagi'den sonra en yetenekli futbolcumuzdu

2) Gecen sene onun sayesinde UEFA'da sov ustune sov yaptik

3) Kendisi pis, disiplinsiz degil, keyfine ve rahatina duskun, hedefleri dusuk bir adam. Ama is ahlaki var, sadece futboldan keyif aldiginda sahadaki en iyi adam oluyor, ama mesela Feldkamp ve Bulent gibi adamlarin takiminda futboldan zevk almadigindan problem cikarabiliyor, isteksiz oynuyor.

4) Lincoln pek ala idare edilebilirdi, ama kendisi de 1-2 kere keyif yapip gec geldigi icin kendini cekemeyenlere koz vermis oldu bu yuzden de yonetim onu kurban etti, kaptanligini cekemeyip gerekiz yere polemik yapanlari da kaptan yapti

5) Yolu acik olsun, insallah geri doner ve 31 yasinda kullerinden dogan Hagi gibi olur. Gecen seneden tek eksigimiz iyi bir sag kanat oyuncusuydu, Arda-Baros-Lincoln uclusu tikir tikir islerken sagda Kewell etkisiz kaliyordu, eger Arda-Baros-Lincoln-Keita gibi bir hucum hatti kurabilsek bu sene, Europa Liginin en buyuk favorisiydik

6) Ayrica sezon basinda Almanya kampina geldigini, fakat gec kaldigi icin alinmadigini dusunuyorum. Eger zamaninda gelmis olsa su an herkes hala Lincoln faniydi. Ama dedigim gibi, keyif adami oldugu icin profesyonellikten uzak kaliyor arada sirada.

3) Kendisi pis, disiplinsiz degil, keyfine ve rahatina duskun, hedefleri dusuk bir adam. Ama is ahlaki var, sadece futboldan keyif aldiginda sahadaki en iyi adam oluyor, ama mesela Feldkamp ve Bulent gibi adamlarin takiminda futboldan zevk almadigindan problem cikarabiliyor, isteksiz oynuyor.

4) Lincoln pek ala idare edilebilirdi, ama kendisi de 1-2 kere keyif yapip gec geldigi icin kendini cekemeyenlere koz vermis oldu bu yuzden de yonetim onu kurban etti, kaptanligini cekemeyip gerekiz yere polemik yapanlari da kaptan yapti

5) Yolu acik olsun, insallah geri doner ve 31 yasinda kullerinden dogan Hagi gibi olur. Gecen seneden tek eksigimiz iyi bir sag kanat oyuncusuydu, Arda-Baros-Lincoln uclusu tikir tikir islerken sagda Kewell etkisiz kaliyordu, eger Arda-Baros-Lincoln-Keita gibi bir hucum hatti kurabilsek bu sene, Europa Liginin en buyuk favorisiydik

6) Ayrica sezon basinda Almanya kampina geldigini, fakat gec kaldigi icin alinmadigini dusunuyorum. Eger zamaninda gelmis olsa su an herkes hala Lincoln faniydi. Ama dedigim gibi, keyif adami oldugu icin profesyonellikten uzak kaliyor arada sirada.

Hayri basghaan olayı çok güzel özetlemiş yine birde ek olarak Lincoln bu sistemde iş yapmaz diyenler vardı Benim Almanyada izlediğim Lincoln koşan bir oyuncuydu Alex gibi topun ayağına gelmesini bekleyen ,sahada yürüyen, tank kadar ağır bir adam bir adam değildi

Soyle diyelim aga, Elano'nun mac icinde top almak icin sarf ettigi emegin 5 katini harcar.

Artık adı tarihe karıştı. Methiyeler de düzsen bir anlam teşkil etmiyor.

:o

Pardon abi.

Soyle diyelim aga, Elano'nun mac icinde top almak icin sarf ettigi emegin 5 katini harcar.

Abart abart. Utanmasanız Hagi'den kaliteli bir oyuncu diyeceksiniz. Pes doğrusu, vallahi pes. Savunduğunu biliyorum ama bu kadar da değil be kardeşim ! Neyse Lincoln konusunda daha fazla yorum yaparsam kalp kıracağım için birşey demiyorum daha, iyi forumlar.

Cassio lincoln...Sorunlu disiplinden ve profosyonellikten uzak bir isimdi! Ama futbolculuğunu futbolunu anlatmak gerekirse nesli tükenmekte olan tipik 10 numara! Ne yalan söyliyim Hagi'den sonra beni en çok heyecanlandıran isimdi! Bazılarının (antu) tanrı ilan ettiği alex'dende daha yetenekliydi bana göre! Disiplinli olsa Galatasaray'da efsane olabilirdi ama o diğer yolu seçti ülkesinde basit bir takımda futbolu noktalamayı...Lincoln'e kızgınım bu taraftarı hayal kırıklığına uğrattığı için ama kızamıyorum! yolu açık olsun...

Geri
Üst Alt